Цитирай Първоначално написано от mrazqkindergarten
Цитирай Първоначално написано от Scouser
Цитирай Първоначално написано от mrazqkindergarten
Така, имам някои въпроси към теб. Вие колко време сте били заедно, че не сте го правили и те колко време са били заедно? Другото, което е.. ти правил ли си секс с друго момиче преди/след раздялата? Колко време сте били разделени? Ако ми отговориш на всички въпроси, може да дам по-експертно мнение.

Иначе ако е вярно, че е спала с този, наистина много кофти, и аз щях да се чувствам гадно на твое място, особено ако си по-ревнив..
Ние бяхме 2-3 месеца, но тя тогава беше на 15 (всъщност и когато го е направила не е била по-голяма, защото преди месец направи 16. Аз пък съм на 18, ама какво от това де) Не съм правил секс изобщо (може би ще ви е смешно, но какъв е смисъла да кажа, че съм, след като не съм) Ами те с този тип бяха близо половин година, а тогава ние бяхме разделени.

ПП: Аз не я виня за това, че е спала с него. Просто ми е болно.
Добре де, а защо сте се разделили? Иначе може и затова да го е направила, защото са били повече време заедно, дори съм почти сигурна, че тва е причината.. А иначе въобще не е смешно, че не си правил, даже аз правя евалата на момчета като теб Но може и тва да е причина също, като се замислиш да е искала някой опитен? Въпреки че ми се струва тъпо, иначе е нормално да ти е гадно, разбираемо е напълно, все пак можело е да сте си първите един на друг.. Но не знам, може пък да свикнеш с тази мисъл, и аз си имам такива работи, които ме човъркат и не съм забравила и вярвам, че всеки човек има, но не знам, трябва да се избягва мисленето за тях.. Не знам какво да кажа друго, за да ти помогна. :S
Голямо мерси.