Не мога да се приспособя към новия ми клас. Толкова време мина, но не мога. Има само няколко човека с които се движа, но искам да съм по-открита към всички..срам ме е. И с тези хора не мога да изляза някъде примерно, защото не сме толкова близки, а и те си имат стари приятели, с които излизат.Като се запозная с някой си оставаме просто познати.. В класа всички се разбират и излизат заедно, а аз си стоя с тая моя "компания". От предишния ми клас мислех,че имам приятели, но те не се оказаха такива и се скарахме. Предадоха ме. Оттогава внимавам с хората и имам чувството, че всеки говори зад гърба. Преди не беше така и не ми пукаше, но вече съм толкова разстроена. Мина много време и си мисля да поканя някой от предишния ми клас и да излизаме, но не знам как да започна. Сигурно ще ме отрежат, подиграят и не знам още какво, защото не съм общувала с тях отдавна и едва ли ме искат. Откакто ме предадоха не съм същата и го осъзнавам. Меря си приказките, затворена съм в себе си и не мога вече истински за се забавлявам и усмихвам..