- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Orzene или Elseve ?
Здравейте! Искам да попитам какво е мнението ви за шампоана на Orzene с бира за суха и изтощена коса и този на Elseve Total Repair 5... В момента използвам този на Елсев с пчелно млечице както и балсама, но искам да го сменя, тъй като косата ми е суха и не ми помага за този проблем. Очаквам мненията ви и благодаря предварително![]()
Аз съм много доволна от продуктите на Elseve , след като се изкъпя косата ми стои строхотно![]()
И аз съм за Елсев![]()
LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
момиче
Elseve.
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Използвала съм идвете ама от Orzene съм много доволна
Orzene.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Определено Orzene!
От Елсев косата ми ставаше ужасна.
Нито един от двата!! ..Трети вариант няма ли?
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Шварцкопф![]()
Can we pretend that airplanes
In the night sky
Are like shooting stars
I could really use a wish right now {wish right now, wish right now} [h]
Аз използвам в момена жълтия на Елзев + маската с бира на орзен и ефекта е страхотен. Но все пак зависи от косата ти, тъй като има повече положителни отзиви за Елзев, може него да пробваш.![]()
Елсев мога да кажа,че са добри,доволна съм,но за Орзен не мога да кажа,тъй като не съм ползвала техни продукти.
и аз ще взема да пробвам орзен с бира
По възможност нито единият от двата, иначе Елсев.
Пък и шампоана се използва с друга цел, не за справяне със сухата коса. За този проблем има стотици други продукти.
Orzene. Ползвала съм и двата и от него съм по-доволна. Елсев-а не ми хареса особено. Язък за голямата реклама, дето му правят.
и аз мисля така. . купи си някаква маска за изтощена коса :PПървоначално написано от o0ps
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Нито един според мене няма да ти помогне ако е толкова суха. Прави си домашни маски най-добре и ако си от някъде, където имате DM можеш да си вземеш на Alverde шампоан за суха коса.
Само да вмъкна,че в маската на Орзен има силикони, които временно правят, така че косата да изглежда възобновена и блестяща![]()
ORZENE ! Аз ползвах за мазна коса...и наистина помага, а ползвах само шампоана. Елсев не съм го пробвала![]()
Best Rappers of All Time:
1.EMINƎM
2.Slim shady
3.Marshall Mathers
4.That white boy from D12
5.B-Rabbit
Този на Елсев беше най-ужасния шампоан, който бях ползвала :Х
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Elseve
at least it was before i fucked everything up
Засега може да се каже че Орзен е най-хубавия шампоан, който съм ползвала досега..косата ми става много хубава и не се омазнява колкото с останалите. Много е хубав, няма да съжаляваш, ако си го купиш
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted