- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Биология 2011
Здр на всички тази година олимпиадата по биология е на 27 и аз ще хода. Основно това исках да ви питам трудно ли е ? Колко часа продължава? Знаете ли от колко часа ще почне в гр. Перник? И исках да ви помола да ми копирате и поставите на тази страница някоя олимпиада по биология за 8 клас!Моля Ви не ми пращаите линкаве за сваляне защото като ги свала не ми излизат а ми пише грешка![]()
![]()
- БЛАГОДАРЯ!!!
При нас олимпиадата е на 26 февруари.. От 14:00
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
А колко часа дават за 50 въпроса на олимпиадата?![]()
Чесно ли беПървоначално написано от Ramonaaa
![]()
мислех, че са по малко
![]()
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
ами мисля че 4 но не сам сигПървоначално написано от Ramonaaa
Моля ви копирайте и поставете примерна олимпиада от др години за 8 клас.![]()
Може ли който ще ходи да даде въпросите тук, защото аз май няма да мога да отида.
Немога да немира примерни олимпиади по биология от другите години - моля помогнете!![]()
![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Влез в сайта на МОНПървоначално написано от Ramonaaa
http://mon.bg/left_menu/olympiad/exams/
Живей за удоволствието защото си направен от него.
Не са ли различен брой въпросите всяка година? Срещала съм олимпиади с по 70 въпроса. Обикновено са по 50 , но не се знае.
И някои се падат доста лесни дръги пък са трудни общо взето зависи какви въпроси са се паднали.
Незнам мисля че от 2005 година винаги са си били 50 въпоса![]()
Ще ходите ли на олимпиадата по биология![]()
![]()
ще ходя
8 клас съм
дават се 4 часа
въпросите варират от 50-75
Кво, трудно е, миналата година бях 11 клас и се класирах на втори кръг без да съм отварял учебник.. толкова елементарни въпроси няма.
И аз ще ходя... тоочно на рд-то ми.Лесно ще е, защото материала от 8 клас е лесен, но ще има в началото и от 6 и 7 клас неща, което е малко кофти. Аз съм 9 клас, ама съм в езикова гимназия и съм се решила да се класирам за 2 кръг.
![]()
Успех - гледайте да не се успите ако сте сутринта като мен в 9 без 15![]()
В Пловдив олимпиадите бяха на 18.02.2011г. от 14:00ч.-ходих и въпросите ми бяха 60.
Аз съм от софия и ходих на 6ти февруари май имам 102 от 108 точки,но се чудя кога ще излезне общо класиране на София или на всички градове
Здравейте! Имате ли резултати от олимпиадите?? Кога ще са областните кръгове???
Можете ли да приложите някакви олимпиади за областен кръг или национален с отговорите, понеже от сайта на МОН си изтеглих за 2009 и 2010 областни кръгове, но без отговорите.
В чужда скръб мене ли ще утешиш?
- Моляте може ли да копираш и поставиш на тази страница олимпиадите от 2009г и 2010г защото аз немога да свалям от МОН излиза ми някъква грешка -нищо че са без отговорите !Първоначално написано от svetlidim
![]()
![]()
![]()
Казах ти на ЛС да си пратиш пощата. Не мога да ги копирам тук.
В чужда скръб мене ли ще утешиш?
и в тия 4 часа влиза и развиване на тема!Първоначално написано от Nemo98
на мен са ми малко![]()
![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33