.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: Мъдрец

Мега фен Аватара на vagarious

Мъдрец

Ей хора, предстои ми вадене на мъдрец.
    Аааадски ме е страх, направо ще се побъркам докато дойде момента.
    Кажете малко повече инфо - като процес на вадене, после лечението какво е и т.н и т.н.
    Big or small, lies are lies!

Айде бе хора, на никой ли не му се е случвало, никой ли няма такива познати !?

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Чувал съм, че боли много, а упойката струвала 100 лева.
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Кое боли много !?
    И аз знам, че мъдрецът боли адски много, но самото вадене ми казват, че няма да усетя нищо, заради упойката ...

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Споко,не се притеснявай толкова,щом ще ти сложат упойка,разбира се че няма да те боли. Не ми се е случвало,но сигурно след процедурата ще имаш известен дискомфорт на мястото на извадения мъдрец,но ще мине.Със сигурно ще бъде по-добре,отколкото да те боли мъдрецът.Успех и не се притеснявай.

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Благодарско.

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Виж тази тема- http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=190964.0
    Ще ти помогне да си отговориш на много въпроси относно мъдреца.

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Цитирай Първоначално написано от vagarious
    Кое боли много !?
    И аз знам, че мъдрецът боли адски много, но самото вадене ми казват, че няма да усетя нищо, заради упойката ...
    Ваденето боли като махат мъдреца с корените иначе щом има упойка няма да се притесняваш
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Супер фен Аватара на rosencetooo
    На една приятелка и вадиха мъдрец и в продължение на 2 седмици освен каша , чай и супички друго не трябваше да яде Правиха и операцията с упойка, след това я боля много първите дни особено при ядене.Беше се подула , но с дните поспадна подутото
    ... Живей с мечти, а не със спомени ...

На мен ми казаха, че няма да е опративно, а просто вадене на зъб(в случая мъдрец).С упойка и всичко ще е точно(силно се надявам).
    Утре имам час и вечеее не знам къде се намирам от страх сега, а дойде ли утрее .. адски съм страхлива и направо не знам.

Готово.Всичко мина.
    Може да се заключи темата.

Супер фен Аватара на Djenka
    Град
    The little Wien :)
    Боля ли? Разкажи

Град
    София
    Как мина?

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    Да, аз тамън сега ти видях темата и си викам да напиша, че ти стискам палци да не боли много, щото съм чувала, че е мн гадно ама ти вече си отишла. Кажи наистина как беше. Със сигурност ще е полезно на хората. На мен още не са тръгнали да ми растат мъдреци и се надявам и да не се случи. :/
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

Град
    София
    ^ Е споко,и дори да почнат да ти растат,не е задължително да имаш проблеми с тях. мен от 14 годишна възраст почнаха да ми растат и сега(на 17 съм почти..) имам 3 мъдреца. Никакви проблеми не са ми създали до сега,дано и не ми създадат.. Който има мъдърци,за да няма проблеми тр да се мие с четка за зъби,която е с удължени косъмчета в предния й край,аз така правя от няколко месеца.

Audrey Hepburn

Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    ^ Аз наистина нямам място за тях. Зъболекарката ми е казвала, че ако почнат да ми растат има чувството, че направо в ушите ще ми растат
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си