.
Затворена тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Спешно ПЛС `Свети Валентин?

какво да подаря на приятеля си за свети валентин, знам че има много теми но нищо не открих което да ми хареса (извинявам се) значи с приятеля ми сме от много скоро време някъде има няма седмица 6 дена, не се обичаме, не сме привързани един към друг все още.., какъв подарък ще е най-удачен? нз мислех нещо някаква сребърна гривна, но то това по скоро не е за свети валентин. пък нз някакво сърце сувенир или плюшена играчка сърчице или меченце нещо, нз дали ще се хареса .. много съм объркана а не остава време, до петък трябва да го купя ..

Супер фен
    Спокойно и в тая няма да откриеш нещо което да ти хареса...
    Не сериозно аре спрете се през 2 дни нова тема за Свети Валентин, аман вече Като сте ги почнали още от края Януари. пффффф

t

добре извинявам се! модератора може да ми изтрие темата .. !

Минала година по това време и ние с приятелят ми бяхме на 6-7 дена точно преди Свети Валентин и аз се чудех какво да му взема и накрая взех една сребърна висулка (китайски символ) , който означава "Дълголетие" и той много се зарадва.
    Не е задължително като е Свети Валентин да се подаряват сърчица и т.н. може да е нещо символично
    „Заслуга за обществото имат както оптимистите, така и песимистите. Оптимистът, например, е измислил самолета, а песимистът — парашута.“
    Джордж Бърнард Шоу

t

благодаря много

Моля
    „Заслуга за обществото имат както оптимистите, така и песимистите. Оптимистът, например, е измислил самолета, а песимистът — парашута.“
    Джордж Бърнард Шоу

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Цитирай Първоначално написано от FromAutumToAshes
    Спокойно и в тая няма да откриеш нещо което да ти хареса...
    Не сериозно аре спрете се през 2 дни нова тема за Свети Валентин, аман вече Като сте ги почнали още от края Януари. пффффф
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Голям фен Аватара на xinfamous
    в момента 'хит-а' е св.Валентин,предпочитам да пиша в такива теми от колкото да казвам на някой дали е нормално като се възбуди да му се мокри пишката.

По темата,както каза момата по-горе,не е задължително да е нещо любовно.Хубав подарък е някакво сувенирче например (гледай само да не е от магазин за 1 лев) или пък някаква гривничка или нещо за врата,пък дали е сребърно няма никакво значение.

П.С. СТОЙ ДАЛЕЧ ОТ ПЛЮШЕНИТЕ ИГРАЧКИ И СЪРЦА!!!!!!
    Can It All Be So Simple ?

Голям фен Аватара на n3zabrawiimaa
    Град
    Щом съм ти в ръцете, ползвай ме ДОКРАЙ! :]
    Цитирай Първоначално написано от xinfamous
    П.С. СТОЙ ДАЛЕЧ ОТ ПЛЮШЕНИТЕ ИГРАЧКИ И СЪРЦА!!!!!!
    Защо?

Don't hate me, cuz Im Beautiful ♥

Мега фен Аватара на teenems
    ключодържател във формата на сърце с ваша снимка ,който се разделя на 2.Или просто твоята снимка е в него и неговата в теб.

и ей такива други измислици можеш да си направиш във фотото
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Не се обичате, не сте привързани един към друг, обаче, видиш ли, ще празнувате Св. Валентин.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си