.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Hybrid View

Град
    bulgaria,russe

Прърва целувка на 14

Здравейте всички,аз съм на 14 години,извинявам се искрено знам,че сега повечето потребители ще ме наубиждат,но наистина имам нужда от помощ.Та значи моите вапроси са:
    1.Какво е чувството при първа целувка?
    2.На каква възраст според вас е нормално да има целувка?
    3.Какви действия се предприемат при първа целувка?
    Наистина имам нужда от сериозни коментари.Имам ''Приятел'' който е на 14 като мен,аз съм от хората които не си търсят някоя лигавщина ,но все още не съм имала първа целувка и незнам какво да правя при самата целувка надявам се тук да намеря помощ.Страшно съм ви благодарна от сега!

Град
    bulgaria,russe
    Оле извинявам се за грешката без да искала съм пуснала темата в раздела секс охх много съм разсеяна извинявам се

Спокойно, ще го оправим
    krem4et0

хммм чувството е страхотно както и при всяка следваща ако е с човек който харесваш, пък за действията... то от вътре ще ти дойде не се притеснявай ще видиш колко е просто и същевременно колко приятно :P
    Ако искаш хората да те запомнят, остани си неразбран!!!

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Какво е чувството..ми то не може да се опише,идва си от само себе си.Колкото до тва на каква възраст-ми то няма значение,няма си определена възраст за тва.Може и на 13 ,може и на 18 .Ако и двамата имате някакви чувства,целувката ще е много приятна.От личен опит знам,че без чувства е мега тъпото.

Цитирай Първоначално написано от againstyou
    От личен опит знам,че без чувства е мега тъпото.
    +1
    I guess you're too afraid to show your feelings...

Това е чувство, което не може да се опише просто с думи. Пробвай и ще разбереш. Ама не да хукнеш да се целуваш с когото ти падне, а с човека в който си се влюбил.

Град
    bulgaria,russe
    Не,в никакъв случай няма да тръгна с който ми падне страшно ви благодаря за отговорите и отделеното време

Град
    Пловдив
    Всяка следваща ''първа целувка'' е по - хубава
    т.е - целувката с ново момче

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Много се вживявате в тези първи целувки.. Просто се отпуснете и това е.. Всичко ще се случи от само по себе си,не трябва предварително да му мислиш и да очакваш нещо прекрасно,а накрая да се разочароваш..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Град
    гр.Русе

Re: Прърва целувка на 14

Цитирай Първоначално написано от avv312
    Здравейте всички,аз съм на 14 години,извинявам се искрено знам,че сега повечето потребители ще ме наубиждат,но наистина имам нужда от помощ.Та значи моите вапроси са:
    1.Какво е чувството при първа целувка?
    2.На каква възраст според вас е нормално да има целувка?
    3.Какви действия се предприемат при първа целувка?
    Наистина имам нужда от сериозни коментари.Имам ''Приятел'' който е на 14 като мен,аз съм от хората които не си търсят някоя лигавщина ,но все още не съм имала първа целувка и незнам какво да правя при самата целувка надявам се тук да намеря помощ.Страшно съм ви благодарна от сега!
    Чувството не може да се опише,просто се отпускаш и това е Няма точна определена възраст,кгоато дойде времето,когато има подходящ човек ,с когото да го направиш... ![/i]
    Женските сълзи са много красиви и нежни,когато са потекли за някой скъп човек..Очите са най-искрени и те никога не лъжат,така ли поне веднъж не се осмели да погледнеш в моите и да видиш болката и тъгата в тях :]

Град
    Габрово
    Моята беше на 10 години като бях. Чувствтото е наистина хубаво...и мокро. Давай!
    http://www.neobux.com/?r=borisov15
    Така се печелят пари онлайн. Регистрирайте се и няма да съжалявате.

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Много се вживявате в тези първи целувки.. Просто се отпуснете и това е.. Всичко ще се случи от само по себе си,не трябва предварително да му мислиш и да очакваш нещо прекрасно,а накрая да се разочароваш..
    Така е. Прекалено много се акцентира върху "първите" неща. Не че не са важни, но... от много мислене, планиране и притесняване...

Първата целувка не носи почти никакво удоволствие. Чувството е инфарктно, притесняваш се, не знаеш какво да правиш, влажно и странно ти е. Но след време се свиква и ще се научиш да ти харесва.
    Нормална възраст няма. Имам приятелка, която е на 17 и още не се е целувала, докато друга позната се мляска от 11-годишна. Но най-често хората започват на 13-14, като теб.
    Действия... ъъъ... егати въпроса Добре ще е да подъвчеш дъвка преди това (не е проблем и да е в устата ти, няма да я глътнеш ). Той ще те целуне и леко (поне в началото) ще си докосвате езиците. Ако си неуверена, просто целувай огледално на него - т.е. прави като него.
    И не се притеснявай!
    all day... all night... what the fuck?!

Голям фен Аватара на xinfamous
    зависи с кой ще ти е първата целувка да ти кажа..имаше едно като поговорка 'ще разбереш че това е човека ако целувките ви ви разтърсват' . При мен беше така.. първата ми целувка едвали не ме разтърси,сърцето ми щеше да се пръсне и може да ви се струва смешно но когато се разделихме с момата даже подскачах и виках като останах сам а иначе може и просто да ти се понамокри устата и нищо повече.. при всеки е различно
    Can It All Be So Simple ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си