Абе, вие сте минали тънко- не ви е искала пари.
Един път такава врачка срещнала сестра ми, която по същото време изживяваше труден период. Спряла я, говорила й за семейството, за личния й живот, за минали събития. И я карала да връзва няк'ви възли на конец, докато и предричала бъдещето. Сестра ми връзвала и си държала конеца в затворена длан. Оная я пипнала по горната част на дланта и преди да си я отвори и й казала, че ако има един останал възел, то значи й била направена магия. Отворила си тя ръката и бил останал само един възел. Оная шарлатанка й поискала 150 лева, за да й развали магията, и сестра ми-филма имала 200, ама й дала само 75, колкото да не я филмира повече и се затичала да си ходи, а оная путка (адски се нервирам като разказвам тая история заради последиците) тръгнала да я гони и й казала, че е лелята на Азис, казала си името, ама сестра ми се направила, че не я чува. От тогава до сега все си мисли, че е болна от нещо, ходи по лекари, психолози, влиза във филми- не си е работа, едва сме я изкарвали.... Та да, бъдете благодарни, че не ви е искала нищо и недейте да се филмирате- всичко е за пари. Истинска ясновидка е Ванга- тя сама е викала хората при себе си, защото е усещала, че се нуждаят от помощ, а не ги е филмирала по гарите и тротоарите...