.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Вманиачена!!!

Ееее така .. няма какво толкова да разказвам.На просто казано.. харесала съм си едно момче което ми обръща внимание.. ама нулево; При което аз почвам да се сърдя.. от там той излиза обидения от цялата история и изобщо на мен лично ми втръсна от това всеки ден да се надявам че ще ми каже поне една думчка и във всъщото време той да не го прави!! Та така сега ще ви помоля за помощ ,защото наистина не знам как да спра да мисля за него и как изобщо да си го избия от главата защото запошва да ми става фикс идея тва да ме хареса.. а това не е хич хубавооо

Re: Вманиачена!!!

Цитирай Първоначално написано от YyoOnNiItTyY
    Та така сега ще ви помоля за помощ

Да, наистина имаш нужда от помощ. Проблемът е сериозен, питай майка си.

кухнята
    ножа

и марш да правиш салата маааааааааааа
    ...

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Ако искаш сериозни отговори, нацелвай разделите.

Даа. как няма да питам майка си ;дд естествено че ще я.. само че тя няма да ми оърне вниманието което искам

Марш при майка ти в кухнята маааааааааааааааа
    ...

Супер фен
    Не бъдете толкова груби. Малка е.

А ти не бъди толкова наивна и не се сърди за глупусти.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Понякога може да си внушаваш. Но,ако ти е първо влюбване е друг въпрос.

Намери си хоби или спортувай Ще ти се отрази добре.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Град
    София
    Сама го каза..фикс идея.
    Просто го забрави.
    Защото той само те разиграва.

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Цитирай Първоначално написано от CanisDirus
    Що за боклук си ти...

Иначе той щом не ти говори, едва ли те харесва. Истината понякога не е много приятна.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Голям фен Аватара на xinfamous
    Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
    Цитирай Първоначално написано от CanisDirus
    Що за боклук си ти...

Иначе той щом не ти говори, едва ли те харесва. Истината понякога не е много приятна.
    ++++++++1
    Can It All Be So Simple ?

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Дръж се,както той се държи с теб!

Ако наистина го иска по добре да потърси някаква връзка може да е някои като мене които такива кифли да се прават на отворени че не си ги видял и ала бала место да доиде и да каже каквото има ако не ходи до него и го пита ко стаа ала бала ако е свестно момчето няя те отреже пред приятели няя ко да губиш ти познавала ли си го разкажи как да ти хелп а тези които казват и ти да го игнор може и тои да те харесва и да го изгубиш като фр поне помисли си бил съм в тази стуация от още ама по добре да съжеляваш че си го заговорила и и те е отрезал от това че не си ПОСЛУШАЙ МЕ :P

Цитирай Първоначално написано от wazzupwazza
    Ако наистина го иска по добре да потърси някаква връзка може да е някои като мене които такива кифли да се прават на отворени че не си ги видял и ала бала место да доиде и да каже каквото има ако не ходи до него и го пита ко стаа ала бала ако е свестно момчето няя те отреже пред приятели няя ко да губиш ти познавала ли си го разкажи как да ти хелп а тези които казват и ти да го игнор може и тои да те харесва и да го изгубиш като фр поне помисли си бил съм в тази стуация от още ама по добре да съжеляваш че си го заговорила и и те е отрезал от това че не си ПОСЛУШАЙ МЕ :P
    Ами.. мерси много.. просото той наистина не иска дори и да ме погледне и ме е страх ,че ако отида и му заговоря нещо, той порсто ще си тръгне!!! Защото е такъв човек, че ако нещо не му се понрави.. прави всичко възможно да се отърве от него ,тоест доста е вероятно да тръгне ,без дори да ме е изслушал!!

Ако малкия тиквеник не се правеше на много корав, дали щеше да продължаваш да го преследваш?

Повече от фен Аватара на TVDQueen
    Град
    Varna
    Еми знаеш ''Защо добрите момичета харесват лошите момчета''.Ей такива като него ги знам много добре, защото и аз харесвам такъв ''тиквеник'' Беше ми фикс идея, но просто трябва да разбереш, че не той е най-важното.Според мен бъди смела!Отивай и направо говори.Пък ако си тръгне много му здраве.Значи никога е нямало да стане.По-добре е да си наясно с нещата отколкото да си правиш фантазии и мечти за едно и после те да бъдат разбити брутално Защото вече съм била в такава ситуация и знам от личен опит.

Sasuke Uchiha!
    ---------------------------------------------
    We'll keep our red flag high!'Cause Manchester United will never die!
    --------------------------------------------
    Женско съм!

Мерси за мненията!! Явно ще трябва да събера сили и да говоря с него ;дд

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си