- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Като вманячена
Зравейте!Освен,че времеот сега еее супер доброто явно при мен това не помага за напълно доброто настроение!Е този проблем го псоделих с най-добрите си приятели,но искам да чуя мнение,което е абстрахирано от всякакви мнение и т.н..та,от 1 година съм с човек,който в началото беше добър и до някаква степен искаше да ме впечатли (нормално при много хора е така) и бяхме супер влюбени и много държахме един на друг.Така беше близо 10-11 месеца,ноо сега някак си аз все едно се вманиячих по него.Учим в едно училище,прибираме се горе-долу по един маршрут и някак си постоянно искам да го чувам и да разбирам къде е и защо не е с мен.Просто се чувствам като манияка,обичамм го супер много и висчко бих дала за него,ноо всичките му жестове и думи и т.н,са сякъш съм му през..Примерно ние не сме от двойките които нон-стоп си подаряват разни неща,но за годишнината ни понеже той не беше в София и аз му пратих ММС в ,който му споделям как се чуствам с него и какво значи за мен,когато той се върна едноооооо цвете не ми даде,само ми звънна и каза -Честитта 1г.!Яко ми стана,но има хилядии,хиляди примери,но основния проблем при него е,че аз съм с гаден характрер (понякога),примерно с него мнго често сме на ралзични мнение и за него съм правила някъв много гаден поглед,който значел неуважение и бил суперр кофти,а аз порпинцип съм си такава супер импулсивна и доста наранявам с тези погледи и думи,които казвам и взимам прибързани решения,ноо просто не искам да бъда такава с него и да го карам д се чувства гадно (това е неговия проблем).А,моят проблем е ,че колкото и да гадно да се държи понякога с мен и пренебрежително и примерно ми тряска гсм,аз се скъсвам да звъня и да го търся и винаги са ми казвали,че не трябва така да се прави ,а да съм по-недостъпна,за да запази интерес,е обаче аз правя така и явно е грешно,защото води до неговото невнимание!И когато ,ей така просто му кажа обичам те и искам те и сякакви такива, той нищо не ми отговаря или подминава темата,а преди не го правеше и супер много му харесваше да му го показвам и казвам.
Значи на кратко аз правя злобни погледни и казвам гадни работи (което той мрази в мен и го е казвал),а той не е като преди,примерно аз постоянно го търся в скайп,фб,гсм,а той не отговаря и мен мисълта,че аз му натяквам колко го обичам и искам и му обръщам толкова внимание,а той с такава лека ръка си показва чувствта ме вбесява иии постоянно го питам ранзи въпроси,които ми лиспват просто да ми каже отговора..незнам дано сте ме разбрали,изписах си душата,ноооо исках да чуя и вашето мнение!Благодаря за отделеното време!![]()
пише се вманиачен![]()
То ако само това беше грешката на автора...Първоначално написано от FromAutumToAshes
![]()
По темата: Според мен ще е редно да поговориш с него и да разбереш причината за неговото държание! Освен това и ти трябва да внимаваш как ти сама се изразяваш. Просто внимавай с "погледите", "говоренето" и изобщо държанието си. Възможно е, той да се държи така към теб, защото си му "казала нещо, което не искаш" или "си го погледнала"...![]()
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
Отдръпни се малко от него. Спри постоянно да му звъниш и пишеш. Според мен супер много го задушаваш, пък и по този начин му показваш, че каквото и да направи, ти си там, до него и ще го преглътнеш. Проблемът ти не са погледите и думите(както той твърди), а това, че му сваляш звезди и ходиш след него.
...!
Определено, както казаха и по-горе, го задушаваш. Остави го малко на спокойствие. Престани да му пишеш в скайп и т.н., когато реши, че е свободен, той, предполагам, е достъчно голям, за да може да те потърси и сам. Ако не ти казва какво е правил, не настоявай да ти каже. Дори и като сте заедно, всеки има право на личен живот. А когато си на път да направиш някой от твоите погледи или да кажеш нещо, преброй до 3 или там до колкото искаш, поеми си дълбоко въздух, и премисли дали не би се обидил от това. Може да не ти е лесно, но ако искаш да не изчезнат чувствата му, внимавай какво правиш и се опитвай да се сдържаш повече![]()
Бе момиче, ти имаш ли Себе уважение?? Май не, а?
Спри да го търсиш за ден, два.. Дори и да умираш да го чуеш забрави да му се обадиш. Постави си цел да видиш дали той те обича толкова, колкото ти и дали се сеща за теб.. Ако ти се обади до 2 дена - мисли за теб.. ако след 2 дена значи е охладнял, дори може да не се и обади.. (ще чака ти да му се обадиш, защото е идиот) ..
В момента и той не знае какво иска - разбира, че и каквото да стане ти си там (даденост си му) и никога няма да се махнеш каквото и да стане..
П.С. - Човек с 300 зора прочетох темата ти .. Ама ти не уцелваш буквите на клавиатурата ли или.. К'во правиш ти? о.О... Следващия път пиши малко (т.е. много) по-разбираемо.. Моля ти се..
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
- Остави го на мира, бе човек. Той да не ти е плюшена мечка? г.г
- Your heart's a mess. You won't admit to it. It makes no sense...
- But I'm desperate to connect. And you, you can't live like this...
- http://fuckyouibringchaos.tumblr.com/
Тука е истината.разбира, че и каквото да стане ти си там (даденост си му) и никога няма да се махнеш каквото и да стане..
Има те за даденост.
3нае,че nonstop си му на разположение.
Спри да го търсиш.
Остави го той да те потърси.
Колкото и време да ти отнеме.
Съгласна напълно! Не го търси няколко дни, за да видиш какъв му е интереса към теб, това ще ти помогне да разбереш какви са му чувствата към теб. Просто колкото и да ти се иска да го чуеш или да му пишеш, трябва да си поставиш за цел да не го търсиш.Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
100 години всяка нощ валеше
като бебе ти до мене спеше..
100 години време ни делеше
колко малко ти до мене беше.... ;[