Мотото на Мтел-Животът не се измерва с броя изговорени минути,а с броя на сметките,които спират дъха ти.:Д
По-добре на Хероин отколкото на Мтел
Направо ще отида в офиса им тук в Русе ... ииии ще ги разстрелям до един![]()
Историята е следната :
Имаме с приятеля ми 2 карти (еднакви номера без последното число...както и да е ) и отделно към сметката плащаме интернет ,телефон ала бала...
И редовно си плащахме... Но предната година ...от Юли някъде... системата се бъгна . И край на фактурите и безкрайно пуснати сметки ..звъниш на *88 и знаете какво казвахаИ за Юли и Август не сме плащали , чак за Септември , Окт. и Ноември . След това отиваме Декември да питаме имаме ли неплатени сметки и онзи красавец ни казва "нямате неплатени сметки". И 2011 година от януари до април на месец излизаха по 2 3 сметки... И сега имаме към 700 лева сметка. Нито ни търсят, нито нищо. Ще ни потърсят те някога де... Но не сме плащали още нищо... и с жалбата малко закъсняхме... но ще видим де.
Доста хора са си изпатили от Мтел.
Във Фейсбук има група МТЕЛ СА ЛЪЖЦИ ... влезте там да видите за какво става думаКрасотата е пълна просто...
всяко едно задължение може да се разсрочва.
Отиваш в мтел и искаш разсрочване
Престъпникът с пари е възприеман от съвременния свят като честен човек.
Мотото на Мтел:Живота не се измерва с броя изговорени минути,а с броя на сметките,които спират дъха ти
ами и на мен така ми бяха направили сметка без дори да да съм се обаждала на никой е обаждах се , но веднъж и за кратко , така че всички сме недоволни от мтел ;хх![]()
![]()
Мтел на сапун....
Аз след като си пуснах жалбата срещу тях просто си спрях телефона. Ако ми пратят още веднъж безумна сметка, при все, че не си ползвам изобщо мтелската карта, директно отиват на съд...да се обясняват там. Дебили долни. За една година такива проблеми имах с тях, че заслужават по един коктейл Молотов във всеки офис, магазин и прочие...![]()
![]()
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
1200лв сметка.. на 16 години как мога да я платя? тия са уроди
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Лелее като ви чета и косата ми настръхва, кви са тия сметки бе хора??? На кви планове сте? Аз съм с Loop и не кихам повече от 35 кинта
жалба бе хора като са толкова високи сметките, жалби и разпечатки .
1200лв ?????е как така?Едва ли са реални, споко пусни жалба и ще ти върнат парите.На една приятелка и бяха начилили някъв допълнителен нет и и върнаха всичко до стотинка - 200кинтаПървоначално написано от kyon
![]()
на мноо мои познати им преразгледаха сметките и им върнаха пароци, така че дерзайте, не чакайте. Първо си чеквайте е-фактурата дали отговаря на хартиената или на смс-а и после ако се съмнявате, жалбица... 5% отстъпката продължава и до октомври, то на голема сума 5% си е пара
Kolkoto poveche, tolkova poveche
А вярно ли е че отстъпката вече може да се ползва през целия ден и можеш да си плащаш през бакомат?или нещо не съм разбрала правилно![]()
Nothing Last Forever
Верно е, и през банкомат може, и през тия големите устройства терминали и през easypay и e-payПървоначално написано от daniela0108
![]()
Kolkoto poveche, tolkova poveche
аз платих през е-pay, супер бързооо и спестява времеее... Бай дъ уей, ако има фенове на Андроид, ето поздравче http://gsm.bg/news/single/?ID=16167
а тия терминали къде са още? във Варна рабрах, че имало една приятелка плащала през него, разправя че бързо ставало.
За кой град те интересува? Ако питаш за Софето, има на много места - в магазина на Плиска; в Мол София; Сити Център; Витошка; Раковски; в Централни хали.... Не се сещам за други за София... Ако те интересува друг град или квартал чекни в сайта им или питай операторПървоначално написано от minavla
![]()
Първоначално написано от Bogatti
Офф мноо ме кефи 10.1 версията, ама немам толко кешовица накуп, ама се замислям на изплащане не е много
Първоначално написано от Vodnokonche
Омг, от кога го чакам тоя модел да дойде ... мега фен съм на Андроид и те точно на тоя модел Samsung Galaxy Tab 10.1 - дъ бест...
Един приятел си е взел ебати зарибения телефон с логото на Левски
![]()
Nothing Last Forever
Еййй малко големичка дойде картинката.....сори![]()
Nothing Last Forever
синият телефон никак не изглежда зле, аз вече го видях на живо, лъскава джаджа си е и за феновете на Левски си е истинско бижу, между другото разбрахте ли, че вече и новия iPhone 4S си чака феновете?, мернах го из интернет, пипнат е отвсякъде.![]()
Да разясня нещо - за да си мобилен оператор в България има няколко официални условия и няколко неофициални. Едно от тях е,че трябва да плащаш големи рушвети на държавата под формата на бензин за полицията например или да платиш сватбата на синът на Георги Първанов.Собствениците на Mtel,Globul и Vivacom са монополисти и зад гърба им има юристи каквито неможете да си представите.Ако знаете какво пише във един договор който подписвате при обвързване с някои от тях щяхте да се заровите на гробищата сами.
При това положение всякакви жалби до институции са безсмислени и бих ви препоръчал да ползвате чуждестранен оператор. Имам четири телефона, единият от които е със сръбски номер на немски мобилен оператор. Не стига,че разговорите са по-евтини от България - 1 цент на минута към абсолютно всички,но и можеш да се откажеш във всеки един момент без да ти направят нищо.
Немога да разбера в България ли ползваш този номер? ако да, клетките на кой мобилен оператор ползватПървоначално написано от shadowcrew
![]()
Nothing Last Forever
Да в България го ползвам,но няма и никакъв проблем ако си някъде извън БГ,цените са същите. Както всички оператори по света се ползва клетката която е най - близо до теб,без значение чия е.Първоначално написано от daniela0108