Първоначално написано от
Scouser

Първоначално написано от
mrazqkindergarten
Така, имам някои въпроси към теб. Вие колко време сте били заедно, че не сте го правили и те колко време са били заедно? Другото, което е.. ти правил ли си секс с друго момиче преди/след раздялата? Колко време сте били разделени? Ако ми отговориш на всички въпроси, може да дам по-експертно мнение.
Иначе ако е вярно, че е спала с този, наистина много кофти, и аз щях да се чувствам гадно на твое място, особено ако си по-ревнив..
Ние бяхме 2-3 месеца, но тя тогава беше на 15 (всъщност и когато го е направила не е била по-голяма, защото преди месец направи 16. Аз пък съм на 18, ама какво от това де) Не съм правил секс изобщо (може би ще ви е смешно, но какъв е смисъла да кажа, че съм, след като не съм) Ами те с този тип бяха близо половин година, а тогава ние бяхме разделени.
ПП: Аз не я виня за това, че е спала с него. Просто ми е болно.
Добре де, а защо сте се разделили?

Иначе може и затова да го е направила, защото са били повече време заедно, дори съм почти сигурна, че тва е причината.. А иначе въобще не е смешно, че не си правил, даже аз правя евалата на момчета като теб

Но може и тва да е причина също, като се замислиш да е искала някой опитен? Въпреки че ми се струва тъпо, иначе е нормално да ти е гадно, разбираемо е напълно, все пак можело е да сте си първите един на друг..

Но не знам, може пък да свикнеш с тази мисъл, и аз си имам такива работи, които ме човъркат и не съм забравила и вярвам, че всеки човек има, но не знам, трябва да се избягва мисленето за тях.. Не знам какво да кажа друго, за да ти помогна. :S