- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Лична карта .
Здравейте . Понеже след месец правя 14 години и ще си изкарвам лична карта . Чух от някъде че се вадила 1 месец ПРЕДИ ДА НАВЪРШИШ 14 . Има ли нещо вярно в това ?
Извинявам се ако съм объркал раздела
Не. Трябва да си я изкараш до 1 месец, след като вече си ги навършил, иначе е възможно да плащаш глоба.
След като навършиш 14 години отиваш и подаваш заявление, и до 1 месец ще ти я дадат.
- If you close your eyes you see darkness. But if you keep them closed for long enough you'll see light.
Аз си я извадих 5-6 месеца след 14 и не са ми правили проблем.
Споко, аз моята си я извадих доооста след като навърших 14, след това няколко пъти съм я губила и съм си вадила нова...![]()
Ако искаш да си щастлив - бъди.
Ставаш на 14 отиваш с родител ( 1-2 седмици месец след като си навършил 14 ) и подаваш заявление. След около месец ще е готова. Те ще ти кажат кога..
ваУ рокс
Grell
а глобата е 20 лвПървоначално написано от mArMaLaDkA
аз преди близо 2 месеца станах на 14 и още не съм си извадила... не за друго, а защото на снимките за паспорта ми винаги изглеждам ужасно... между другото вие как изглеждате на вашите снимки за паспорт, лична карта и т.н?
My life is every moment of my life. It is not a culmination of the past.
Искам да задам тук въпроса си, за да не правя нова тема.. Там, където ми издават личната карта, ли трябва да се снимам? Или нося своя?
Там, на място правят снимките(вече). Другата новост е, че вече са черно-бели.Първоначално написано от bbabyy
=======================
Умните си решават проблемите.
Мъдрите не ги допускат.
=======================
Черно-белите снимки са супер тъп вариант, защото първо, че прилича на некролог и второ, че личната карта е за отличаване на човека - а така няма никакво значение дали косата ти е светла или тъмна, пак излиза 90% еднакво и никой няма да ти я загледа, за да открие разлика.
Тъпня.