.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Град
    София

Проблем с олигофрени...

Имам 2ма сериозни пациенти от класа...Не знам какво,внимание ли търсят или нещо друго,но просто вече се отчаях...То не е да ме замерят с хартийки и капачки,да ми крият учебниците и такива.Не го правят само на мен,но нз защо,явно защото стоя близо до тях,решават да се ебават с мен...Кво ли не правих,игнорирах ги,обиждах ги,но олигофренизма си знае...Днес напълно се отчаях,когато се оплаках на една даскалица и тя каза"еми кво да направя,върни им го".... Има варинат да набия единия от 2мата,за да се кротнат,но най-вероятно както знам от опит,аз ще излезна виновния,защото съм го набил Училището ни е строго и като нищо ще изхвърча за някой по-сериозен бой...А просто не ми се занимава да си играя с хартийки и други глупости....Някви идеи как да се справиш с типичен олигофрен,който не разбира от нищо и никога не му омръзва ?

Строго, пък учителката не прави нищо по въпроса и допуска да те тормозят така.... и спокойно няма да те изхвърлят заради един тупаник, защото носиш ПАРИ на училището всяка година

викни ги и ги черпи и 2-мата по 1 бира и ще остаат или фани и ги пребий неко път след даскало

Град
    София
    Тва с бирата няма да стане,щото съм прекален горделив ,те ще ме обиждат,а аз ще ги черпя.Тва с боя не е лоша идея,но той си ходи с доста хора и не се знае,кой за кой ще скочи Тва значи,че трябва аз да викна мои хора и да бия и други невинни момчета,ако някой скочи за него и ще стане мазало всичко После може да се стигне и до съд...така,че и тва не е решение...

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Кажи им че баща ти ще им прати мутри да ги набият ако не престанат да те закачат
    Просто те намират за спокоен и весел човек и заради това те закачат, нищо лошо не са направили нито те тормозят нито нищо, играят си.
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Голям фен Аватара на kyka1
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Nam3less3
    Кажи им че баща ти ще им прати мутри да ги набият ако не престанат да те закачат
    Просто те намират за спокоен и весел човек и заради това те закачат, нищо лошо не са направили нито те тормозят нито нищо, играят си.
    Тази игрички са доста досадни и понякога се изнервя човек и може да се стигне до крайности Ааа пък ти земи им тегли един бой, че да се свършва
    Живота е рисуване без гума за триене...

МОМЧЕ СЪМ !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си