.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Град
    Шумен

Кофти ситуация

Значи случката е следната... съвсем случайно се запознах с едно момче (от фейсбук) той е от друг град, но учи тук. Разбрах, че си има приятелка, но все пак излязохме на кафе естествено бях с идеята, че няма как да се получи нещо при положение, че е обвързан. Ноо..... момчето е много добро,мило... накратко много ми допадна. Излязохме пак и стана така, че.... се целунахме. Чувствам се супер кофти и объркана. И той допълнително ме обърква в един момент ми обяснява, че сме сбъркали и т.н. в следващия ми казва, че иска нещо повече да има между нас... Някакви съвети?

Супер фен Аватара на Fiction7577
    Първо - той забива нож в гърба на приятелката си и то с друго момиче още на втората среща. Разбирам, да те беше харесал и да се бяха разделили, но от написаното виждам, че няма такова нещо.

Второ, дори и да тръгнете, откъде знаеш че няма да ти се случи същото - той да се целува с други зад гърба ти, без да подозираш каквото и да е?!

И трето - щом постоянно си мени мнението, е възможно да иска да ви върти двете, кой го знае. Може би се чувства виновен, но малко ме съмнява.

Прави си извода искаш ли такова момче да сериозна връзка!..

наблегни на 2ро и 3то.

той още на първата ви среща е трябва да е решил какво иска от теб и ако иска теб, да е скъсал с приятелката си.

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Прекрати това преди да започнеш да имаш по-силни чуства.Може да се чустава виновен,може да те разиграва никой нз какво му е в главата.

Не прави това което не искаш да правят на теб! Представи си че твоето гадже прави същото с някое момиче няма да ти е приятно предполагам... освен това факта, че се замисляш показва, че според теб има нещо нередно. А и щом прави такива неща зад гърба на приятелката си не е много мил.
    Ако искаш хората да те запомнят, остани си неразбран!!!

Кфо ти пука? Нали е поредния. И да не го осъзнаваш сега, така е. Грабвай го и се забавлявай.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си