.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

как мислите ?!?

Здравейте!!! Незнаех каде да пусна тази тема затова реших да е тук... Днеска с една приятелка ни се случи нещо много странно. Както се прибирахме от училище ( ние сме на 14 ако има значение ) и имахме само 3 часа ... ни спира една жена, тоест тя беше момиче някъде около 25 27 годишна .. и първо ни попита колко е часа ( мисля,че беше рускиня) казваме и нали и тръгваме ... обаче тя върви с нас и почна да обеснява на тая моя приятелка какво я очаквало. Естествено тъй като нито тя, нито аз вярваме в такива неща си помислихме , че и има нещо ... ;д и вървим 5 10 мин от училище до центъра и тя говори нали ... и когато трябваше да се разделим и да пресечем към спирката... тя ни вика елате тука малко на страна не ям хора ( тъй като бяхме по средата на трутуара ) и ние нали какво да кажем друпнахме се нали и ми вика.. да съм се отдалечила за да и каже там каквото трябва .. и дръпнах се аз и оная почна да и говори. Говореха около 10 мин някаде и 2 пъти и стисна ръката .. незнам защо ... и после викна мене приятелката ми се отдалечи и ми каза неща които излязоха наистина верни за семейството ми и конкретно за сестра ми ( тя е на 22) говори ми там, че като съм пресичала не съм се оглеждала... и някави такива. Пита ми дали съм имала голяма лубов ;д... и аз казах мисля че да, и тя ми каза започва с буквата м и ми каза фамилията му ... и ми стисна ръката... тогава вече незнаех какво да мисля .. След като тръгнахме към спирката ... приятелката ми каза какво и е казала ... Попринцип тя това лято ще ходи в Испания и преди 2 3 дена се скара с 2 нейни много добри приятелки, смисъл само едната и беше близка .. И тя и казала, че ще ходи в Испания и, че имало 2 момичета които много и завиждали и да се пази от едната, която познавала по-добре ... Казала е нещта за чичо и .. и че след 17 дни щяла да срещне момче което постоянно мислело за нея ... Оф незнам вече какво да мисля .. Казах на една друга приятелка и ми вика ( защото и тя не вярва в такива работи) че можело да ни е проучила или да ни е направила магия .. ама не ми се вярва ... незнам .. Просто исках да ви попитам Вие какво мислите и вярвате ли в такива работи ?!

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Вярвам,че няма случайни неща.Но също така вярвам и в многото луди хора по този свят.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Град
    София
    Има 3 варианта.Или тва е новата баба Ванга.Или е маниачка,която ви преследва от месеци.Или лъжеш.

не вярвам има много щури хора по света,тъи че тва изобщо не ме изненадва
    Жената мое да е наета от ФБР и да ви следи,или от ващте в краен случай
    Приятел е този, който като му кажеш "Копеле, убих човек", а той да ти каже "Копеле, къде ще копаем?". XD
    момиче

Супер фен Аватара на Fiction7577
    Що не я отпратихте още като е тръгнала след вас?

Тая ще е някаква луда. Според мен не е добре жената и е възможно да ви следи от бая време, щом знае толкова много за двете ви.

Друг е въпроса каква и причината за това. Както и да е, по-хубаво не общувайте с нея мен ми се струва, че яко и хлопа.

Мисля, че ако беше ясновидка, нямаше да тръгне да говори за живота на 2 момичета на по 14 години.
    И все пак - странно си е .

Цитирай Първоначално написано от Greennight
    Има 3 варианта.Или тва е новата баба Ванга.Или е маниачка,която ви преследва от месеци.Или лъжеш.

Еми не знам каква е обаче ся наистина много се притенсихме .. смисъл знам ли каква може да е ... И не не лъжа!!!
    Забравих да кажа, че ни каза че сме били прокълнати до 60 години и ни каза че трябва да имаме талисман за да ни пазел и за некъv камък .... и го каза на двете ... и искаше 12 лева за него ;д
    Оф незнам... само немога да разбера от толкова много хора кът минаваха защо точно нас спря ?! И каза да помним този ден , незнайно защо ...

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    ах мен ме е едно особенно страх от такива
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Цитирай Първоначално написано от awerw
    ах мен ме е едно особенно страх от такива
    Еми да плащещо си е ...

Цитирай Първоначално написано от tit
    И каза да помним този ден , незнайно защо ...
    Защото знае, че и без това винаги ще го помните, понеже такива неща не се случват всеки ден.

Остави я тази, може да е от някаква групичка подобна на секта. Виждали ли сте я откакто се е случило това?

Цитирай Първоначално написано от Fiction7577
    Защото знае, че и без това винаги ще го помните, понеже такива неща не се случват всеки ден.

Остави я тази, може да е от някаква групичка подобна на секта. Виждали ли ли сте я откакто се е случило това?

Еми мисля, че не.

Цитирай Първоначално написано от Fiction7577

Остави я тази, може да е от някаква групичка подобна на секта. Виждали ли ли сте я откакто се е случило това?
    Смисъл, това се случи днеска ... но и преди това не сме я виждали ...

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Ненормалници навсякъде, няма пари за лудница
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Ако я видиш отново и пак те занимава, по-добре кажи на вашите, може да е опасна. Така най-често правят наркоманите, ако искат да ви ограбят или нещо подобно.

Ама айде да не се филмирам - може да е била и само някаква луда. Всичко се случва...

Абе, вие сте минали тънко- не ви е искала пари.
    Един път такава врачка срещнала сестра ми, която по същото време изживяваше труден период. Спряла я, говорила й за семейството, за личния й живот, за минали събития. И я карала да връзва няк'ви възли на конец, докато и предричала бъдещето. Сестра ми връзвала и си държала конеца в затворена длан. Оная я пипнала по горната част на дланта и преди да си я отвори и й казала, че ако има един останал възел, то значи й била направена магия. Отворила си тя ръката и бил останал само един възел. Оная шарлатанка й поискала 150 лева, за да й развали магията, и сестра ми-филма имала 200, ама й дала само 75, колкото да не я филмира повече и се затичала да си ходи, а оная путка (адски се нервирам като разказвам тая история заради последиците) тръгнала да я гони и й казала, че е лелята на Азис, казала си името, ама сестра ми се направила, че не я чува. От тогава до сега все си мисли, че е болна от нещо, ходи по лекари, психолози, влиза във филми- не си е работа, едва сме я изкарвали.... Та да, бъдете благодарни, че не ви е искала нищо и недейте да се филмирате- всичко е за пари. Истинска ясновидка е Ванга- тя сама е викала хората при себе си, защото е усещала, че се нуждаят от помощ, а не ги е филмирала по гарите и тротоарите...

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    Забравих да кажа, че ни каза че сме били прокълнати до 60 години и ни каза че трябва да имаме талисман за да ни пазел и за некъv камък .... и го каза на двете ... и искаше 12 лева за него ;д
    просто като го каза т'ва и едва ли не ми стана ясно за какво става на въпрос
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Град
    София
    много сепритенсихме ..
    Тя точно това иска..да ви уплаши.

Другият път просто не и обръщай внимание

Голям фен Аватара на Mirage3
    Ми по света има какви ли не хора... Може наистина да й има нещо специално, ама да й хлопа дъската и да се възползва така гадно от хората. Другото може да е, че ви следи или ви чува, като си говорите двете.

Супер фен Аватара на Djuff
    е вие пък.що не сте я разпитвали и вие от къде знае,що ви ги казва тия работи и защо точно на вас.пазете се от такива кой ги знае кви са.

Айде сега жената се чуди как да изкара пари и вие и се връзвате. А може и нейната приятелка да ви е устроила шега и да е разказала на рускинята вашата история белким вземе някой лев.

Супер фен
    Град
    Germany
    Чудно ми е защо не сте избягали още като ви е последвала?Аз ако бях щях да побягна на някъде с приятелката и хич да не я слушам.

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Във Варна на общината имаше едно време циганки, които уж "гледаха", казват ти, че имаш магия и ти искат пари. Изобщо не им се връзвай.. И мене са ме заговаряли такива, но си продължавам да си вървя все едно не ги чувам..
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си