.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37
    Супер фен Аватара на SlowDownBaby
    Град
    Бургас

ЗАКЪСНЯВА МИ С 12 ДЕНА ?!

Закъснява ми с 12 дена...първо се притеснявах да не съм бременна,но си направих тест и...беше отрицателен.Чаках да ми дойде,но все още нищо.По принцип няколко дни преди да ми дойде имам бяло течение,за което ми казаха,че е нормално.Но вече цяла седмица само течение и нищо повече ! Мисля да си направя още един тест и да изчакам седмица и да отида на лекар.Една приятелка ми каза,че на нея и е прескачало един месец и не й е идвало.На някоя от вас случвало ли ви се е ?
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Бялото течение не е нормално.
    Направи си още един или два теста!
    12 дни не са малко.Не е нормално да ти закъснява толкова,освен ако цикълът ти е от скоро.Гинеколог!
    И Секс без кондом ли си правила?
    Той свърши ли вътре или??
    Кажи на приятелката си,че не е нормално да и прескача.

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от ThisIsMe
    Бялото течение не е нормално.
    Направи си още един или два теста!
    12 дни не са малко.Не е нормално да ти закъснява толкова,освен ако цикълът ти е от скоро.Гинеколог!
    И Секс без кондом ли си правила?
    Той свърши ли вътре или??
    Кажи на приятелката си,че не е нормално да и прескача.
    За бялото течение съм се консултирала с личния лекар и точно той ми каза,че преди да ми дойде е нормално да имам .Както казах,днес мисля да направя тест и ще отида на гинеколог.Да без кондом беше,но никога не свършва в мен !
    И коментара ти найстина доста ме уплаши
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

Щом не е свършвал в теб ,шансът да си бременна клони към 0-та.
    Минимална възможност.Това закъснение обаче не е нормално.Нямам предвид бременност,а здравословен проблем.Едва ли да си бременна,но се консултирай с гинеколог относно това закъснение.Предполагам ще ти изпише някакви хапчета за регулиране на цикъла.
    И от тук нататък ползвайте предпазни средства ,за да нямаш притеснения!

Град
    Бургас
    Може да изглежда тъпо,но аз точно от такава гледна точна не искам да ползвам е кондоми,защото съм сигурна,че не е в мен.Иначе при кондомите има поне 2% шанс да се скъсат и за това ме е страх.И да найстина изглежда малко тъпо отстрани,но пък от друга страна предпазват от болести по полов път.
    Мерси много за коментарите ти

Цитирай Първоначално написано от SlowDownBaby
    Може да изглежда тъпо,но аз точно от такава гледна точна не искам да ползвам е кондоми,защото съм сигурна,че не е в мен.Иначе при кондомите има поне 2% шанс да се скъсат и за това ме е страх.И да найстина изглежда малко тъпо отстрани,но пък от друга страна предпазват от болести по полов път.
    Мерси много за коментарите ти
    Наистина е тъпо.
    По принцип трябва да се ползват кондоми.Ще ти обясня защо.
    По време на секс,поради възбуда мъжкият полов член отделя предеякулационна течност,в която се съдържа малък брой сперматозоиди.И макар и да е много малък шансът да се забременее от тази течност,истината е ,че има жени забременели така.Поради това е необходимо да ползваш предпазни средства.И не само заради предпазване от бременност,а и заради инфекциите и болестите ,които се предават по полов път.
    Пък и така ще си спестиш множеството притеснения ,които те измъчват предполагам дори и в момента.

Град
    Бургас
    Днес си направих още един тест - и той е отрицателен.Вече поне съм сигурна,че не е това.Утре ще ходя на лекар,но в други форуми четох,че на доста жени им закъснявало така заради промяната на времето така че,не съм толкова притеснена.Ще видим и лекарят какво ще каже утре.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Изчисли ли си овулацията ?
    Иначе макар и минимален - има възможност да си бременна..Преди мен ти обясниха защо..
    - Може да ти закъснява,даже и да те прескочи по безброй много причини:
    1. Смяна на климата
    2. Притеснение
    3. Стрес
    4. Напрежение..
    5. Бременност..
    6. Употреба на антибиотици и тем подобни..
    И така нататък..Най-добре е да отидеш при гинеколог..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Град
    гр.Русе
    Напълно нормално е да ти закъснява понякога.. мен даже ме пропуска понякога месец.. след това си е същото,а щом и си си направила толкова много тестове-няма повод за притеснение
    Женските сълзи са много красиви и нежни,когато са потекли за някой скъп човек..Очите са най-искрени и те никога не лъжат,така ли поне веднъж не се осмели да погледнеш в моите и да видиш болката и тъгата в тях :]

Хората ти казаха всичко , няма място за притеснение. А приемала ли си скоро голямо количество витамин Ц , нямам предвит само хапчета , портокали , мандарини и т.н... ?
    Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"

Град
    Бургас
    Първо за по горния коментар..не мисля,че е от това.Не съм била под стрес,напрежение,антибиоти ци не взимам...сега като се замисля доста често имам цистит,но едва ли има значение ...
    И витамин Ц...не се бях замисляла...миналия месец много ядях мандарини...по цял ден се тъпчех само с тях...

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от MakeMeHappy
    Напълно нормално е да ти закъснява понякога.. мен даже ме пропуска понякога месец.. след това си е същото,а щом и си си направила толкова много тестове-няма повод за притеснение
    Ох да знаеш колко ми олекна.Моя приятелка също ми каза,че и прескача.Не знам...надявам се поне за следващия път да ми дойде.

Цитирай Първоначално написано от SlowDownBaby
    Цитирай Първоначално написано от MakeMeHappy
    Ох да знаеш колко ми олекна.Моя приятелка също ми каза,че и прескача.Не знам...надявам се поне за следващия път да ми дойде.
    Казах ви,че не е нормално да ви пропуска МЦ ,освен ако той не е от скоро.Това ,че имате общ проблем,не значи ,че е нормално.Много жени имат бяло течение и взаимно се успокояват,че е нормално понеже е често срещан проблем,но не е нормално.
    И това,че ви пропуска изобщо не значи ,че сте бременни.
    Съвсем възможно е да имате здравословен проблем.Идете на гинеколог,който ще ви изпише медикаменти за регулиране на цикъла!
    Авторке,нали си си направила вече 2 теста?
    Отчели са отрицателен резултат.Не ти е това проблемът.Не разбираш ли?
    Според мен имаш здравословен проблем,а не бременност.
    Няма да е зле да посетиш гинеколог!Хем ще започне да ти идва на време,хем ще си спестиш тези притеснения.

dsf

12 дни !Ами това е много , но ако не са минали 2 години от първата ти менструация е нормално.На мен ми дойде преди почти 5 месеца и като ми дойде веднага започнах да се ровя в интернет. Мене ще ми бъде гадно ако ми закъснее защото ще ми дойде неочаквано след това.Влез във виртуалния генекологичен кабинет на паломита там ще напишеш на колко години си и ще ти даде съответната информация за твоята менструация. Аз като се рових като ми дойде и го намерих мн ме кефи.http://www.palomita.com/
    Тва е сайта най отдолу в дясно е виртуалния генекологичен кабинет.Там влез.Пише всичко в зависимост от възрастта ти.Има всичко от 12 годинки до 35+.Там си избираш годинките и тва е.Ако ти е дошло по рано от 12 години няма проблем пак натискаш раздела от 12-до 17 годинки информацията е същата .Надявам се да съм ти била от полза .Хайде , че много се разписах аз .

Град
    Бургас

Re: dsf

Цитирай Първоначално написано от superstar01
    12 дни !Ами това е много , но ако не са минали 2 години от първата ти менструация е нормално.На мен ми дойде преди почти 5 месеца и като ми дойде веднага започнах да се ровя в интернет. Мене ще ми бъде гадно ако ми закъснее защото ще ми дойде неочаквано след това.Влез във виртуалния генекологичен кабинет на паломита там ще напишеш на колко години си и ще ти даде съответната информация за твоята менструация. Аз като се рових като ми дойде и го намерих мн ме кефи.http://www.palomita.com/
    Тва е сайта най отдолу в дясно е виртуалния генекологичен кабинет.Там влез.Пише всичко в зависимост от възрастта ти.Има всичко от 12 годинки до 35+.Там си избираш годинките и тва е.Ако ти е дошло по рано от 12 години няма проблем пак натискаш раздела от 12-до 17 годинки информацията е същата .Надявам се да съм ти била от полза .Хайде , че много се разписах аз .
    Влязох и на въпроса ми отговори,че е нормално да ми закъснява най - много със 7 дни,а ако е повече да отида на гинеколог...обичайното...мер си много все пак,сайта е хубав и найстина може да ми помогне в някои случаи. [/i]

Изчакай 7 месеца, после накарай приятелят ти да те ритне в корема!
    -=Ботев 1912=-

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Не знам какво чакаш още и не отиваш на гинеколог. Такова закъснение не е нормално. И не се успокоявай с това, че на някои момичета им прескача месеци в първите години. Зад едно такова закъснение могат да стоят сериозни заболявания.

А и недей да изключваш бременността още - на сестра ми трите теста показваха отрицателно, но сега си имам племенничка.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Град
    Бургас
    Просто не можех да се престраша да отида.Но след 1 час ще ходя,вече си взех направление.Стискайте палци всичко да е наред.

Град
    Бургас
    Отидох днес,но даже не ме и прегледаха,а ми предписаха едни хапчета Оргаметрил.Казаха ми да ги пия 3 дни,не повече и ако до 10 дни не ми дойде да ходя пак.Мерси на всички за коментарите.

Не те прегледа? А ти каза ли, че си правила секс без предпазни мерки?

Град
    Бургас
    Ами не,тя само ме пита дали водя полов живот и нищо повече.Приятеля ми после ми каза,че е трябвало да настоявам за преглед ама..малко късно.

Голям фен
    Посети друг лекар тогава.Много несериозно отношение към пациентката си е имала тази докторица

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    и като прегледа какво ще види?
    ОДИН!!!

Каквото има това ще види. Тя й назначава лечение без да я е погледнала даже, без едни прости изследвания да й назначи. Аз при такава гинеколожка никога не бих стъпала повторно.

Град
    Бургас
    Мислих си да отида отново,но тя ми взе направлението,за това мисля да изчакам дали ще ми дойде от тези хапчета и ако не,отново ще отида,но при друга.Аз всъщност исках да си отида при моята,но я нямаше цяла седмица и някакъв мъж я заместваше,а мен мъж да ме преглежда....малко ме е срам...за това потърсих друга и само тази се съгласи да ме приеме.И найстина мисля да отида при друг лекар за по сигурно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си