.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]

Компютъра сам се изключва.

Ами както си върви компютъра и изведнъж сам се изключва. Ся даже като го пуснеш, още не е заредил и се изключва. От какво може да е това?
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Супер фен
    Рестартира или изключва?
    Ако изключва първата причина която ми идва на ума е прегряване на някой елемент, процесора може би. Може да си изтеглиш един еверест и да видиш как са температурите.

Град
    Somewhere On East =]]
    Сега и моя започна да се рестрартирва Те са един до друг, само че другия комп се изключва, а моя се рестартирва
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Голям фен Аватара на skuck
    Прегряли/изгоряли елементи/компоненти. И влагата може да е причина.
    Хаквам PlayStation 2 и 3 - Soft Mod - PS2 - 10 лв. ; PS3 - 30 лв!!!
    Хаквам/Ънбриквам PSP 1000/2000 (старо дъно) - 10лв!!!
    Хаквам PSP 2000/3000/GO (ново дъно) - 10 лв!!!

Пловдив/Добрич
    Скайп - zeamgo
    GSM: 0883471335; 0896842527

Ако и двата компютъра се рестартират или изключват може причината е да е в нестабилно електрическо напрежение - компютрите са чувствителни на тази тема. Други причини може да са повредено захранване (подути или избили кондензатори в повечето случай, от некачествено напрежение), прегряване на някой компонент, като видео карта, чипсет, избили или подути кондензатори на дънната пладка и т.н. Все пак ако използваш разклонител можеш да пробваш и с някой друг, да не би да проблема не е в него!

Успех с разрешаването на проблема!

и моя бивш комп ми се рестартираше кокато вклуичвах skype,според мен беше,защото беше много слаб.Тоест сигурно вклуичваш тварде много програми едновременно!!!
    DarkOrbit е онлайн браузър базирана игра компанията Bigpoint. Той е тук от ноември 2006 г. и посочва, че над 52 милиона регистрирани потребители. Той е на няколко езика по целия свят.

Град
    Somewhere On East =]]
    Вече се оправихме, оказа се от тока. Нестабилно електрическо напрежение се оказа.
    ♥ 2PAC ♥

Цитирай Първоначално написано от BlackEyedPeas
    Вече се оправихме, оказа се от тока. Нестабилно електрическо напрежение се оказа.
    аз нямаше да изтържа толкова много време!!!
    щях да го изхварля ,и после дса му мисля!!!
    DarkOrbit е онлайн браузър базирана игра компанията Bigpoint. Той е тук от ноември 2006 г. и посочва, че над 52 милиона регистрирани потребители. Той е на няколко езика по целия свят.

Цитирай Първоначално написано от cvitiogi
    "cvitiogi" - ти не бързай да си изхвърляш настолния компютър, защото хората отдавна са намерили решение на проблема с "нестабилното електричество" или липсата изобщо на такова в рамките на определено време, чрез използване на "UPS" устройство!

Цитирай Първоначално написано от doomkillerr
    Цитирай Първоначално написано от cvitiogi
    "cvitiogi" - ти не бързай да си изхвърляш настолния компютър, защото хората отдавна са намерили решение на проблема с "нестабилното електричество" или липсата изобщо на такова в рамките на определено време, чрез използване на "UPS" устройство!
    много извиняваи ,ма се шегувах!!!

cvitiogi Не стига, че пишеш като братовчеда ми който е първи клас, ами мненията са ти чист спам. Нищо полезна и само тъпотии. Като ще се шегуваш, в раздел Фън ти е мястото.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си