.

Виж резултатите на анкетата: Мислите ли, че може да ми е хвърлил око и може ли да стане нещо между нас?

Гласували
33. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

24 72,73%
  • не

9 27,27%
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 68
    Голям фен

Той наказаният, аз влюбеното наказание

Здравейте, ами ще започна от началото.Аз живея в чужбина. Едно момче от училище беше сгафило малко и аз съм му нещо като наказание. Тоест той трябва да ми помогне да разговарям повече един вид да свикна с езика. В сряда се запознахме днес беше и първият урок така да се каже. Проблемът е, че усещам, че се влюбвам в него. Той там чете от един учебник нещо и забелязах, че по време на четенето ръката му трепереше тя му треперише през цялото време де тооо и мойте. Усмихва ми се такъв. Много е любезен. Като кашляше винаги се извиняваше, което ми напраив впечатление. Та въпроса ми е какво мислите вие? Дали имаме шанс? И как да действам? Мислите ли, че той може да меее айде не харесва ама да ме е забелязал.

Днес 18.02.10/втора среща

През голямото междучасие го виждам с приятелите му. Той ме гледа и ми се усмихва със зъби даже. Прави крачка и ме пита дали ще се срещнем там кадето миналия път, хем вече се бяхме уговорили/последния път още/.Аз мила и любезна ставам/щото бях седнала/и му се усмихвам и казвам да нали, но бяхме толкова близо един от друг.

След часовете срещата

Закъснява с 5 мин, но идва, на една крачка от мен казва името ми и аз се обръщам, усмихвам му сеи той на мен. ПИтаме как ми е бил деня, после си намираме място и сядаме, започвам да чета книгата и той трябвая да ми коригира изговора, казва ми, каде сум сбъркала и че чета много хубаво, усмивки, по едно време си придарпва леко и сяда по близо до мен/бяхме седнали на едно парно и сигурно му е било горещо/ Това като цяло е, какво мислите

Днес 22.02.11 го виждам в голямото междучсие аз седя облегната на парното с поглед забит в земята и замислена докато просто изведнъж си вдигам главата и гледам, че той варви и ме е подминал обаче си даржи главата обърната към мен и аз май му се усмихнах, а той ми каза хай без глас само с устни.

Днес 23.02.11 го срещам по коридора. Той върви точно срещу мен и ми се усмихва и казва хай, аз суъщо, замо че той бързо си вдига погледа от мен и гледа напред. Незнам какво да си мисля. ПОмощ! МИсля си в петак да му кажа, че ако н ему е притяно или му ескучно да ми помага, тогава мога д аговоря с класната да спрем, да видим как ще реагриа, но съм сигурна, че ще каже , че него е ок. Вие какво мислите

Днес 24.02.11 го срещам по коридорите. Аз седя на една пейка с приятели и той минава отдалече с негови приятели. Усмихва ми се широко, но без зъби. После обаче нещо се връщат и минава на сантиметри от мен, само че този път ми се усмихва лекичко. Утре е голямата среща иии тогава ще пиша един дълъг разказ кво е станало. Благодаря ви, че ми обращате внимание, незнаете колко ми е нужен всеки един ваш коментар, а пък като такива хубави как ме успокояват.

25.02.11/Поредния ми тъп и гаден ден заради момче!

4тия час ще пишем класна. Сърцето ми тупти, ръцете ми треперят, изобщо не съм на себе си.Оказва се, че тест няма да пишем, но депресията продължава, ясно защо. Нервна чакам седнала сама да свърши шестия час, отивам в тоалетните, гримирвам се, пусхам косата си и я реша, чувствам се красива и сигурна. Тръгвам да се качвам по стълбите за уговореното място и той слиза с няколко приятели. Казва ми, че ще дойде след 5мин и дали е окей за мен, естествено казвам, че е окей. Идва след 9мин през това време седя и го чакам, обвинявам се как може да съм толкова глупава, цяла седмица броядни дни, часове, минути и секунди докато се видим, а той ме оставя да го чакам, за да изпуши една цигара. Усещам как доста момчета ме оглеждат, все пак никога не съм била гримирана на училище и с пусната коса. Идва. Усмихва ми се и ми аз се изправям готова да тръгвам, но той казва, че трябва да иде да каже, че е тук. Връща се.Тръгваме. По пътя за мястот дето сяаме ми разказва, че пуши и т.н. Имах чувството, че ми се подиграва в лицето! Сядаме. Започвам да чета, но казвам, че ми е студено и ще си облека суитчъра. Той ми предлага да си разменим мястата, за да може аз да съм до парното, но аз отказвам. Чета усмихваме се отвреме на време. Накрая той ми казва, че чета много хубаво, абе изобщо много комплименти към четенето ми. Казва ми , че ще говори с госпожата да прави м нещо друго Вървим и по пътя мълчим разедля ме се. Този път без да се уговорим за следващи път пожелава ми всичко хубаво и казва чао. Излизам навън, въпреки, че е студено вървя разкопчана, искам да чувствам студа, главата ми ще с епръсне от въпроси без отговор. Бях си намислила да суздам някакъв разговор с него, но преклаено се притеснявам и не успявам, обещавам си обаче на себе си, че следващия път ще го направя.Обещавам си, че ще го оставя да ми се усмихва б, но аз няма да му отговарям. просто ще го погледна.

Голям фен
    моля ви отговорете спешно! Мисля, че всички много добре знаете какво е да сте влюбен и колко хиляди въпроси имате в главата. Просто ако може да ми влезнате малко в положение. И забравих д акажа, че той наскоро е скъсал с гаджето си

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от malkasladka
    моля ви отговорете спешно! Мисля, че всички много добре знаете какво е да сте влюбен и колко хиляди въпроси имате в главата. Просто ако може да ми влезнате малко в положение. И забравих д акажа, че той наскоро е скъсал с гаджето си
    Разговор?
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от LadyV
    Разговор?

?????? Уточни се малко може ли? Значи ние с него си говорим нали ама днес като цяло за нормални неще да се опознаем.

Ние няма как да ти кажем.
    Ти си го видяла само веднъж,нали?Мисля,че няма как отведнъж да разбереш.Изчакай да се видите пак.
    Пиши ако има развръзка,темата ми е интересна.

Давай с главата напред. Действай. Съдбата обича смелите, а и нямаш какво да губиш.

Човек може да трепери поради всякакви причини - недоспиване, too much coffee, нерви.

Я по-добре му се усмихвай по-често, ще зацепи намека, въпреки че не знам как са чужденците ...
    И направи предложение да излезете когато е свободен, да ти покаже нещо интересно около града - все пак си чужденка и сигурно има какво да ти се покаже

Напр. можеш да го питаш дали някъде има някакви школи по танци, някакви неща, които те интересуват.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Изчакай да мине малко време, доколкото разбрах, туко-що сте се запознали. Нещата ще станат постепенно; имай малко търпение.
    I had hoped you'd see my face, and that you'd be reminded
    That for me it isn't over yet.

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Еми вие имате идеална възможност да се опознаете,нали трябва да говорите да ти помага с езика...Шанс има,стига да си допаднете.

Голям фен
    Колко сте оптимистични! Не знаете колко доверие ми вдъхнахте. Но пък и ако знаете колко ме е срам! Ще го видя следващия петък, но сигурно и по коридорите ще се засечем през седмицата. Срам ме е да го поканя да излезем, защото все пак аз съм му накзание а сега и аз да го накзвам през уикенда малкоо мммм гадничко? Незнам ще го попитам какво ще прави през уикенда и ако той каже нещоо тогава с удоволствие. Ще разказвам ако има нещо ново!

Супер фен Аватара на Fiction7577
    В коя страна живееш? Стана ми интересна историята

Подкрепям другите, които предлагат да го питаш какво ще прави през уикенда, но според мен тази стъпка трябва да се направи по-късно. Все още едва се познавате, а и както ти каза - си му наказание, не прибързвай със заемането и на свободното му време.

Сближете се повече, станете си приятели - тогава питай, без притеснение (стига той да не те изпревари, което е още по-добре)

Колко сте оптимистични! Не знаете колко доверие ми вдъхнахте. Но пък и ако знаете колко ме е срам! Ще го видя следващия петък, но сигурно и по коридорите ще се засечем през седмицата. Срам ме е да го поканя да излезем, защото все пак аз съм му накзание а сега и аз да го накзвам през уикенда малкоо мммм гадничко? Незнам ще го попитам какво ще прави през уикенда и ако той каже нещоо тогава с удоволствие. Ще разказвам ако има нещо ново!
    Май нищо не загряваш от "гамени"?
    Ако му беше неприято с теб, щеше да се е измъкнал от наказанието си. Друго наказание, едва ли ще го изплаши. Повярвай ми, ако сме стигнали до мъмрения или наказания, значи, те не ни плашат изобщо.

Брате, не пропускай, че чужденците имат по-различен манталитет от нашия. Мисля, че се подчиняват по-лесно от нас, и че повече уважават авторитети.
    Особено ако е германец или нещо от сорта - едва ли ще реши да си престъпи наказанието и да направи 'цигански номер' - точно защото не е българин, няма да го направи.
    А и едва ли е сгафил кой знае колко, защото 'наказанието' според мен е леко, и по-скоро е създадено с цел удобство за момичето - да се интегрира по-лесно и да натрупа повече опит с езика.

Каквото и да е, аз й желая успех и да го разтопи.

Голям фен
    Да, но тука няма измъкване от накзание той не може да си го избира. Каза ми още за успокоение, че нали съм му накзание ама не било толкова лошо, защото ние трябва да четем една книга и по нея да работим после, таа каза, че книгата му е интересна и затова не било толкова зле.

Цитирай Първоначално написано от jghgh
    Брате, не пропускай, че чужденците имат по-различен манталитет от нашия. Мисля, че се подчиняват по-лесно от нас, и че повече уважават авторитети.
    Особено ако е германец или нещо от сорта - едва ли ще реши да си престъпи наказанието и да направи 'цигански номер' - точно защото не е българин, няма да го направи.
    А и едва ли е сгафил кой знае колко, защото 'наказанието' според мен е леко, и по-скоро е създадено с цел удобство за момичето - да се интегрира по-лесно и да натрупа повече опит с езика.

Каквото и да е, аз й желая успех и да го разтопи.
    Където и да си бунтар, означава да се движиш срещу правилата, Можеш да си бунтар, без да си селски хитрец, съгласи се.

Град
    Не забравяйте,че немците пият бира,руснаците-водка
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

Да, но тука няма измъкване от накзание той не може да си го избира. Каза ми още за успокоение, че нали съм му накзание ама не било толкова лошо, защото ние трябва да четем една книга и по нея да работим после, таа каза, че книгата му е интересна и затова не било толкова зле.
    Не било толкова зле?!
    А не каза ли нещо за теб, че му е приятно да е с теб, или е просто поредния хладен задник, който "си изпълнява задълженията"?
    И, моля те, кажи къде си в чужбина

Брат Игнат, точно това имам предвид, че бунтарщината в различните страни е различна. Аз като бях в Германия установих че немците приемат за бунт да се катериш по слизащ ескалатор нагоре, а тука всякакви такива малки "нередности" като това с ескалатора и пр. глупости са си нещо обичайно, дз, на кого му прави впечатление?

Все пак си мисля, че чужденците не са чак такива бунтари като нас.

Голям фен
    германец е. В Германия съм. Не за мен нищо не каза, знае там ,че учителите много ме хвалят и разни ей такива. HELPPPPP!!!!

Град
    германец е. В Германия съм. Не за мен нищо не каза, знае там ,че учителите много ме хвалят и разни ей такива. HELPPPPP!!!!
    1.Ние не можем да ти решим проблема,ако щеш и поема да напишеш за помощ.
    2.Само от вас си зависи!Времето ще покаже.Не бързай.Нищо не става на момента.

Цитирай Първоначално написано от jghgh
    Брат Игнат, точно това имам предвид, че бунтарщината в различните страни е различна. Аз като бях в Германия установих че немците приемат за бунт да се катериш по слизащ ескалатор нагоре, а тука всякакви такива малки "нередности" като това с ескалатора и пр. глупости са си нещо обичайно, дз, на кого му прави впечатление?

Все пак си мисля, че чужденците не са чак такива бунтари като нас.
    Не ми е хоби, да го признавам, но като се замисля не съм прав и има резон, в това което казваш.

И все пак - има два начина да си самотен и нещастен:
    1. Питайки се "Какво ли щеше да бъде, ако"?
    2. В прахът на земята, ала знаейки, че си дал всичко.

Повече от фен
    да знаеш в чужбина жените са доста по-самостоятелни от наште кифли и имат по-голямо самоуважение (респективно взимат нещата в свои ръце)
    Ако момчето не е некав мизерник, просто му покажи какво мислиш по въпроса.

карай по-освободено. там хората са и доста по-толерантни

пп Германия е баси якото място, алкохолизъм, руси жени, отговорни хора
    Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!

Голям фен
    това се случи днес очаквам мнението ви

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Ма мислите ли ?! ;х Какво ни питаш нас,отиди питай него.

За да разбереш дали едно момче те харесва, трябва повече eye-contаct
    Гледай в очите и ще видиш в погледа - дали очите му светят, притеснява ли се, усмихва ли се и т.н.

И поправката на темата си направо я постни в нов постинг в тая тема, защото много хора гледат само последните мнения и/или ако преди са ти чели темата няма да се сетят пак да я обърнат на 1вото ти мнение.

И така, гледай го в очите често, ще ти стане ясно дали има интерес към те или не. Просто се познава.

Голям фен
    да ама вие знаете ли, че той като е около мен сърце ,душа иии незнам всичко квото има в мене тупти и се превърта с бясна скорост???

Забравих! Нали като чета книгата и едната страница е на неговото коляно другата на мойта, и когато приключихме той затвори книгата и ми дръпна от ръцете, а тя книгата седи в мен. Обаче аз веднага станах нали и той ми я подаде.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си