- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дали или?
Здрасти!
Ситуацията е следната - влюбих се в едно момче. Ама много. Ама до ушите. Той казва, че също има чувства, макар и не толкова силни, колкото моите. Чувства се добре когато сме заедно, но мисли, че няма смисъл да продължаваме - колкото по-късно се разделим, толкова повече ще боли.
Въпросът е следния - разума ли да послушам ( да се разделим - хем аз да не се мъча, хем той да не се чуди) или сърцето ( да сме заедно, пък каквото сабя покаже)?
Хелп!!!!!!!!!
(>O_o)>
няма смисъл да заформяме нещо по-сериозно, защото след време когато се разделим ще боли повече...
(>O_o)>
щом ви е добре сега,защо ще се разделяте ?
най-малко заради разликата в чувствата? аз искам любов, на него не му се ще особеноима възможност да сме заедно, но..
![]()
(>O_o)>
то и ся като се разделите ще ти е кофти така че..
Добре де, той защо казва, че няма смисъл?
Да не му остават 2 месеца живот и да иска да се наживее като за последно?
Иначе сериозно: той какво чувства според теб?
усещам го че има чувстваи си мисля че са по силни отколкото твърди. въпроса според мен е че го е страх да се обвърже сериозно или може би защото му се налага да е извън страната за известно време.. кой знае.. не казва
![]()
(>O_o)>
Кое е очевадното?
Иначе има много хора, които изпитват страх от обвързване, но това си е лично техен проблем. Трябва да поговорите сериозно за това, ако все още не сте.
В крайна сметка все ще се наредят нещата някакси, ама си помисли дали и той има право.
! тъпо е да се чудиш дали да си с него, защото може да се разделите..Първоначално написано от MarkKnight
радвай се, че има чувства към теб и не му мисли толкова! (:
- If you close your eyes you see darkness. But if you keep them closed for long enough you'll see light.
Никога не знаеш какво точно ще се случи.Както казаха ак всички имат вашата логика нямаше д аима двойки,Така че послушай сърцето,после и да боли поне ще останат хубавите спомени..
аре тръгвайте бе, дори и на ташак да изглеждат нещата
даже така е по-добре, не се филмирай. и не имай някви грандиозни очаквания. от такива само съм духал досега, тъй че просто пуцай и да не ти пука засега.![]()
Според мен и той има толко силни чувства,колкото ти,но го е страх да признае,зада не страда после.И защо да няма смисъл да имате сериозна връзка като се обичате?Млади сте ,живота е пред вас..дайте си шанс един на друг.
Аз не вярвам в оправданията. Самата аз се забелязвам, че все нещо се оправдавам, когато не съм влюбена в някого. Шанс.![]()
Ако иска да е с тебе, ще бъде с тебе.
Няма такова нещо като "Ми не знам", "Ми то аз...", еди-какво-си!
Знаеш ли, мъжете понякога са по-големи путки от жените. Много от тях нямат смелост да те зарежат или отрежат, ами се държат адски несериозно и се ослушват, едва ли не - ти да се усетиш, че не си желан.
На мен не ми се струва окей това, че ти си влюбена в него, а той "има няк'ви чувства". Ако е така, е почти сигурно, че не му се занимава кой знае колко с теб.
Не вярвам в тия глупости. Човек ако те харесва, те харесва. Ако е хлътнал по теб, е хлътнал по теб и те иска.
Ако просто "има няк'ви чувства", не виждам никаква перспектива - ти влюбена, а той си губи времето с някоя, с която просто му е приятно, ама не знае кво иска.
За хубавите неща е необходимо ЖЕЛАНИЕ - и от двете страни. Ако той няма желание за връзка, за обвързване, да бъде с теб и т.н., нещата стават половинчати или откровено грозни.
Не те съветвам да се примиряваш с половинчатите желания на когото и да е било.
Надявам се да греша за ситуацията ти, но помисли над думите ми.
Желая ти успех.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Когато двама души се обичат,те трябва да са заедно,независимо ако им е писано утре да се разделят.Трябва да се наслаждаваме на момента,щастието просто идва и си заминава .. един живот живеем все пак.
^ Тва са филми в случая, щото момчето явно не я обича...
jghgh е права... тва неговото са оправдания, защото не е влюбен в теб, а вижда, че ти си влюбена. Не иска да те нарани. На теб само ти се струва, че има някви по-такива чувства, защото се държи добре с теб.
Опитва се да те "подготви психически" като ти говори за раздяла преди да е минало повече време. Защото като мине повече време ще е още по-гадно и то не за него, а за теб. Пука му за теб на момчето. И аз съм ги говорила такива на момче, което беше влюбено в мен. Ама той сам почна да се дъни и накрая се ИЗДЪНИ и го зарязах... Ако ме беше послушал да се разделим мирно и кротко, ся щяхме да сме в добри отношения.
Тия глупости да слушаш сърцето ги заеби. Моя съвет е да се разделите.
В крайна сметка решението е твое, де.
Не тръгвайте освен, ако той не е роден в трети дом на Везни, с асцендент на кравайче, при това само в случай, че корен квадратен от сфера е равен на бутилка с бързовар.
И после не казвай, че не сме те предупредили!