- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво ще направите ако
Какво ще направите ако някое момче или/ момиче ви каже че ви харсва а вие просто я мислите за симпатична или симпатичен / ,ще почнете ли д аизпитвате няккави чувства ?
Ъъъ....чувствате се чувстват.
Аз не чувствам с мозъка си... Как да си наложа да чувствам нещо, ако не ми идва отвътре?
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Не. Ако в последствие си прекарваме времето заедно, може и да се появят, но ей така само защото той (понеже съм момиче) ме харесва няма да ме накара и аз да изпитам същото.
Любовта изисква време. Аз лично не вярвам в тази "от пръв поглед" - не можеш да си готов да си пожертваш целия живот, за човек който виждаш за пръв път. Според мен е твърде преувеличено понятието "да се влюбиш веднага".
Така че - изисква се време. Няма да стане просто ей така от едно признание. Признанието може и да го оценя, но не и чак толкова да ме трогне, че да имам пеперудки в стомаха.
Ами всъщност и аз съм в подобна ситуация,но моят съвет е по-добре се дръж мило с него и не го избягвай рязко защото това ще го нарани доста,моят съвет е да поддържаш просто приятелски отношения с него![]()
Никога не трябва да се подхожда с грубост.Все пак се иска доста има смелост, за да си признаеш такова нещо.![]()
Както казват "Обича този,който не ти казва "Обичам те!",,а те умолява "Обичай ме!" ".
Често се случва!![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Ами не мисля, че ще започна да изпитвам чувства като ми каже такова нещо, но със сигурност ще ми стане приятно...
Ако искаш хората да те запомнят, остани си неразбран!!!
Не може ей така да си кажеш " от днес ще го харесвам" и да се получи.Можеш да се правиш,че го харесваш само и само да не го нараниш,но така още повече нараняваме отсрещния човек,тези неща се усещат.Бих му казала по най-възможно лекия начин,че няма да се получи,към тези неща трябва да подхождаме леко.
нещо ми подсказва че не си на повече от 13
Can It All Be So Simple ?
Ако знам , че може да ми осигури спокойствие, разбиране, без да ме дразни и без да ми пречи - няма проблем, мога да се влюбя в него. Външният вид не е толкова голямо значение. Та, имам някакъв извратен навик да си внушавам , че съм влюбена и да тъпкам същото чувство както ми е изгодно.
На въпроса ти - ако е спокоен тип и е симпатичен - вътре е![]()
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
не
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
То не е като да си го нарочиш и да стане..
Трябва време..
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Подяволите , само защото когато някой ми каже че ме харесва не съм длъжна насила да го харесан и аз, пък камоли и чувства да намесваме...
Но ,ако и ти си го харесала ,хубаво тогава няма какво да чакаш
LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It, BuT YoU CaN Feel It
Не мога да кажа със сигурност.. То си зависи и от случая.
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Предполагам че и двете имахте предвид че не чувствате с разума си, защото и чувствата идват от мозъка, нищо че знака на любовта е сърце.Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
![]()
А иначе по темата има една мисъл, която за съжаление често се получава в живота:
"Често обичаме тези, които бягат от нас, а бягаме от тези, който ни обичат"...