.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Лична карта .

Здравейте . Понеже след месец правя 14 години и ще си изкарвам лична карта . Чух от някъде че се вадила 1 месец ПРЕДИ ДА НАВЪРШИШ 14 . Има ли нещо вярно в това ?

Извинявам се ако съм объркал раздела

Не. Трябва да си я изкараш до 1 месец, след като вече си ги навършил, иначе е възможно да плащаш глоба.

След като навършиш 14 години отиваш и подаваш заявление, и до 1 месец ще ти я дадат.
    • If you close your eyes you see darkness. But if you keep them closed for long enough you'll see light.

Супер фен Аватара на radeberger
    Аз си я извадих 5-6 месеца след 14 и не са ми правили проблем.

Супер фен
    Споко, аз моята си я извадих доооста след като навърших 14, след това няколко пъти съм я губила и съм си вадила нова...
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

Супер фен Аватара на BladeDancer
    Ставаш на 14 отиваш с родител ( 1-2 седмици месец след като си навършил 14 ) и подаваш заявление. След около месец ще е готова. Те ще ти кажат кога..
    ваУ рокс
    Grell

Member Аватара на illusion1993
    Град
    Burgas
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Не. Трябва да си я изкараш до 1 месец, след като вече си ги навършил, иначе е възможно да плащаш глоба.
    а глобата е 20 лв

Цитирай Първоначално написано от victoriaC
    След като навършиш 14 години отиваш и подаваш заявление, и до 1 месец ще ти я дадат.

Повече от фен Аватара на VikitoRia
    аз преди близо 2 месеца станах на 14 и още не съм си извадила... не за друго, а защото на снимките за паспорта ми винаги изглеждам ужасно... между другото вие как изглеждате на вашите снимки за паспорт, лична карта и т.н?

My life is every moment of my life. It is not a culmination of the past.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    ^мойта лична карта е от старите и се снимах в едно фото...около 40 минути и отнех на жената, защото ми беше смешно..и накрая просто успя..и това беше снимката..харесвам се г/д
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Повече от фен Аватара на bbabyy
    Искам да задам тук въпроса си, за да не правя нова тема.. Там, където ми издават личната карта, ли трябва да се снимам? Или нося своя?

Цитирай Първоначално написано от bbabyy
    Искам да задам тук въпроса си, за да не правя нова тема.. Там, където ми издават личната карта, ли трябва да се снимам? Или нося своя?
    Там, на място правят снимките(вече). Другата новост е, че вече са черно-бели.
    =======================
    Умните си решават проблемите.
    Мъдрите не ги допускат.
    =======================

anonymous708973
    Guest
    Черно-белите снимки са супер тъп вариант, защото първо, че прилича на некролог и второ, че личната карта е за отличаване на човека - а така няма никакво значение дали косата ти е светла или тъмна, пак излиза 90% еднакво и никой няма да ти я загледа, за да открие разлика.
    Тъпня.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си