.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Какво да направя :( ?

Здравейте!

Аз съм на 17 години имам приятелка на 16 години и ходим от около 8 месеац.Запознахме с в impulse в първоначално после аз и поисках skype и т.н. си чатихме и говорихме по телефона 3-4 месеца.Аз по това време бях сигурен,че я харесвам и я обичам и реших да и предложа.Тя прие моето предложение и оттагава насам ходим.В началото и казвах колко добре се разбирам нали?До сега не съм се разбирал толкова добре с никой както с теб..
    Но с течение на времето нещата се развалиха..Тя е от друг град на около 30-40км. от моя,аз ходя на месец 2-3 пъти да я виждам и си говорим,целуваме се,обичаме се и т.н.Аз понякога като и видя лицето някакси ми става гадно и си мисля наистина дали я харесвам,дали я обичам в тези последните месеци.Аз съм сигурен,че тя ме обича,но пък аз не съм сигурен в себе си и мисля,че не трябва да продължи,защото тя се сърди за най-малкото примерно,че съм влязал във facebook,чатил съм с някой и т.н. Аз също се дразня на такива неща затова нищо немога да и кажа и и се извинявам,но вече ми писна да си сърдим за такива неща,според мен това не е нормално.Мисля дали да скъсаме или да продължим в тези обстоятелства,но за мен ще е много трудно,дори да не я обичам,да я забравя.Свикнал съм да си говорим всяка вечер до късно,да ме събужда сутрин,да ме целува и такива работи.До сега скъсахме само един път за тези неща,не се разбирахме,карахме се и аз й казах най-добре е да се разделим и така.След 5мин. тя ми се обади и ми каза,че неможе да бъде без мен и после пак почнахме.Но аз бях сигурен,че ще се случат същите неща и пак ще се разделим все някой ден и затова сега пиша тук за да ми помогнете,много ми е труден избора,пък и не я харесвам много ама я обичам .Мерси предварително

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    По тази логика защо си започнал?
    сватба ли си планирал?
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

AhAHagAG, коментарът на cranberry696

Според мен трябва да продължаваш да си с нея, до когато ти издържат нервите. Съвсем сериозно.
    Трябва да се постигне такова омръзване от скандалите и цупенките, че да не искаш вече да си с нея, а не само да се чудиш ;]
    Това, между другото, ще ви помогне да пораснете.
    Всеки е бил малък и глупав, аз напр. на 13 бях същата и само се карах с един, но така и не късахме. Цаката беше да си причиним толкова много нерви, болка и язви, че най-накрая скъсахме окончателно.
    Така че, продължавай с нея, докато ти изчезнат чуденките
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Така ще направя сигурно,мерси все пак.Дайте други мнения

Цитирай Първоначално написано от cranberry696
    но за мен ще е много трудно,дори да не я обичам,да я забравя.

затова сега пиша тук за да ми помогнете,много ми е труден избора,пък и не я харесвам много ама я обичам

Дообре.
    Всичко ти разбрах.
    И за пореден път се убеждавам, че моето поколение е меко казано безнадеждно.
    Извинявам се,че се изразих така,но първоначално я обичах много,но после нещата се промениха и сега не я обичам както преди всякаш,но пък ще ми е трудно да я забравя

Град
    София
    Противоречиш си.
    Първо казваш,че вече не я обичаш,просто си привързан.
    После казваш,че не ти е приятно да я гледаш,но я обичаш.
    Първо седни и помисли какво чувстваш към нея,и когато разбереш истински чувствата си,седни и поговори с нея сериозно.

Цитирай Първоначално написано от unknownartist005
    Така ще направя сигурно,мерси все пак.Дайте други мнения
    Не яж и не се възпроизвеждай. Планетата има ограничени ресурси, че да хи хаби всеки...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си