- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Караниците помагат ли на връзката ?!
Когато (ако) заживеете заедно и споделяте разходите си споровете за това кой за какво харчи могат да са голям "препъни камък".
За мен, както казах, няма маловажен спор. Самия факт, че се е стигнало до караница показва, че има проблем, който трябва да се реши.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Да когато бюджета е общ съм съгласен. А иначе за един човек дадена ситуация може да бъде проблем, а за друг не.
Всяка двойка трябва да има такива премеждия..Важното е след това да се сдобрите и никога повече да не се карате заради това... а ако почне през 2-3 дена да се карате за едно и също... по - добре поговорете..
![]()
Хаха аз ли съм казала глупост ? В всяко едно семейство има караници,къде по-малко,къде повече .. тва значи че не се обичат ли кво ?Първоначално написано от xoxi
![]()
Да, и боят помага.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Да помагат, да помагат...колко да помагат?! Идва си момент, в който и от караници писва (дори и от малките спречквания). По-добрия вариант си е да няма спорове. Вместо това, някои неща могат да се обсъдят спокойно, без да се нападат двете страни и без да си противоречат, защото (е ясно, че) всеки си има различна гледна точка, която има желание да сподели (въпреки, че всеки знае, че не винаги има кой да го подкрепи). Според мен не са много много в помощ на връзката.
Дали помагат не знам,ама със сигурност е нормално да ги има особено,ако и двамата са тежки характери и всеки държи да изкаже мнението си независимо,че е различно от на другия,а именно от там идва всичко.Сърдите се,мълчите 10мин., после следва бурен смях как може изобщо да спорите за такива глупости.Само хората,които се обичат могат да се карат,да си правят компромиси и след това да се държат все едно нищо не е станало.![]()
Абе не знам колко помагат, след като приятелят ми точно затова взе решение да се разделим.. Казвам, че той взе, защото аз нямаше да го направя.Явно си зависи от хората, някой при първия скандал са готови да бият шута, при други помагат караниците, това е един вид опознавате.. Докато спорите разбирате какви различия имате.. Лично аз ако обичам някого, колкото и да се караме, няма да го оставя и ще се опитам да спася положението.
Постъпи грешно... с правилното момиче.