Цитирай Първоначално написано от semantics
БЕ КАКВО СЕ РАЗОЧАРОВАТЕ БЕ, БОЛНИ ЛИ СТЕ ИЛИ ДА?

Темата я направих, за да прочета различни гледни точки. Това и се получи, ама не разбирам защо същото се оказва проблем за някои?

Нещо не ви паснах на стандарта ли, какво? Ако съм имал да кажа нещо, съм щял да го кажа в прав текст и темата щеше да бъде "Не ви ли дразнят старците?"

Winston, прочети, ако обичаш пак първия пост в темата. След това дай малко по-различен ракурс, че да има смисъл цялата работа, моля.
Цитирай Първоначално написано от semantics
Аз отстъпвам място само на малки деца и бременни. Ще се аргументирам после, щото нямам време сега, а и да видя как ще тръгне темата.
Хммммм. Прочетох първия пост по темата и само си затвърдих мнението.

semantics, много те уважавам, но не се прави на 6 без 10. Да знаеш, че и аз лесно мога да загърбя добрия тон.

Отново казвам, прочетох първия пост. Прочетох и следващия ти пост, в който без никаква логика ти изведнъж започваш да обясняваш с какво е дразнят "старите".

Сега след като изяснихме това не мисля да "давам различен ракурс". А цялата работа наистина няма смисъл, тъй като ти постоянно обобщаваш и както сам каза "говориш на кило", а после се правиш на Девата от Гуаделупе. Не е ли това двойният стандарт, който толкова мразиш?