Бе напоследък си го мисля т'ва нещо. Щото с мойта мома, напоследък имаме такива леки караници. Не че са бог знае какви скандали, ами ако мога да ги нарека "ежедневни сдърпвания" (те не че са ежедневни де, ама да речем там през 3 4 дни или прочие) ;д или ддз и аз. Та мисълта ми е, че аз като се замисля те може би дори помагат на връзката. Първо, че така се уточнявате кой к'во харесва и не харесва ;д Второ, че си създавате няк'во чувство за компромис ако щете (в смисъл к'во да не правиш или не казваш, че може да се изнерви и нек'ви е такива на пръв поглед маловажни неща). Пък и ако ги няма тия "караници" това означава, че нещо куца от към споделяне или комуникиране като цяло... или поне аз така мисля ;д А и като се замисли човек, след всяко каране има и сдобряване, което става по един или друг начин
Та викам да ви питам и вас к'во мислите по този въпрос? Пак уточнявам не става дума за лудите скандали в които си викате като откачени
П.П. - извинявам се ако сметнете темата за тъпа, просто ми се въртят нек'ви такива мисли в главата, па реших да драсна