.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Мега фен Аватара на TheBeliever
    Когато (ако) заживеете заедно и споделяте разходите си споровете за това кой за какво харчи могат да са голям "препъни камък".

За мен, както казах, няма маловажен спор. Самия факт, че се е стигнало до караница показва, че има проблем, който трябва да се реши.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Супер фен
    Да когато бюджета е общ съм съгласен. А иначе за един човек дадена ситуация може да бъде проблем, а за друг не.

Град
    ForSaken city (:
    Всяка двойка трябва да има такива премеждия.. Важното е след това да се сдобрите и никога повече да не се карате заради това... а ако почне през 2-3 дена да се карате за едно и също... по - добре поговорете..

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Цитирай Първоначално написано от xoxi
    Цитирай Първоначално написано от againstyou
    щом двама човека се карат,значи много се желаят и обичат.
    Голяма глупост каза!

Караниците помагат да разбереш гледната точка на другия и за в бъдеще да не се допускат грешки, които биха довели до нов скандал.
    Разбира се, аз съм против тези дори дребни спречквания, защото според мен е много по-добре да се седне и да се разговаря спокойно, отколкото да се късат нерви, да се вика и т.н. и т.н.
    Хаха аз ли съм казала глупост ? В всяко едно семейство има караници,къде по-малко,къде повече .. тва значи че не се обичат ли кво ?

Голям фен Аватара на n3zabrawiimaa
    Град
    Щом съм ти в ръцете, ползвай ме ДОКРАЙ! :]
    Полза от скандалите винаги има!

Don't hate me, cuz Im Beautiful ♥

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Да, и боят помага.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Да помагат, да помагат...колко да помагат?! Идва си момент, в който и от караници писва (дори и от малките спречквания). По-добрия вариант си е да няма спорове. Вместо това, някои неща могат да се обсъдят спокойно, без да се нападат двете страни и без да си противоречат, защото (е ясно, че) всеки си има различна гледна точка, която има желание да сподели (въпреки, че всеки знае, че не винаги има кой да го подкрепи). Според мен не са много много в помощ на връзката.

Супер фен Аватара на gabri3lla
    Дали помагат не знам,ама със сигурност е нормално да ги има особено,ако и двамата са тежки характери и всеки държи да изкаже мнението си независимо,че е различно от на другия,а именно от там идва всичко.Сърдите се,мълчите 10мин., после следва бурен смях как може изобщо да спорите за такива глупости.Само хората,които се обичат могат да се карат,да си правят компромиси и след това да се държат все едно нищо не е станало.

Абе не знам колко помагат, след като приятелят ми точно затова взе решение да се разделим.. Казвам, че той взе, защото аз нямаше да го направя. Явно си зависи от хората, някой при първия скандал са готови да бият шута, при други помагат караниците, това е един вид опознавате.. Докато спорите разбирате какви различия имате.. Лично аз ако обичам някого, колкото и да се караме, няма да го оставя и ще се опитам да спася положението.
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си