- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Orzene или Elseve ?
От София съм и DM е точно до насНо, все пак съм решила да е един от двата шампоана, като клоня към Орзен... Още не съм решила окончателно и ще чакам и други мнения
Незнам до колко шампоана ще ми помогне със сухата коса, но определено не мога да я мия със какъвто ми падне. Правя си домашни маски почти винаги преди да си я измия (а това е 3 пъти седмично) . Използвам и тази на Лорис със змийското олио. Но заради честото изправяне с пресата е ясно, че колкото и да се грижа за нея ще си е суха
![]()
ТВЪРДО Elseve
Женските сълзи са много красиви и нежни,когато са потекли за някой скъп човек..Очите са най-искрени и те никога не лъжат,така ли поне веднъж не се осмели да погледнеш в моите и да видиш болката и тъгата в тях :]
А какво е мнението ви точно за този с 5-те действия на Елсев ?![]()
днес си купих промоционален пакет орзен с бира- шампоан и балсам, за 5 и нещо, кажете доволни ли сте от маската
ri41 , от DM ли взе този промоционален пакет или от другаде ? И знаеш ли до кога е тази промоция ? Относно маските на Орзен съм чела в други форуми, че са доста доволни дамите![]()
не съм пробвала ORZENE, но пък от продуктите на Elseve съм много доволна, ползвам цялата гама- шампоан, балсам, маска (веднъж седмично) и серум
![]()
lixofana, от кой шампоан на Елсев си най-доволна и каква е косата ти ?
Моето мнение е,че си е до типа коса и скалп.Аз например ползвах Орзен и ми я омазняваше леко,но пък балсама е много хубав.Елсев не съм ползвала,но все се каня да си взема.
А за каква коса си ползвала на Орзен ?Първоначално написано от nymphadora
живея в малък град и тук го открих случайно в магазин за козметика, но ми казаха, че в кауфланд също имало, в по-големите вериги, а нищо не се зная, може и в бакалията до вас да откриешПървоначално написано от LudotoDevoiche
![]()
За изтощена и май това ми беше грешката,защото моята не е толкова изтощенаПървоначално написано от LudotoDevoiche
![]()
А като ти е суха косата защо я миеш 3 пъти седмично?!Ще е суха и още как...
Minerva, тя не ми е суха заради това. От пресата е станала такава, а няма начин да си я мия по-рядко!
Точно сега използвам Орзен ( шампоан и балсам ) страхотен е и ароматът се запазва дълго!!!
Preska
Определено ORZENE! Ползвам от повече от година точно този за суха коса, както и балсама към него .. изключително доволна съм. Косата ми попринцип е много суха и с шампоана и балсама става една такава мека и с блясък ... Абее не се чуди, вземи си го и няма да съжаляваш.![]()
Was immer du tust.. wo immer du bist.. ich werd hier bleiben und warten auf dich!
От шампоаните на Елсев не съм никак доволна, за Орзен не знам и аз се чудя дали да си взема.![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
не съм доволна от Орзен и то никак, като си измия косата е суха без блясък и мирише кофти, а след два дена става супер мазна, такъв шампоан не съм виждала до сега, Елсев нутрис ми е най