- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бихте ли излезнали с такова момче
Здравейте, едно момче ме заговаря може би от 3-4 дена на спирката, една година по-голям е от мен аз съм 96 - той 95. Когато ме срещна ми каза дали съм нова в квартала, аз му отвърнах "Да", говорихме си за много работи иска ми скайп и т.н. Но днес ме покани на среша немога да кажа че е красавец, но не е и грозен - нещо средно, иначе е симпатяга, леко лигавичък е, но по-скоро бих казала има чуство за хумор.
Е въпросът ми към вас е дали бихте излезнали с момче с което сте се запознали на спирката, според мен то ме харесва защото много пъти когато почва да ми казва нещо някак си се запъва и изчервява. Може би ако се опознаем още малко би могло да се получи нещо м/у нас, но незнам не смятам че мога да взема решението сама.
Естествено,че бих излязла - това е идеален начин да го опозная по-добре..Няма значение,че сме се запознали на спирката..А и нали се сещаш,че без да излизаш с това момче,и без да говориш с него лично - няма как да го опознаеш..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Няма никакво значение какво биха направили другите на твое място. Всеки за себе си си преценява. Ако харесваш момчето и ти допада излез с него, а ако не - недей. Толкова ли не знаеш какво искаш и не можеш сама да вземеш такова решение?![]()
Човека е бедняк, щом отнемат му мечтите! Злобата, за жалост е най-срещаното чувство - да правиш и да даваш любов е изкуство!![]()
waiting for something real...
Да,може да се получи нещо.
Ще съжалявам пак че те познавам..
и като луда цяла ти се давам..
Не се отучих още съм такава.Влече ме този,който ме РАНЯВА..
^Както казах по-горе:Първоначално написано от Sheily
Първоначално написано от StuckOnYou
Мога но един вид се страхувам, че е просто някой непознат се1 някоя баба дето се радва на малките дечица да се качи в автобуса и да ти каже "Стани баба да седна" и ти като станеш и почва да ти говори някви глупости от рода на "А добро момиче, ейй ама че си ми красивичко и сладичко как са бележките в училище; Слушкаш ли мама и тате" и т.н. И най-вече както казах непознат е.Първоначално написано от StuckOnYou
![]()
Излезте и го опознай, най-хубавите неща в живота стават случайно.![]()
Welcome to the Jungle...
Да.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
хах излезни бе .. чак и питаш.. ;дд кой ти пречи излезни .. прай си кефа ако0 стате нещо стане ако0 не не ..![]()
![]()
lesbo0 wordss.. ;ppp
на същото мнение съмПървоначално написано от DarkTemplar
Hostis Honori Invidia
Ако преценя, че си заслужава - да.
Ако искаш да си щастлив - бъди.
Да. В крайна сметка, за не остане той непознат, трябва да задълбочиш отношенията ви, няма как. Ако ще се чувстваш по-спокойна, вземи на срещата ви някоя приятелка, която да наблюдава от разстояние и не ходи с него в разни забутани местенца.
Аз бих излязла, общителна съм и обичам нови запознанства .. С приятеля ми се запознахме в aha.bg и сме заедно вече 7 прекрасни месеца .. Успех![]()
Е, щом му търпиш вече 4 дни неадекватните реплики и изчервяването, значи ти е симпатичен поне малко. Запитай се дали наистина би ти било забавно да излезеш с него и си отговори по възможно най-бързия начин, без излишно да се вглъбяваш в цялата история.
Ако ми хареса момчето,защо не?
Бих опитала...
Никога не е излишно,да пробваш нещо ново.
На всякъде може да ти се отвори шанс.
Именно. Пък и нали си имате скайповете, ако толкова се притесняваш, попишете си първо малко там.Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Какво като сте се запознали на спирката, това изобщо не пречи да излезеш с него.Аз на бившия ми преди да го познавам му ударих шамар по погрешка, след това ме гледаше на криво и седмица след това без да искам паднах върху него и се запознахме, та от там тръгна всичко.Мисълта ми е, че не е важно как сте се запознали и къде, важното е човека отсреща да ти допада.![]()
Това е начало на романтична комедия, ИЗЛЕЗ С НЕГО!!![]()
Кво те боли какво биха направили някакви непознати? Ако го харесваш, излизаш, ако не - не го залъгвай.
Sometimes I feel
Like I don't have a partner
Sometimes I feel
Like my only friend
Is the city I live in
The city of angels
Lonely as I am
Together we cry ..
Излез с него бе , виж колко е мил !
I think i lowe you baby
- I think i love you too !
(h)