.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23
    Град
    НеКъДе В ЛеВо иЛи Май БешЕ от ДеСн0

Фитнес и набиване..

Имам 1 въпрос чувал съм много пъти че когато започнеш фитнес на по ранна възраст (14-15) се набиваш и може да останеш нисък .. Казвали са ми че това се получава при вдигане на щанги , а аз не възнамерявам да вдигам щанги та въпроса ми е ако си вдигам вкъщи дъмбели (леки) и правя упражнения за плочки, гърди и трицепс дали ще се набия? Че колкото съм нисък неща по-нисък да стана Около 160 съм Апък съм на 14 .. !

Айде Мерси ..
    Факт е че живота ВИНАГИ те преебава!

Oooooooooo пак ли такава тема

Banned Мега фен
    мм Не знам. Лично аз на 14 почнах да вдигам малки гири и да правя лицеви. Спред мен няма да ти навреди , но не трябва много да се натоварваш. За тази възраст ти препоръчвам по -хубаво да почниш ходиш на лостовете и прави упражнения със собсвеното тяло. Както и бягане Обаче пак казвам ,че не знам . все пак и аз не съм мн, по дърт от тебе

Град
    Аха Мерси за отговора (първият пост не го смятам за отговор) ще се радвам да чуя мненията и на други хора които са по запознати ..

Супер фен Аватара на fatrat
    Цитирай Първоначално написано от loveca777
    мм Не знам. Лично аз на 14 почнах да вдигам малки гири и да правя лицеви. Спред мен няма да ти навреди , но не трябва много да се натоварваш. За тази възраст ти препоръчвам по -хубаво да почниш ходиш на лостовете и прави упражнения със собсвеното тяло. Както и бягане Обаче пак казвам ,че не знам . все пак и аз не съм мн, по дърт от тебе
    Е то и във фитнеса се прави със собствено тяло? Аз с на друг тялото до сега не съм правил???!?!!!!?!?

иначе съм подръжник на теоремата- във фитнес след първите 2 чекии! (ако не можете да ме разберете ше ви обясним)

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от fatrat
    Цитирай Първоначално написано от loveca777
    Е то и във фитнеса се прави със собствено тяло? Аз с на друг тялото до сега не съм правил???!?!!!!?!?

иначе съм подръжник на теоремата- във фитнес след първите 2 чекии! (ако не можете да ме разберете ше ви обясним)
    Ооо фатрат. Моят стар приятел . Ами имах предвид тренировка без помощта на тежести и фитнес уреди. А за 2те чекии не съм съглавен. Поне след първите 50 тря хаха

Мега фен
    Пак ще се повтаряме.Няма да станеш по-нисък.Подпомага разтежа.Тези митове дето слушаш,нищо общо..Ако дигаш вече по 200-250 кила евентуално ще се отрази и на растежа ти.

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    По-нисък няма да станеш нито пък да си останеш на същата височина ама ако пък те е много страх да не останеш на тази височина започни стрийт фитнес
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus
    Пак ще се повтаряме.Няма да станеш по-нисък.Подпомага разтежа.Тези митове дето слушаш,нищо общо..Ако дигаш вече по 200-250 кила евентуално ще се отрази и на растежа ти.
    Не е много така. Особено при по малките деца. Ако вдигат щанги над глава - пречи на растежа. Не един път съм го чувал и са ми го казвали

И аз съм чувал, че дядо Коледа съществува ама...

Banned Мега фен
    Дядо коледа съществувааа.И дядо кольо го имаа. ;д

Град
    значи няма да се набия така ли ?

Голям фен Аватара на asp1r1n94
    Град
    София
    Започнах фитнес 8 клас (на 14 год), бях 170 висок.Сега съм 10 клас 183 висок като тренирах малко пове4е от половин година.След това започнах да ходя на лостове ,ходя и до сега....сам си прави изводите

Мега фен
    Избягвай упражниения като squat и millitary press,защото упражняват натиск върху кръста.

Лично мие мнение!Нищо няма да ти стане ако не правиш тези 2 упражнения,други викат,че биле много важни за развитието на краката и на рамената,но можеш да правиш същата работа като millitary press ама седнал.Също така може да правиш пресата за крака вместо squat

Лично мнение-Прави всички упражнения! Няма такова нещо като натоварване на кръста и т.н
    Тоест има , но при правилна техника натоварването не е по голямо от коремни преси и/или сгъване лост за бицепс.
    Клека или т.нар squat(скуат) е най-базовото, и най-ранно развитото действие на организма.Още на 2 години човек се научава първо да кляка , а след това да ходи! При клека се отделя доста хормон, от които и тестостерон! Та предполагам попитай някой или виж в интернет правилната техника и прави всичко!

Мега фен
    Не знам за цялата работа със squat и millitary press,ама,ако чака от интернет да се учи..Трябва треньора да го наблюдава,да му казва къде е грешката точно..Иначе стреляш на посоки и каквото стане..И кръста се натоварва повече дори и правилно да го правиш..

в интернет г/д ! Не вярвам,че няма да има никой , който да не знае как се правят!

profear Значи височината ти е от гена ... ако баща ти примерно е 170 см ти няма как да станеш 2 метра примерно,така че според мен от 15 год ако искаш тръгни на фитнес на мен не ми е спряло разстежа са съм 185,6,7 висок,но баща ми е 2 метра и си е до ген!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от fatrat
    в интернет г/д ! Не вярвам,че няма да има никой , който да не знае как се правят!
    Не е въпроса дали има някой в нета!Въпроса е там,че 100% ще направи грешки!Аз гледах трениора как го прави и го правих 3-4 пъти грешно и пак ако сложиш и се натовариш ще го направиш грешно,а при начинаещ разбираш..

Голям фен Аватара на dakata123
    Град
    моя сибствен град
    Цитирай Първоначално написано от MravkASnaiperisT
    profear Значи височината ти е от гена ... ако баща ти примерно е 170 см ти няма как да станеш 2 метра примерно,така че според мен от 15 год ако искаш тръгни на фитнес на мен не ми е спряло разстежа са съм 185,6,7 висок,но баща ми е 2 метра и си е до ген!
    Не е задължително да вземеш гена от баща си, може и от някой дядо там. Баща ми е висо 176, а аз съм 182, а съм едва на 14

Мега фен
    Пичове работата не опира само до ген.

dakata123 значи си взел гена на майкати ако баща ти е 2 метра няма как да си 160 ... височината си е до ген квото и да си говорим ....

Мега фен
    Еми в повечето случаи е така,но ако баща ти е 2 метра,майка ти 1.90,а ти от 5 годишен пушиш по кутия цигари на ден и на 9-10 почнеш анаболи и стероиди не знам колко висок ще станеш,въпреки гена.Важно е и в каква среда расте всеки.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си