.

Виж резултатите на анкетата: Мислите ли, че може да ми е хвърлил око и може ли да стане нещо между нас?

Гласували
33. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

24 72,73%
  • не

9 27,27%
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 68 от общо 68
    Цитирай Първоначално написано от malkasladka
    ама вие сериозно ли с тва с дневника? Абе хора все пак да кажа С ВЛЮБЕНИ ХОРА НЕ СЕ ПОДИГРАВАЙТЕ ИЛИ БАЗИКАЙТЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ОПАСНО!
    Спокойно де!
    DarkTemplar ти даде хубави съвети-опитай се да разчупиш леда между вас.

Голям фен
    Утре като го видя да го поздравя ли? Какво да правя? Да се усмихна ли или само да кажа хай ? Или и да кажа хай и да се усмихна както досега? Може да ви се струва тъпо, но аз съм влюбена, а аз влюбена ли съм, съм и изперкала.

Голям фен
    ААА!!! Забравих! Да го питам ли какво ще прави през ваканцията? Мислех д аму взема имейла като му каже, че го искам, например когато съм болна д аму пиша да знае, че няма д аможе д асе видим или нещо такова. Много ме е страх д аго поканя не защо да е, ами защото аз съм му накзание а на наказание и през ваканцията никой не би се зарадвал! Моля ви кажете си спешно мнението, че ще експлоадирам!

Супер фен Аватара на Fiction7577
    ААА!!! Забравих! Да го питам ли какво ще прави през ваканцията? Мислех д аму взема имейла като му каже, че го искам, например когато съм болна д аму пиша да знае, че няма д аможе д асе видим или нещо такова. Много ме е страх д аго поканя не защо да е, ами защото аз съм му накзание а на наказание и през ваканцията никой не би се зарадвал! Моля ви кажете си спешно мнението, че ще експлоадирам!
    Поискай му скайпа, не имейла! Ако ти даде пощата си сигурно е като нормалните тинейджъри и я отварят само, когато трябва да си потвърдят регистрацията в някой сайт. А плюс това чрез скайпа винаги може да реши да ти пише, така също ще разбереш има ли интерес към теб!

И между другото, откъде си сигурна, че докато е правил онзи жест към приятелите си с ръката, е изглеждало все едно "НАКАЗАН СЪМ-ПОМОЩ", едва ли те е гледал както емотиконката в скайп "|-("

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Fiction7577
    Поискай му скайпа, не имейла! Ако ти даде пощата си сигурно е като нормалните тинейджъри и я отварят само, когато трябва да си потвърдят регистрацията в някой сайт. А плюс това чрез скайпа винаги може да реши да ти пише, така също ще разбереш има ли интерес към теб!

И между другото, откъде си сигурна, че докато е правил онзи жест към приятелите си с ръката, е изглеждало все едно "НАКАЗАН СЪМ-ПОМОЩ", едва ли те е гледал както емотиконката в скайп "|-("

ми незнам така ми изглеждаше, тук скайпа не е толкова разпространен, но мога да му искам фейсбук. Ти какво мислиш? Харесва ли ме? Само тва ми е в главата. Така искам да излезна с него, нооо аз съм наказанието, той наказаният...

Ми питай го дали има скайп, или нещо такова, с което да се осъществява бърза комуникация между вас, при евентуален проблем. Току-виж ти дал номера си!

Ако бях на теб, щях да го питам директно. Не че нещо към твоят случай, такъв ми е характерът. Все пак при любовта знам, че е различно, но можеи да пробваш.

Следващият път, когато четете от книгата и си помислиш, че не му е приятно, го питай дали има някакъв проблем. Попитай го какво става, и че ако чак толкова не те понася, можете "тихомълком" да го махнете всичко това, т.е. на практика да не си провеждате занятия заедно, само за пред учителите.

Съдейки обаче по това, че е германец, трудно ще се навие. Той ако ще и да умира, не би си избягал от задължението. Кажи че в БГ понякога между съученици се правят подобни "шашми" и ако баш пък не му е приятно, може да се споразумеете.

Мисля, че тогава разговорът ще ви тръгне в интересна посока, само внимавай да не се издадеш - НИЩО НЕ МУ КАЗВАЙ, РАНО Е!!

Направиш ли го, като нищо ще го изпуснеш, дори и да те харесва. Може да те отреже в смисъл на "защитна реакция". Така че само не му признавай!

Голям фен
    Днес го видях в голямото междучасие. Незнам той дали ме видя мина покрай мен , но не ме поздрави, сигурно е очаквал да седя на мястото където винаги, ама днес нмаше място. После го видях усмихна ми се поздрави ме. Вие с тея погледи много ме обърквате, аз да не съм очен лекар бе хора! Обяснете ми малко за тия погледи моля ви. Решила съм в петък да му каже, че не ми се чете книга и че искам да излезнем на вън вместо това. До училище има една рекичка и пейки и пътечки. Ще му кажа, че искам д ами разкаже за себе си и аз на него. Ще му искам нещо... имейл, тел...квтото и да е. Ще го питам за ваканцията иии ако ще е в града, ще го попитам дали иска да излезнем.

Ама чакай, мислиш да направиш всичко това в един ден ли? Според мен е малко прибързано, но ..

Защо например не изпълниш само тази част, където му взимаш нещо имейл или номер, и като отивате до пейките? Така да се опознаете, а в последствие може и да се сближите и има вероятност германеца да те покани на среща..

Относно погледите - сложно е пък и всеки човек си има индивидуалност. По-принцип гледай дали докато си говорите ти се усмихва, дали се притеснява, възможно е и да има блясък в очите му.

Ако е така - точка за теб!

Айде чакам с нетърпение да разказваш за следващата ви среща, и успех!

Голям фен
    Ама чакай, мислиш да направиш всичко това в един ден ли? Според мен е малко прибързано, но ..

Защо например не изпълниш само тази част, където му взимаш нещо имейл или номер, и като отивате до пейките? Така да се опознаете, а в последствие може и да се сближите и има вероятност германеца да те покани на среща..

Относно погледите - сложно е пък и всеки човек си има индивидуалност. По-принцип гледай дали докато си говорите ти се усмихва, дали се притеснява, възможно е и да има блясък в очите му.

Благодаря ти, че те има! Благодаря и на още няколко хора, които четат редовно и си казват мението..

Ами като ми говори или поздравява винаги се усмихва е понякога е сериозен де! Блясък... им анещо ама той блясъка си го има вечно.
    Днес като вървеше към мен сърцето ми естествено туптеше с пълна газ и само си мислех, че като мине покрай мен и ще изхвърчи, той ще ми го вземе и няма да ми го върне повече. Последно ако е свободен ваканцията да го попитам ли дали иска да излезнем?

Благодаря ти, че те има! Благодаря и на още няколко хора, които четат редовно и си казват мението..

Ами като ми говори или поздравява винаги се усмихва е понякога е сериозен де! Блясък... им анещо ама той блясъка си го има вечно.
    Днес като вървеше към мен сърцето ми естествено туптеше с пълна газ и само си мислех, че като мине покрай мен и ще изхвърчи, той ще ми го вземе и няма да ми го върне повече. Последно ако е свободен ваканцията да го попитам ли дали иска да излезнем?
    Предполагам, че предстои да имате още поне един урок заедно, преди да дойде ваканцията.

Ако е така, аз си поддържам тезата, относно това да му предложиш вместо да се упражнявате, да си говорите като приятели.

Още в този разговор ще се разбере дали му е приятно с теб, в зависимост дали ще ти сподели нещо и по какъв начин ще ти говори.

Искрено ти пожелавам всичко да върви както трябва.

Ако нямате упражнения до предстоящата ваканция, сега дните преди да излезете в почивка му вземи я номер, я нещо с което бързо ще се свързваш с него (ти вече си си го измислила как), един ден просто му пиши и го питай дали има нещо против да излезете двамата, или пък вие с някоя ваша приятелска групичка...

А ако нямате общи приятели, едва ли ще е проблем да се направи някоя събирачка!

Не виждам защо да не се съгласи.

Успех!

Голям фен
    Аз-глупаво, наивно дете!

Последна среща преди ваканцията. Точно когато си мислех ето успях поне малко и изведнъж сякаш нож ми мина през гърдата.
    Видяхме се предложих да не четем книга и да ми разкаже нещо за себе си. Каза, че съм му задал много сложен въпрос. Рзаказа ми как за него приятелите били много важни, как винаги им помагал и т.н. Много ме хвали, колко съм интелигента, колко много съм постигнала, че трябвало да се гордея със себе си. Говорихме си , повече той, азз като трябваше да кажа нещо се стъписвах, но се оправях. Попитах го кво ще прави през ваканцията, той каза, че ще ходи да кара ски. Приятелка сега си няма, каза ми, че момичето, което много харесвал и за малко да тръгнат се влюбило в най добрия му приятел. Попитаме ме мен казах не нали, че съм свободна. Попита ме дали бих искала да имам връзка с някой от нашия клас, казах не защото са много детски. Той ми каза, че ще дойде. Нали и на мен ще се случи някои ден в такъв смисъл. ПОчувствах се като най/ тъпото същество на тая планета... Какво да правя? Какво да мисля? Единственото, което знам е, че ще изчакам да се стъмни, ще се кача на колелото и ще ида в гората понеже винаги ме е било страх. Ако чуете утре за самоубила се българка в германия с колело да знаете, че това съм аз. Може да им разкажете на медиите, че е било заради любовни проблеми и, че искам да кажат на момчето, че е заради него и да се чуства виновен. Оххх помощ! Да не говорим , че не мях на мястото за среща, защото знаех, че той ще пуши и исках да го накрам да ме чака малко да види кво е, обаче той ме видя и тръгна към мен след като беше пушил аз се направих, че не го виждам и станах и тръгнах, той избърза и ме пресрещна на стълбището и от там се започна... Хелп моля ви!

Въобще не се впрягай. Ако питаш мен, нещата вървят чудесно! Гледай по-реално и оптимистично на това.

Първото, което мога да ти кажа е, че определено ти има доверие и те чувства близка, повярвай-ако не беше така, изобщо нямаше да ти говори за момичето, с което не е могъл да бъде.

Това е болезнена част от живота на всеки и тя не се споделя на кого да е.

Сигурна съм, че му е станало тежко, но все пак ти го е казал, това означава много.

Второто - обсипва те с комплименти във всякакъв аспект. Радвай се, че не ти повтаря постоянно колко си хубава, защото ако се замислиш, това се свързва с повърхностно мнение и че не оценява хората като характер.

Още повече - попитал те е дали харесваш някого и дали си свободна. Има интерес - няма спор!! Продължавай така. И ако си разочарована от думите му, че някой ден и твоят човек ще дойде, недей!
    Защо пък да не е имал предвид себе си, замисляла ли си се?

Град
    София
    Знаеш ли,много ми хареса тази тема,защото като гледам в много отношения приличаш на мен(и двете сме адски притеснителни).Мисля,че той не те приема толкова като наказание,по-скоро засега е леко дистанциран към теб,но има някакъв интерес.Ако се отпуснеш и си кажеш "какво пък,да става каквото ще",може да се случи това,което искаш.Всъщност Fiction7577 дава много добри съвети и понеже сега аз съм в същото положение си ги чета с интерес Аз ти желая успех...Дано да успееш с това момче

Цитирай Първоначално написано от Dundy
    Знаеш ли,много ми хареса тази тема,защото като гледам в много отношения приличаш на мен(и двете сме адски притеснителни).Мисля,че той не те приема толкова като наказание,по-скоро засега е леко дистанциран към теб,но има някакъв интерес.Ако се отпуснеш и си кажеш "какво пък,да става каквото ще",може да се случи това,което искаш.Всъщност Fiction7577 дава много добри съвети и понеже сега аз съм в същото положение си ги чета с интерес Аз ти желая успех...Дано да успееш с това момче
    Е, благодаря тогава.

Успех и на двете ви с момчетата, дано успеете.

Вече рядко се намират свястни момичета, а не киФлоци, така че ви поздравявам.

Голям фен
    Fiction7577 не знам как да и се отблагодаря, обаче ще я помоля да ми даде на лс скайпа си, незнам просто чуствам, че някак си мога да и се доверя. Разбира се, само ако тя иска

Ще следя темата. Развръзката ми е интересна.

Авторке, опитай се да се отпуснеш. Не го мисли чак толкова- дали се усмихва със зъби или не, как те гледа, как те пресреща, уооу?

От друга страна опитай се да балансираш това, което планираш и това, което правиш. Вместо да му искаш скайп, по-добре го помоли да те разведе на по-интересни места (използвай това, че си нова и не познаваш много хора).
    Nobody breaks my heart.

Не оставяй някой безумно тъп човек,
    който няма представа колко е часът,
    да те убеди в противното."

Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?

Голям фен
    Ето ме след едноседмична ваканция обратно!
    Днес го вижда в междучасието. Той седи с групичката си с гръб към мен, но се обръща гледа ме и се усмихва, казва хай без глас, въпреки че беше доста далече. След часовете е и срещата ни, той отива да даде информация, че е на пост и ще изпълнява задълженията си колкото и да му коства това! Понеже там където трябва да даде инфото стаята е стъклена, по едно време се обръща и ме поглежда. После отиваме на едно място и сядаме, разказва ми за ваканцията си, зададе ми и н амен няколко въпроса, после обаче се наложе да се преместим. Там се налага да седим върху една маса. Накрая вече когато да стваме той ме пита дали имам собстена стая, казвам да, а той отговаря някак си малко разлигавно такова, колко е нечестно, че той е 2 год и половина по голям от мен а пък си няма стая, защото той трябва да е с брат си в една стая. И общо взето това е !

за пръв път ще пиша в темата, но следя развитието ви от доста време и се вълнувам мнооого, когато чета коментарите

сега по темата .. момчето наистина започва предпазливо (може би заради последното момиче, което е тръгнало с най-добрия му приятел (или поне аз така разбрах )) да се интересува от теб, от живота ти ии дори от стаята ти, което според мен е гоолям напредък очаквам с нетърпение да ни разкажеш какво става напоследък
    Много познати, малко приятели

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си