- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Баба Марта :)
Честита Баба Марта ^^![]()
на кого ще подарявате мартеници? аз на семейството,на всички момичета от класа и на няколко момчетаи ако някой друг ми даде ще му дам и аз...всмисъл не ми е удобно да ми дадат и да няма да върна...
и какви харесвате? аз най-обиконвенни..някаква гривничка [червно-бяла естесвено...] с някакво нещо на края всмисъл..сърциче,зарче,топч е,звезда и etc. =D
тея за закачане на дреха не ме кефят много :/
*сори ако тва не е точния раздел или темата се повтаря...
** Баба Марта прати вест да не се изпитва днес! Който наруши закона,ще го метнем през балкона!![]()
![]()
![]()
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Честита Баба Марта!![]()
![]()
![]()
Подарявам на родителите,близки роднини и на приятелите.Най-мн обичам гривнички,да бъдат шарени,разнообразни и весели.Може да висят разни джунджурийки на края.
Има и като ластичета за коса с мн весели човечета-обичам такива!Мн са забавн!
Бъдете бели и червени и мн здрави и весели на този хубав празник!(е не само на него де.. ;р)![]()
![]()
![]()
![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Честита Баба Марта![]()
![]()
![]()
![]()
Подаряам мартениччки на целия клас, роднини , приятели и т.н.
Нямам претенции за мартеничките се ми е тая кви ш са . и за врата харесжамамааа се тая!
Бъдете здрави, весели щастливи засмени...и сичко там квот се сетите![]()
Честита баба марта и на вас![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.neobux.com/m/v/?rh=697A727564636865746F
за сигурни пари от интернет
Честита Баба Марта и от мен!![]()
Ами.. аз подарявам на родителите ми,естествено.На по-близки роднини,на приятелите ми и на класа.
На всички ще раздам от класа,защото просто.. винаги го правим.Неудобно ми да дам на някой,а на друг не.Така че се бръкнах и си купих доооста мартеници тази година.
Естествено,няма как да пропусна и близките ми приятели.Но не са голяма брой,така че не ми са проблем.![]()
И на класната ще дам.![]()
Относно самите мартеници-знам,че най-добре си е една проста,изчистена мартеница,само от бяло и червено!Ама има тооолкова различни видове,с такива неща на тях,че някои са наистина много красиви и ставам като коледна елха като се накича цялата.
Ама така като ми раздадат ги държа горе-долу един ден,след това махам повечето и си оставям само няколко-тези,които най-много ми харесват.
А,забравих да кажа,че мартеници нося само на китката.Не обичам да се накичвам с мартеници-гердан или пък на якето да си слагам.
Това го правех като малка.
![]()
Честит 1 март и от мен. (:
Подарих на съучениците ми,на сестра ми и на 2 госпожи.
Харесвам ги мартеничките,всякакви
харесват ми тези с по-бледите конци,супер нежни са :д
и най-ми е удобно тези които са с някакво такова отдолу..топче,некви фигурки..и такива нещица;
/б0жееее вие сте мн0го зле
Като Деца се радвате на някъф празник с мартеници..няма ли да ви е срам да сложите такова нещо :d
Би трябвало Да Сте Пораснали... явно не![]()
![]()
``кАзФЪъТ кУчкА съМ бИла...тЪъпАа съМ бИлАа...нАглА сЪм билА...поВърхНОстнА съМ билА...кАзВат КФоО лИ нЕ...амА истИнатА е еднАаа...КойТу УбИждЪъ..зЪВиждАа``
Към последния пост- празникът не се отбелязва само от деца...
Таа честита Баба Марта, бъдете здрави и засмени!
Аз подарих мартенички на семейството ми, приятелите и на две учителки![]()
Честита Баба Марта!![]()
Подарявам на семейството ми , приятелите ми , на съученици.(:
Харесвам много мартеници. Нямам притенции , харесват ми с някакво мънисто , нещо интересно да има на нея. За закачване на дреха и мен не ми харесват особенно. И герданите не ми харесват. Но гривни харесвам всякакви.
* snekity94 - първо , ние СМЕ деца. (: Второ , защо да ни е срам? Плюс това този празник е български. И много се радвам , че всички българи го уважават , спазват традицията да се подаряват мартенички. Значи може да не се срамуваме да се обличаме като чучела на американските празници , конкретно Хелоуин , но на българския празник да се срамуваме.
Yay! ЧЕСТИТА БАБА МАРТА НА ВСИЧКИ и от мен ^-^
Честита Баба Марта на всички!Да сте живи и здрави!Подарявам само на семейството си,за класа не ми се занимаваше.Иначе обичам дебели и хубави мартеници,щото другите се късат лесно и не ме кефят...![]()
Не, не мога да порасна. Всъщност даже още гледам детски сериали, събирам Мики Маус и такива глупостиПървоначално написано от snekity94
, а съм на 15.Не, не съм някакво забавено в развитието си олигофренче, просто не мога да пусна ей така детството си.
. Ама не се притеснявам от това.
както каза едно момиче преди мен ние сме деца.... и защо да ме е срам?! не стига,че са хубави ами си имат послание..знаеш ли защо се връзват мартеници бе?! знаш ти ама друг път...Първоначално написано от snekity94
и btw майка ми,баба ми,учителите ми и въобще всички хора които познавам носят мартеници... що за човек си ти...
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Честита Баба марта на всички!![]()
Аз подарих на доста хора. На класа, г-жите, семейството...абе на всекиМного обичам мартеничките и тази традиция ми е една от любимите.
![]()
Първи март, няма нищо общо с детството. Правиш се на остроумна, но всъщност си зле, друг епитет няма да ползвам.Първоначално написано от snekity94
И защо да ни е срам не разбирам?
Мартениците се носят от всички българи, това е обичай който се е запазил още от годините на езичеството.
Чужденците пък още повече ни се кефят на тази традиция, защото е запазена от преди повече от 1100 години.
Посланието е всички да сме живи и здрави, именно това символизират червеният и бял конец.
Това че ти си мислиш че създаваш някаква нова мода, като включваш и мартениците към "остарялото" си е твой проблем.
Честита Баба Марта![]()
То си личи от опсанието колко си проста, кво общо има детството с мартениците, това е български празник и трябва да го почетем!Даже и google ни почетоха празника.Първоначално написано от snekity94
ама да, т'ва да си сложиш мартеница а едно от най-срамните неща, които можеш да направиш. bot.Първоначално написано от snekity94
You're so stupid there's nothing in your head God how I wish that you were dead
I hate you ain't it true I hate you and everything you do.
Leeeeeeeeroy Jenkins!
Боже,оставете този неиндифициран индивид да пише каквото иска.Просто си търси за нещо да се заяде,вижте й другите мнения.Просто не й се връзвайте на коментарите.Нека да се мисли за готЯна.![]()
така и неразбрах сега кфо очаквъте да се п0явя в даскало.. с мартеница ?![]()
![]()
``кАзФЪъТ кУчкА съМ бИла...тЪъпАа съМ бИлАа...нАглА сЪм билА...поВърхНОстнА съМ билА...кАзВат КФоО лИ нЕ...амА истИнатА е еднАаа...КойТу УбИждЪъ..зЪВиждАа``
;ооооПървоначално написано от snekity94
never. Т'ва и на най-големия си враг не го пожелавам... да носи мартеница ужас :X
You're so stupid there's nothing in your head God how I wish that you were dead
I hate you ain't it true I hate you and everything you do.
Leeeeeeeeroy Jenkins!
Първоначално написано от snekity94
OoO , как ще се появиш с мартеница. Да не си посмяла. Ще се изложиш много яко.![]()
Първоначално написано от ChildOfBodom
![]()
![]()
![]()
![]()