Здравеите.. надявам се да ми помогнете... !! да зпочнем от началото....
Така мин годин 2011 лятото се запознах с момче на моите години.. 16.Излизахме всеки ден от сутрин до вечер..но аз нe го чуствах като гадже..просто приятел . Но след известно време.. той каза какво чуства към мен ии така просто тръгнагме.. с времето го обикнах.. и спрр мнно се обичме..Вече ходим 5 месеца.. Парим секс от 2 месеца.. и супер всичко си вървеше налии. Но преди около седмица 2 той ми каза че искал повече време за себе си, че искал да излиза и с приятели и да се виждаме по рядко. Мен това супер много ме натажи и супер много се дразна,защото бях свикнала да го виждам всеки божи денн .. ;( ;(( не съм го виждала от 2 дена и ми е супер зле.. ;(. Много пъти сме говорили с него по тази тема.. но искам да сме като предии ;(9 .
та според вас не иска да сме заедно и се чуди как да ме разкара.. или то няма друго какво да е.. ; супер зле съм ... и не мога да му кажа не може да излизаш с приятелите си искам да си само с мен.. а се обичам супер много.. също съм си мислела че е с мен само заради секса.. но нз .. !!!!!!! охх хора помогнете ми
Последно редактирано от cryingbaby : 01-29-2012 на 19:46