.

Виж резултатите на анкетата: Мислите ли, че може да ми е хвърлил око и може ли да стане нещо между нас?

Гласували
33. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

24 72,73%
  • не

9 27,27%
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 68
    Голям фен
    Днес 18.02.10/втора среща

През голямото междучасие го виждам с приятелите му. Той ме гледа и ми се усмихва със зъби даже. Прави крачка и ме пита дали ще се срещнем там кадето миналия път, хем вече се бяхме уговорили/последния път още/.Аз мила и любезна ставам/щото бях седнала/и му се усмихвам и казвам да нали, но бяхме толкова близо един от друг.

След часовете срещата

Закъснява с 5 мин, но идва, на една крачка от мен казва името ми и аз се обръщам, усмихвам му сеи той на мен. ПИтаме как ми е бил деня, после си намираме място и сядаме, започвам да чета книгата и той трябвая да ми коригира изговора, казва ми, каде сум сбъркала и че чета много хубаво, усмивки, по едно време си придарпва леко и сяда по близо до мен/бяхме седнали на едно парно и сигурно му е било горещо/ Това като цяло е, какво мислите

Супер фен Аватара на Fiction7577
    Цитирай Първоначално написано от malkasladka
    Днес 18.02.10/втора среща

През голямото междучасие го виждам с приятелите му. Той ме гледа и ми се усмихва със зъби даже. Прави крачка и ме пита дали ще се срещнем там кадето миналия път, хем вече се бяхме уговорили/последния път още/.Аз мила и любезна ставам/щото бях седнала/и му се усмихвам и казвам да нали, но бяхме толкова близо един от друг.

След часовете срещата

Закъснява с 5 мин, но идва, на една крачка от мен казва името ми и аз се обръщам, усмихвам му сеи той на мен. ПИтаме как ми е бил деня, после си намираме място и сядаме, започвам да чета книгата и той трябвая да ми коригира изговора, казва ми, каде сум сбъркала и че чета много хубаво, усмивки, по едно време си придарпва леко и сяда по близо до мен/бяхме седнали на едно парно и сигурно му е било горещо/ Това като цяло е, какво мислите
    Че те харесва, но го е срам и е предпазлив! Не знам дали е защото си чужденка, все пак е възможно. Продължавай така и пиши какво е станало!

Голям фен
    незнам... само за него си мисля, дано да си права и да ме харесва

Голям фен
    Днес 22.02.11 го виждам в голямото междучсие аз седя облегната на парното с поглед забит в земята и замислена докато просто изведнъж си вдигам главата и гледам, че той варви и ме е подминал обаче си даржи главата обърната към мен и аз май му се усмихнах, а той ми каза хай без глас само с устни.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Biiiitch
    Изчакай да мине малко време, доколкото разбрах, туко-що сте се запознали. Нещата ще станат постепенно; имай малко търпение.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Хехе, много готина историйка, най-доброто в раздела .
    Недей да насилваш нещата, остави го той да дейтва, ако има наистина нещо към теб .
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Голям фен
    Днес 23.02.11 го срещам по коридора. Той върви точно срещу мен и ми се усмихва и казва хай, аз суъщо, замо че той бързо си вдига погледа от мен и гледа напред. Незнам какво да си мисля. ПОмощ! МИсля си в петак да му кажа, че ако н ему е притяно или му ескучно да ми помага, тогава мога д аговоря с класната да спрем, да видим как ще реагриа, но съм сигурна, че ще каже , че него е ок. Вие какво мислите

Според мен те харесва, но не иска да прибързва или просто го е срам .. Както казаха и другите- изчакай, понякога всичко се нарежда само, но все пак не забравяй да му покажеш, че и ти се интересуваш от него, но не като му го кажеш директно, а просто чрез погледа си.. Късмет
    The best part of me is hidden..

Като за начало може да опитащ като го засечеш по коридора да го заговориш. Виж дали ще откликне и ще иска да си говори с теб. Ако е така можеш спокойно да го поканиш да излезете. Успех!!

Дишай-издишай.
    За каква помощ ни молиш?
    Тука една камара хора ти казаха,че те харесва,а ти продължаваш да пишеш "Помоощщ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!".
    Има ясни признаци,че те харесва.Какво повече искаш да ти кажем?Гледай пак да останете насаме,виж как реагира,погледа,отношениет о му към теб,въпреки,че доста ясно го е показал.
    Защо не му поискаш скайпа или номера,примерно?

Голям фен
    Днес 24.02.11 го срещам по коридорите. Аз седя на една пейка с приятели и той минава отдалече с негови приятели. Усмихва ми се широко, но без зъби. После обаче нещо се връщат и минава на сантиметри от мен, само че този път ми се усмихва лекичко. Утре е голямата среща иии тогава ще пиша един дълъг разказ кво е станало. Благодаря ви, че ми обращате внимание, незнаете колко ми е нужен всеки един ваш коментар, а пък като такива хубави как ме успокояват.

Цитирай Първоначално написано от malkasladka
    Днес 24.02.11 го срещам по коридорите. Аз седя на една пейка с приятели и той минава отдалече с негови приятели. Усмихва ми се широко, но без зъби. После обаче нещо се връщат и минава на сантиметри от мен, само че този път ми се усмихва лекичко. Утре е голямата среща иии тогава ще пиша един дълъг разказ кво е станало. Благодаря ви, че ми обращате внимание, незнаете колко ми е нужен всеки един ваш коментар, а пък като такива хубави как ме успокояват.
    Ами,пожелавам ти успех.Напиши какво е станало.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от fireW0rk
    Според мен те харесва, но не иска да прибързва или просто го е срам .. Както казаха и другите- изчакай, понякога всичко се нарежда само, но все пак не забравяй да му покажеш, че и ти се интересуваш от него, но не като му го кажеш директно, а просто чрез погледа си.. Късмет
    Общо взето съм съгласен. А и си личи, че е възпитано и точно момче, а те обикновено са по-сдържани в изразяването на чувства/емоции. Близостта и редовните контакти ще ви помогнат. Нужно е само малко търпение. Знам, че си яко във филма и емоциите бушуват, но се налага да изчакаш подходящия момент.

Читава историйка наистина. На колко сте?
    Welcome to the Jungle...

Хахахах С зъби, без зъби вика хахах

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от GUESS
    Хахахах С зъби, без зъби вика хахах
    Всяко едно негово помръдване, вдишване и издишване, което виждам се изследвам с детайли всичко има значние. Утре докато го чакам, ще се разкрася малко

Утре голям разказ очаквайте, пък ако с някакъв щастлив край простооо...
    абе имам надежди. Той съвсем наскоро е скъсал с приятелката си, страх ме е, че още може да има нещо към нея.Понякога като почна много да размишлявам и си мисля, че може просто да ви се усмихва и тва васичкопросто ей така като на познати иии настроението ми се преобръща, ама вие като сте толкожа оптимистични иии надеждата ми се връща.

Голям фен
    25.02.11/Поредния ми тъп и гаден ден заради момче!

4тия час ще пишем класна. Сърцето ми тупти, ръцете ми треперят, изобщо не съм на себе си.Оказва се, че тест няма да пишем, но депресията продължава, ясно защо. Нервна чакам седнала сама да свърши шестия час, отивам в тоалетните, гримирвам се, пусхам косата си и я реша, чувствам се красива и сигурна. Тръгвам да се качвам по стълбите за уговореното място и той слиза с няколко приятели. Казва ми, че ще дойде след 5мин и дали е окей за мен, естествено казвам, че е окей. Идва след 9мин през това време седя и го чакам, обвинявам се как може да съм толкова глупава, цяла седмица броядни дни, часове, минути и секунди докато се видим, а той ме оставя да го чакам, за да изпуши една цигара. Усещам как доста момчета ме оглеждат, все пак никога не съм била гримирана на училище и с пусната коса. Идва. Усмихва ми се и ми аз се изправям готова да тръгвам, но той казва, че трябва да иде да каже, че е тук. Връща се.Тръгваме. По пътя за мястот дето сяаме ми разказва, че пуши и т.н. Имах чувството, че ми се подиграва в лицето! Сядаме. Започвам да чета, но казвам, че ми е студено и ще си облека суитчъра. Той ми предлага да си разменим мястата, за да може аз да съм до парното, но аз отказвам. Чета усмихваме се отвреме на време. Накрая той ми казва, че чета много хубаво, абе изобщо много комплименти към четенето ми. Казва ми , че ще говори с госпожата да прави м нещо друго Вървим и по пътя мълчим разедля ме се. Този път без да се уговорим за следващи път пожелава ми всичко хубаво и казва чао. Излизам навън, въпреки, че е студено вървя разкопчана, искам да чувствам студа, главата ми ще с епръсне от въпроси без отговор. Бях си намислила да суздам някакъв разговор с него, но преклаено се притеснявам и не успявам, обещавам си обаче на себе си, че следващия път ще го направя.Обещавам си, че ще го оставя да ми се усмихва б, но аз няма да му отговарям. просто ще го погледна.

Забравих д акжа, че краката ни дълго време бяха допряни, но после той си го махна , после пак бяхме така, накрая той почна да си мърда много крака и доста пъти му мина през мен.

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Дай му линк за тая темa.
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Nam3less3
    Дай му линк за тая темa.

Не те разбрах? Какво имаш на предвит? Той не знае български.

хмм .. първо, не се разочаровай. Това че се е държал по-дистанцирано доколкото разбрах.. може да се дължи на това че просто е имал кофти ден или не е на кеф. Това само той си го знае. Но не се панирай толкова. Отпусни се и съм сигурна, че тогава ще се почувстваш много по-уверена и .. мм повече себе си и както казаха и другите, опитай да се заговорите по коридорите :P
    The best part of me is hidden..

Голям фен
    моля ви кажете си мнението, защото съм много объркана. Незнам какво да си мисля и губя всякакви надежди.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Мнението ми е, че си бомба от емоции и (очаквано) ти се губи преценката. Като гледам как се развиват нещата, явно ще трябва ти да си по-активната, а като чета в къв емоционален дисбаланс си, просто се чудя как ще успееш.

Говорете си повече за разни общи неща - музика, предмети и даскали в училище и въобще всичко, което ви вълнува. Така ще разтопите ледовете. Опитай се да не бъдеш на тръни всеки път, щом се видите и застанете един до друг. Предварително заучените фразички също няма да ти помогнат, сама виждаш колко бързо ти излитат от главата.
    Welcome to the Jungle...

Голям фен
    Така е! Губя ума и дума. Честно казано препочитам на мен да беше направил някакъв комплимент отколкото на четенето ми, ноо...
    Другата седмица в петък е последната среще преди ваканцията и мисля да го попитам какво ще прави. Страх ме е да го поканя, защото един вид да е накзан и през ваканцията! ОООооОО вечее ще ми се пръсне главата. Радваме, че иска да правим нещо друго, а не само колкото ай дай да чета с тая тая книга иии. Другото което е, че когато четяхме и там се появиха едни от неговия клас иии той им махаше едно такова и нали поздрави ги, ама докато им махаше сякаш казваше ИЗПЪЛНЯВАМ СИ НАКАЗАНИЕТО ПОМОЩ!

Напиши си как се чувстваш спрямо него, точно както си започнала, ама за месец два в един дневник и му го подари, определено ще го шокираш
    Най-пухкавия
    LOVE Най-Пухкавата (H)

Цитирай Първоначално написано от eXxXciTeD
    Напиши си как се чувстваш спрямо него, точно както си започнала, ама за месец два в един дневник и му го подари, определено ще го шокираш
    Изглежда ми тъпо...Много даже...

Голям фен
    ама вие сериозно ли с тва с дневника? Абе хора все пак да кажа С ВЛЮБЕНИ ХОРА НЕ СЕ ПОДИГРАВАЙТЕ ИЛИ БАЗИКАЙТЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ОПАСНО!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си