.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

помогнете ми

значи аз много изкам да се науча да свиря на китара но не някакви балади а в стил linkin park или papa roach но има един проблем нито знам каква китара ми трябва нито нищо защотото съм нямал никога и точно това има впредвид че изкам да се науч но незнам дали ме бива и не изкам да си копувам китара а и наще няма да се навият и изкам да разбера къде мойе във варна да се уча да свиря без да имам китара и другият въпрос колко горе долу струва една хубава китара грубо казано

(sorry)позволих си да пусна една тема тук защото сметнах че ще получа наи - много одговури и много по бързо (sorry)

(много съжелявам за правописните грешки ако има такива и моляви не се подиграваите)

Здрасти, ако имаш голямо желание да се научиш да свириш на китара това ще стане независимо колко те бива или не, важното да го правиш с удоволствие.
    Първо трябва да си наясно как искаш да се научиш да свириш, тоест дали мислиш да посещаваш уроци или да си един вид самоук. И двата варианта са добри, дори ако имаш възможност да ходиш на уроци, ще се научиш да четеш ноти и въобще ще усвоиш материала много по-лесно.
    Ако решиш сам да се учиш в интернет има доста информация, като включително можеш да си намериш всички акорди.
    Относно китарите на теб ще ти трябва акустична или класическа китара. Между двете китари има разлика. Акустичната е изцяло с метални струни, докато при класическата има и силиконови. Класическата китара е по-добрия вариант ако искаш да се научиш да четеш ноти, но пък акустичната изкарва много по-хубав звук. Затова аз предпочитам акустичната, но да знаеш отначало ще те болят пръстите
    Виждал съм чисто нови китари за някъде около 100 лв, които ще ти вършат идеална работа отначало. Можеш да си намериш и втора употреба по най-различни обяви стига да се разтърсиш. Задължително си вземи и перце (дънлоп-много са добри), те са сравнително евтини.
    Но иначе не мога да ти кажа къде във варна се преподават уроци, не съм от там

Голям фен Аватара на Pa3yMeH
    Град
    Varna
    Първо трябва да се научиш на акустична, класическа или каквато е там (абе ония дървените ;D), после на електрична )

HolySpirit , объркал си раздела пич

Преместих ти темата в правилния раздел, а изтрих предишната ти, която е същата, но в която няма отговори. Също изтрих и коментара на umri.
    Audio ergo sum

Все трябва да почнеш отнякъде нали...щом имаш желание ще се справиш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си