Не ги разделяме. То са си просто мои определения така да го кажа. Под "големи" караници поне аз разбирам - викане, агресия, понякога дори и обиди и прочие. Такова в нашия случай не е имало. "Малките" ни караници са по-скоро под формата на спор, които аз намирам абсолютно безобидни. И както казах в първия си пост, чрез тях по-лесно се разбира кой какво хареса и не харесва, от какво би се подразнил или няма да му стане много приятно и такива по-дребни, но в същност важни неща. Аз лично много държа на тези неща и примерно като повдигна дадена тема относно нещо такова, почваме да "спорим" като за пример тя искаше да отидем на ледената пързалка. В прав текст и казах "за тази простотия 10 лева няма да дам" и тя ми казва "ама за цигари даваш по 5 лева на ден" от там се почва спора как аз нищо не харесвам (щото като й кажа, че няма да дам пари за нещо което не ми харесва..) ;д на което пък и казвам, че не мога да харесвам всичко на този свят и други такива неща с безобиден характер Но пак казвам, аз не искам да разглеждам конкретно отношението "аз - моята приятелка", а така по-мащабно за отношенията на двама души в тази насока
П.П. - към TheBeliever, макар че не мога да отрека, че и в това което каза има доза истина.