.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Повече от фен Аватара на Scouser
    Град
    on the pitch

Доста сложна ситуация.

Здравейте. Попаднах в доста гадна, сложна и трудна за преминаване ситуация. Не очаквам да ми помогнете, но ще ми е по-леко като споделя. Съвсем наскоро, преди 2,3 седмици, се събрах с моята стара приятелка. Но не както очаквах, защото аз правех хиляди опити да я върна и не успях, а накрая тя сама пожела да се върне. Когато бяхме заедно, не сме правили секс, а и тя беше още девствена. Докато бяхме разделени пък тя беше с един друг тип, който беше нещо подобно на наркоман, поне така бях чувал за него, а и така изглеждаше. Та, когато тя ме потърси отново, ми каза, че много се радва, че най-после се е измъкнала от него, и че все едно е била "вързана" за него. Една наша обща много добра приятелка, ми каза преди час някъде, че тя е спала с него и то не 1 път. Доста ми е гадно и странно, сега наистина се чувствам ужасно, не знам какво да мисля, какво да правя, а и нямам кого да попитам, та това е общо взето.
    If you told me to cry for you - I could.
    If you told me to die for you - I would.
    Take a look at my face.
    There`s no price I won`t pay
    to say these words to you ..

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Чувството за собственост е много лошо нещо.Някой я е наебал преди тебе и ти сега страдаш.Има точно 2 варианта - или го преглъщаш и продължаваш напред без да мислиш за това, или се разделяте, защото всеки път в който се сетиш за това ( а те ще са доста ) ще е кажи - речи поредния скандал, който с времето ще прерастне в ежедневие.Така че или стискаш зъби и търпиш, или се разделяте без да си трошите излишно нервите
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Голям фен Аватара на Black_Fyed_Peas
    Град
    Пловдив
    добе де вие не сте били заедно когато тя го е правила с него така ли ? ако е така няма какво да я виниш

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    You will always walk alone
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Събрали сте се и ходите отново.. не виждам да има проблем да я попиташ дали е спала с онова момче.. Пък ако спала с него, наистина е кофти, но знай, че повечето жени съжаляваме за това с кого е бил първия ни път..
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Така, имам някои въпроси към теб. Вие колко време сте били заедно, че не сте го правили и те колко време са били заедно? Другото, което е.. ти правил ли си секс с друго момиче преди/след раздялата? Колко време сте били разделени? Ако ми отговориш на всички въпроси, може да дам по-експертно мнение.

Иначе ако е вярно, че е спала с този, наистина много кофти, и аз щях да се чувствам гадно на твое място, особено ако си по-ревнив..
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Просто го преглътни. Някой преди мен беше казал, че има 2 варианта: или се научаваш да живееш с тва или се разделяте. Ти си решаваш.
    I had hoped you'd see my face, and that you'd be reminded
    That for me it isn't over yet.

Цитирай Първоначално написано от marin4itu
    ...но знай, че повечето жени съжаляваме за това с кого е бил първия ни път..
    true that

Прояви съчувствие. Може да не е била щастлива с него и да е страдала от избора си.

Разбира се, може и да се връща при теб от глезотия, щото си й по-сигурен, но хайде, няма да развалям картинката.

Опитай се да разбереш каква е била връзката им, и особено ако е била лоша, забрави за скандалите, ами я разбирай и се радвай че е с теб и че те е предпочела (в случай че не те е предпочела само защото си лесен и да не е сама)
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Чудиш се защо е избрала него вместо теб да й бъде пъви...Радвай се че е осъзнала че той е грешка и е предпочела да бъде с теб.Трябва да го приемеш и да продължите напред все пак тогава сте били разделени.

Това, което чувстваш би трябвало да е ревност и горчивина, че не си бил нейния първи човек. Ревността е мъжката ръжда - никога не й се поддавай. Горчивината - тя ще ти помогне да откриеш грешките си. Иначе, ако момичето ти е искрено с теб, това нйно минало, не трябва да те притеснява.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Hit that hoe
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Аз не виждам какво кофти има в ситуацията не сте били заедно тя е имала приятел и е спала с него, не можеш да я виниш! Не разбирам защо ти е гадно? Онова момче е минало, защо го мислиш изобщо?
    Ако искаш хората да те запомнят, остани си неразбран!!!

Град
    on the pitch
    Цитирай Първоначално написано от mrazqkindergarten
    Така, имам някои въпроси към теб. Вие колко време сте били заедно, че не сте го правили и те колко време са били заедно? Другото, което е.. ти правил ли си секс с друго момиче преди/след раздялата? Колко време сте били разделени? Ако ми отговориш на всички въпроси, може да дам по-експертно мнение.

Иначе ако е вярно, че е спала с този, наистина много кофти, и аз щях да се чувствам гадно на твое място, особено ако си по-ревнив..
    Ние бяхме 2-3 месеца, но тя тогава беше на 15 (всъщност и когато го е направила не е била по-голяма, защото преди месец направи 16. Аз пък съм на 18, ама какво от това де) Не съм правил секс изобщо (може би ще ви е смешно, но какъв е смисъла да кажа, че съм, след като не съм) Ами те с този тип бяха близо половин година, а тогава ние бяхме разделени.

ПП: Аз не я виня за това, че е спала с него. Просто ми е болно.
    Take a look at my face.

Град
    София
    Чувстваш я като своя собственост,това разбирам аз.
    Ти НЕ я притжаваш,били сте разделени и тя има право да спи с,когото си иска.Просто преглъщаш това,и ако я обичаш продължавате заедно пак.

Цитирай Първоначално написано от Scouser

Ние бяхме 2-3 месеца, но тя тогава беше на 15 (всъщност и когато го е направила не е била по-голяма, защото преди месец направи 16. Аз пък съм на 18, ама какво от това де) Не съм правил секс изобщо (може би ще ви е смешно, но какъв е смисъла да кажа, че съм, след като не съм) Ами те с този тип бяха близо половин година, а тогава ние бяхме разделени.

Добре де, а защо сте се разделили? Иначе може и затова да го е направила, защото са били повече време заедно, дори съм почти сигурна, че тва е причината.. А иначе въобще не е смешно, че не си правил, даже аз правя евалата на момчета като теб Но може и тва да е причина също, като се замислиш да е искала някой опитен? Въпреки че ми се струва тъпо, иначе е нормално да ти е гадно, разбираемо е напълно, все пак можело е да сте си първите един на друг.. Но не знам, може пък да свикнеш с тази мисъл, и аз си имам такива работи, които ме човъркат и не съм забравила и вярвам, че всеки човек има, но не знам, трябва да се избягва мисленето за тях.. Не знам какво да кажа друго, за да ти помогна. :S
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Град
    on the pitch
    Цитирай Първоначално написано от Scouser

Добре де, а защо сте се разделили? Иначе може и затова да го е направила, защото са били повече време заедно, дори съм почти сигурна, че тва е причината.. А иначе въобще не е смешно, че не си правил, даже аз правя евалата на момчета като теб Но може и тва да е причина също, като се замислиш да е искала някой опитен? Въпреки че ми се струва тъпо, иначе е нормално да ти е гадно, разбираемо е напълно, все пак можело е да сте си първите един на друг.. Но не знам, може пък да свикнеш с тази мисъл, и аз си имам такива работи, които ме човъркат и не съм забравила и вярвам, че всеки човек има, но не знам, трябва да се избягва мисленето за тях.. Не знам какво да кажа друго, за да ти помогна. :S
    Голямо мерси.
    Take a look at my face.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си