Дам, тъпо мъжко его. И аз имам подобен, и мисля, че е нещо лошо.
Лекувай си го навреме, за да не станеш след време от ония мъже-"фермери", които бройкат всякакви яки мацки, обаче си търсят слабохарактерни, подчинени жени Деви Марии, за да не им пострада уникалното его. Жалка работа, налЕ? Проява на абсолютна слабост и подчинение на егото, вместо на добрите чуФства (любовта)
Любовта според мен по никакъв начин не е свързана с егото и човек трябва да се учи да обича - като приема партньорът си такъв, какъвто е, не мисли само за удобството си, включително и психическото, не мисли да е единствен, неповторим, уникален, незаменим и т.н., а просто иска да зарадва отсрещния.

Разбира се, не съм постигнала това, че да те съветвам, но мисля, че трябва да помислиш над това... Съжалявам, че го пиша, осъзнавам, че е много лесно на думи, но пък...

Не разваляй връзката си заради егото си, научи се да обичаш. Учителят по философия беше казал - най-лесно е да обичаме идеализиран образ, но по-трудно е да обичаме човека, такъв какъвто е. Това е трудно нещо, но ако не успееш да го правиш, според мен си си пропилял живота
Имам предвид, че е много лесно да търсиш 'перфектното момиче', да си търсиш девственици, залухани момичета, затворени и т.н. - но е по-трудно да обичаш момичета като твоята - с 'минало', без да мислиш за това, че е имало и преди теб момчета, че не си единствения и 1вия за нея.

Но ако смяташ да си останеш такъв, търси си наивно момиченце - ще видиш, че ще ти е по-лесно. Ще те гледа с влюбени очички, все едно че си най-уникалното същество на света, именно заради липсата на опит.

Голямо философстване дръпнах