.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Св. Валентин

'Sup. :P

Решил съм да направя подарък за Св. Валентин на едно момиче от училище, което доста харесвам. Това е може би най-уместната ми възможност да започна нещо повече от приятелство, или поне да прекарам деня с нея. Дори да не се получи, тя наистина го заслужава... Страхотна е.

И все пак, интересно ми е, вие момичетата позитивно ли реагирате на подобни жестове обикновено?

Всяко момиче би реагирало по различен начин ако получи подарък от момче, с което няма нищо, така че внимавай, защото има едни пикли, които направо се изсмиват в лицето на момчето и се подиграват с чувствата му. Но все пак е вероятно момичето да бъде и от другия тип, така че.. действай.
    След бури - мир и тишина,
    след нощ - безбрежна светлина.
    Над равноширнатия път
    лучите вихрен танц въртят -
    път царствен царствено поел,
    високо плува горд орел.
    ...
    Утро - Димчо Дебелянов

браво човек евала аферим ! ;д
    Сладък ангел с непоносимо чувство за хумор
    алергичен към безперспективни хора...

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Не знам как ще реагирам, ама реакцията ми, че твоята тема е 268576385620568235923857 е невероятна... Просто нервите ми се вадят...

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Ми то зависи от момичето. По принцип момичета обичат, но ти сам трябва да си прецениш, че да не вземеш да я стреснеш.
    I had hoped you'd see my face, and that you'd be reminded
    That for me it isn't over yet.

ах, готин, как ми напомняш на мен.. :Д
    давай смело : )
    REGGAE BOOM <3

Цитирай Първоначално написано от BloomF
    Всяко момиче би реагирало по различен начин ако получи подарък от момче, с което няма нищо, така че внимавай, защото има едни пикли, които направо се изсмиват в лицето на момчето и се подиграват с чувствата му. Но все пак е вероятно момичето да бъде и от другия тип, така че.. действай.
    Много се съмнявам да реагира така. Пикли има бол, да, но това момиче е адски сладко и мило (reason I'm doing this all). В най-лошия случай би ми се извинила и ме гушнала... освен ако не е в шок.

Надявам се да е позитивен шок, според мен подаръка доста ще й допадне.

Град
    Пловдив
    И какъв по-точно е подаръкът?

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Ако чувствата са взаимни ще се изкефи. Ако не - ще й стане неудобно.

Аз лично бих се зарадвала повече на жеста ако не беше на точно определената дата. Св. Валентин за мен е изключително изкуствен "празник". Няма нищо оригинално и импулсивно в него.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Re: Св. Валентин

Цитирай Първоначално написано от Jericho

Решил съм да направя подарък за Св. Валентин на едно момиче от училище, което доста харесвам. Това е може би най-уместната ми възможност да започна нещо повече от приятелство, или поне да прекарам деня с нея. Дори да не се получи, тя наистина го заслужава... Страхотна е.

И все пак, интересно ми е, вие момичетата позитивно ли реагирате на подобни жестове обикновено?
    Брат подари и едно синджирче със сърчице Ще бъде уникално впечатлена от теб ! Това е от мен ! Късмет

Цитирай Първоначално написано от spasianko

Брат подари и едно синджирче със сърчице Ще бъде уникално впечатлена от теб ! Това е от мен ! Късмет
    П.П: какъв е подаръка,койо си измилил :P

Цитирай Първоначално написано от bybz
    малко магаренце да си го гледа в мазата в люлин

сега сериозно гледай да не е нещо шокиращо, една разходка и евентуално няква дрънкулка трябва да стигнат...все пак искаш да се загаджосваш а не може без дарове

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Въпроса си е реторичен..
    - Всички сме различни..И следователно всички реагираме по различен начин..Но аз лично не бих имала нищо против това.. Но само да не си попаднал на някакви тъпи кифли,че ще се подиграват с чувствата ти..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Всичко си зависи от момичето. Щом си сигурен, че не е поредната кифла, която ще ти се изсмее и подиграе, тогава действай Аз лично бих се зарадвала на подобен жест и дори да не изпитвам нищо повече от приятелско привързване към момчето, ще се държа мило и ще му обясня съвсем човешки как стоят нещата, без да се гавря
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Цитирай Първоначално написано от BohoOhoAreVe
    Цитирай Първоначално написано от bybz
    малко магаренце да си го гледа в мазата в люлин

сега сериозно гледай да не е нещо шокиращо, една разходка и евентуално няква дрънкулка трябва да стигнат...все пак искаш да се загаджосваш а не може без дарове
    Искам да знам това мнение на момиче или на момче е ? А иначе по темата ,с риск да повторя почти всички коментари по горе ,ако не е кифла би трябвалоо да и хареса ,дори и да няма нищо повече от приятелски чуства към теб!!! А иначе какво смяташ да и подариш
    Хайде УСПЕХ!!

Ами първо, приятели ли сте? Познавате ли се? Говорите ли си? Или е просто момиче, което си виждал? Реакцията на момичето би зависила също доста и от това дали има представа кой си.. Лично аз ако ми се появи някой, който виждам за пръв път с подарък за Свети Валентин...

Ако се познавате и сте приятели, ако наистина не е от завладяните от ''славата'' надувки тогава действай.
    Прецени обаче и самия подарък и начин на подаряване. Предполагам и сам можеш да си прецениш дали тя би оценила публичното засвидетелстване или не. Според мен щом като нямате такива отношения по-добре насаме да и подариш нещо дребничко (според мен ще е малко пресилено да и се появиш с букет 100 рози, 2-у метров мечок и дузина балони сърца с хелии О_o) и символично в комбинация с една роза и да и обесниш, че мислиш, че е ''страхотен човек'' както каза и че ще се радваш ако може да излезете някой път или направо ако може да станете нещо повече от приятели.

Така мисля аз, мен лично това би ме зарадвало.
    Успех и пиши как е минало!
    Love is just a piece of the puzzle, but without it it just ain't whole..

Ами пробвай! Обаче недей да прекаляваш с обясненията си в любов, защото момичето ще се уплаши По собствения си опит знам, че не е много приятно да ми се признава в любов едно и също момче по 2-3 пъти на ден, когато още не съм решила дали го харесвам. Успех!

Вероятно ще се зарадва много, не всеки има смелост да направи такова нещо и заслужаваш най-малкото уважвние ако не друго.Особено ако е сама на празника и никой друг няма да и подари нищо наистина ще се зарадва, успех
    Пука ли ми?Не! Пукаше ми,вече не!
    Само болката видях,кога слънцето и за мене ще изгрее?
    Когато спреш да му се пречкаш!

Моля тееее пиши после какво е станалоо!!

Голям фен Аватара на LaChupacabra
    eee браво за смелостта!
    ами то зависи от момичето...ако те харесва и има някакви чувства към теб- няма как да не истане приятно,да не се изкефи [:
    ако те харесва само като приятел ще се притесни :/
    какъв е подаръка иначе?
    икакто казаха и преди мен недей да прекалваш в обясненията...всмисъл недей да казваш неща от рода на 'обичам те,ти си ми всичко,не мога да живея без теб' и т.н. ще се изплаши
    айде УСПЕХ :] и кажи как е минало,че ми е интересно...
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

Зависи от момичето, но в повечето случаи ние момичетата се радваме на подаръци.
    Big or small, lies are lies !

За тези, които се поинтересуваха, хареса й... доста... и вече сме малко повече от приятели.

Иначе подаръкът беше едно плюшено мече с името й, бродирано върху шапчицата му, кутийка ръчни бонбони и домашно изработена валентинка. И всичко беше в кафяво и бежово, за да наподобява шоколад с лешници (ненавиждам розово и червено).

Явно не съм прекалил с обясненията. :P

За тези, които се поинтересуваха, хареса й... доста... и вече сме малко повече от приятели.

Иначе подаръкът беше едно плюшено мече с името й, бродирано върху шапчицата му, кутийка ръчни бонбони и домашно изработена валентинка. И всичко беше в кафяво и бежово, за да наподобява шоколад с лешници (ненавиждам розово и червено).

В такъм момент се питам... каде си бе момче?! аз защо немога да срещна такова като тебе ?!?! ;

Град
    гр.Русе

Браво,страхотен подарък!Май определено си успял да й грабнеш окото и да направиш найстина стойностен подарък
    Женските сълзи са много красиви и нежни,когато са потекли за някой скъп човек..Очите са най-искрени и те никога не лъжат,така ли поне веднъж не се осмели да погледнеш в моите и да видиш болката и тъгата в тях :]

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Сладур, браво, стискам палци.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми