- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпрос
Момиче на 14 съм и харесвам едно момче, всичко стана на базик, бях го тагнала на една снимка "всеки който е тук го обичам" във фейсбук и той ме попита как точно го обичам и от тогава почнах да се баизкам и му казвах " обичам те" и вчера си писахме и аз пак му казха, че го обичам и го попитах дали ме обича и каза да..мислите ли, че е вярно.А и така в понеделник е св.Валентин ще му направя валентинка, но какво да напиша вътре?
"Искаш ли да ми станеш гадже,бейби ? " - тва може да пише в валентинката.Колкото до тва дали те обича наистина - едва ли.![]()
Facebook SUX ..
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.
Ама реална валентинка или фейсбук валентинка?
Мен в какви неща са ме тагвали.
Добре че полицията не ми следи фейсубка.
^не бъди сигурен![]()
Напиши му "Няма няма няма шега, влюбена съм в теб сега" и нещо от тоя сорт. Явно сте лигльовци и двамата, ще му хареса. \/
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
може да те харесва ама чак да те обича едва ли... обичам е доста силна дума (поне за мен)![]()
Ако искаш хората да те запомнят, остани си неразбран!!!
О да така е "Обичам те!" е много силна дума.И да имам предвид дали ме харесва.А за валентинката, няма да е виртуална и смятам да изрежа едно сърце от червен катастрон и да го надпиша, но още незнам какво, Който има идея да пише)))
Пиши му..просто...
ОБИЧАМ ТЕ.2думички са.
Не е сложно![]()
мм вземии някакво малко мече и напиши картичка обичам те много искаш ли да сатнем гаджета ?
Да, това е добра идея да го напише, но той пак ще го приеме на бъзик.Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
Напиши нещо така, че да му намекнеш, че това Обичам те- (колкото и силна дума да е на тази възраст) не е бъзик, а истина..
От любовта не успях да взема нищо...
..но тя ми взе всичко...
I'm surrounded by idiots. *facepalm*
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN