- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Здрави Нокти
Здравейте.Искам да попитам как да станат ноктите ми по - твърди.Чупят се и се цепят.
Та. . От кои лакове сте доволни или освен лакове някакви процедури за вкъщи.
Хора много , Човеци малко !
Купих си калциевия гел на Перфект и съм доволна, поне засега. Обаче винаги когато си изтрия някой лак ноктите ми са сухи и се чупят много лесно..![]()
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
.. аз се доверявам изцяло на моята козметичка, но не винаги ходя при нея като си счупя някой нокът (не съм глезла).. моите нокти по принцип са си твърди, ям повечко витамини и използвам заздравители на AVON (на Ейвън цялата серия за ноктите е качествена) : ))
![]()
Can we pretend that airplanes
In the night sky
Are like shooting stars
I could really use a wish right now {wish right now, wish right now} [h]
Масло за нокти на Икаров, 2-3лв. от аптеката. Много е добро.
После слагаш заздравител, наример на Perfect - 3in1 или калциевия гел
За да не правя нова тема относно ноктите, ще попитам тук... Значи, имам по-малка сестра, която е на 12 и попринцип от детската градина има тик да си ръфа ноктите...Въпросът е, че и майка ми и аз сме и повтаряли да спре, защото като порасне малко ще плаче.. и ето, че този ден дойде! Та сега се чудим как да оправим положението..
Просто как да я откажа да спре да ги ръфа, въпреки, че доста пъти се е опитвала и иска да спре, но просто... неможе!
![]()
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
Една приятелка има същия проблем ... Пробва с такъв лак и свикна с вкуса му. Не става просто, трябва си воля, ама и тва е ужасен навик ..Първоначално написано от miminko
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Все едно, че аз съм го писала с малката разлика, че аз съм ХИПЕР доволна от калцевия гел на Перфект.Първоначално написано от FuckingFreak
![]()
Big or small, lies are lies!
маслото на икаров
Фитовал капсули(то е за коса,но става и за нокти)
Аз изпозлвам маслото за нокти на Икаров и съм доволна. От него ми стават доста твърди ноктите. Изпозлва се на почистени нокти, около 10 минути може да го държиш и след това да го махнеш. Иначе преди да се лакираш слагай някой заздравител, който да ти предпазва ноктите от лака.
Добре, значи реших : ще взема маслото на Икаров и калциевия гел на ПърфектМерси на всички.
![]()
Аз в детската градина си ги гризях, после като гледах какички си казах, че и аз искам хубави нокти и в старанието си да искам, просто спрях. В момента даже сама се рисувам и искам да се занимавам с това. За това показвайте й снимки на страхотни дълги нокти и й набивайте, че ако не спре да ги гризе няма никога да има красиви нокти. Така сама ще развие волята и ще се откаже, според мен.Първоначално написано от AniBG
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Мерси много!Първоначално написано от marin4itu
Относно горчивия чак - и с него пробвахме, но не стана - както казаха и преди мен се свиква със вкуса му..
Иначе относно това да и показваме дълги нокти.. Амии.. Честно казано, като ходим някъде в града и тя види някое момиче с хубав маникюр и казва "Искам да имам нейните некти.." Но просто не става и не става! През лятото като бяхме на мори спря, почна да се лакирва, но бяхме само за 10 дни и после пак почна, а може би и трябваше още малко време там!
Иначе аз си говоря с нея една с друга и тя много пъти ми е казвала, че отправяла молитви на Господ да има хубав маникюр..
Аз и казах, че е малко невъзможно, но и трябва вола.. И въпреки това тя го иска много, но е ужасен навик..
А ти кога започна и кога спря горе-долу и смятате ли, че е късно да спре на почти 13 и смисъл дали и нарушена нокътната плочка..
?
Женско съм!![]()
![]()
![]()
[quote="AniBG"][quote="marin4itu"]Има добре известен начин за спиране на гризането - поставят се удължители. Те за това са били измислени някога. При моята маникюристка съм виждала как идват големи момичета с нокти изгризани до основата и пак се справя. Просто не става да си гризеш пластмасата.Първоначално написано от AniBG
горчив лак, ама не мисля, че ще помогнеПървоначално написано от AniBG
моите приятелки гледат се да са им лакирани ноктите та да имат какво да чоплят / с олюпен лак мн грозно, ама казват, че така по-малко ги ръфат / :P
![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
една фр си направи ноктопластика на огризаните си нокти, а за няколко месеца отдолу израстнаха нейните нокти, сега не ги гризе, ходи на поддръжка и ноктите и са бая по-хубави от моите, а преди беше обратно![]()
Т О В А !!!
НА МЕН САМО ТОЗИ ЗАЗДРАВИТЕЛ МИ ПОМОГНА! провах кво ли неее -курец . точ заздрави8тел е уникалееееен купих си го от драката 26 лева-ЗАСЛУЖАВА СИ -ГАРАНТИРАМ ВИ ЗДРАВИ НОКТИ !
nail vital
Ръфах си ноктите до края на 8-ми клас. Бях пробвала с горчив лак, с лепенки, с какво ли не. Е, не, братче. Изблизвах лака (отвратителен беше на вкус, ама шанс) и почвах. Накрая сама спрях, дори не усетих как.Първоначално написано от AniBG
Изпилявах си ноктите красиво (да няма дефект, защото точно като видех такъв, започвах да го гриза, за да го "оправя" и накрая всичките 10 нокътя бяха изгризани!), лакирах ги и им се радвах. И до сега съм така. Сменям лака често, поддържам ги красиви. Сега се стремя да ги пусна дълги, защото много се разслояват и се късат чат-пат (буквално се късат. Тази част от нокътя, която е над пръста, се откъсва по дължина). Подозирам, че се дължи на гризането.
Таа, след дъългото и безполезно отклонение, моят съвет е да й лакирате ноктите. Вярно, на 12 е, ама... не е чаак толкова малка. Лакирай ги в розово/лилаво (нещо по-бледичко, естествено), нарисувай й нещо (ако не можеш, продават много стикерчета в пакетче за 1-2 лв) и й казвай: "Виж какви са красиви, недей да ги разваляш".![]()
Масло за нокти на икаров ако искаш използвай, аз преди го използвах и наистина помага.Също продават заздравители за нокти на miss sporty(в магазините дм ги има).И двете са на цена 3 лева, даже маслото е 2 и нещо.
точно!Първоначално написано от rakiQ
Просто аз
Тва къде се продава?Първоначално написано от Neopitom3na
Да попитам и аз.Някой знае ли някакъв трик за по бърз растеж на ноктите,защото от година вече опитвам да ги пусна дълги но не става растата бавно и това е,а и много се чупят и един като се счупи режа и дръгите и така всичко се повтаря.Маслото на икаров помага ли за растеж или нещо друго трябва да ползвам освен него?
ваничка с морска сол
Hostis Honori Invidia
Първоначално написано от Cucko0
Ползвам предимно лакове на Nisea.Всички са много хубави !
Женските сълзи са много красиви и нежни,когато са потекли за някой скъп човек..Очите са най-искрени и те никога не лъжат,така ли поне веднъж не се осмели да погледнеш в моите и да видиш болката и тъгата в тях :]
Добре, а това, че си ги ръфала преди време не ти ли се отразява лошо след време на нокътната плочка!?? Имам предвид, че някой ми беше казал, че като си гризеш ноктите след време като спреш "бялото" накрая на нокътя ти става по-дълго (смисъл, че до там, до където си ги ръфала от там нататък нокътя ти се отлепва от пръста, офф не знам как да го обясня точноПървоначално написано от PinkPan7her
![]()
Дано сте разбрали нещо
)
Женско съм!![]()
![]()
![]()