.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 57 от общо 57

Тема: mtel

Фен
    Град
    near the water
    Цитирай Първоначално написано от Malenka Виж мнението
    да, и аз разбрах че новият iPhone 4S е вече тук, изглежда много добре като визия доста фин и стилен е и като изработка, а бе ако си по айфоните можеш да си го вземеш.
    Знаете ли за кви кинти се предлага iphone 4S? Много ме кефи модела и ако го предлагат на добри пари, може за празниците да си поръчам на бай Коледа

Фен
    Град
    near the water
    Цитирай Първоначално написано от Malenka Виж мнението
    4S-ката се предлага за 700лв. в кеш, има и възможност да се вземе на изплащане.

Очаквах цената му да започва от 1000 и нагоре. А колко е на изплащане и за какъв период? Къде го има на изгодна цена?

не очаквах, че ще пуснат 4Sката на изплащане и въобще на тази цена, аз пък попаднах на интересна игра във фейса, гласуваш за офертите и предложенията йм и това може да те отведе до Виена или други награди
    http://www.facebook.com/notes/m-telm...59427587451196

Cool

И аз ще взема да участвам, нищо не губя...Арее готово, регистрацията беше успешна
    Nothing Last Forever

успех момичета и други мои приятелки се зарибиха по играта, пожелавам късмет на всички.

Някой знае ли кога ще се тегли тая екскурзия или вече мина срока?
    Nothing Last Forever

срокът беше до 9 януари, а на 13 се разбраха късметлиите грабнали екскурзията, таблета и нетбука.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си