- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Размер на сутиена
Гръдна обиколка доколкото знам...Първоначално написано от ccdesigns
Моя май е 80А или Б...нз..
Аз мисля,че е подгръдна,гръдната съм я мерила 104,5 (не помня колко каза като ме мери лекарката ;д ) ...подгръдната ми е около 80 и нося размер 85Д...Първоначално написано от theeye770
![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Хмм значи съм 70 А или БПървоначално написано от Biskfitka
![]()
Да са стегнати и хубави, а големината, зависи от глада, такова бе, желанието![]()
!!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
Like Jesus
65 B
Ей тва ми е идеала за големина!Първоначално написано от renny22
П.с. 65-70 A
П.с.2 Числата са подгръдна обиколка.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Числата са подгръдната обиколка, а буквите е за самия банел и широчина на чашката.
До колкото съм наясно А чашка при дамската номерация няма, най-малкото е 70Б. Като другите се водят младежка номерация.
70/75 B и съм доволна!![]()
70/В- 75/В на 14 години. Аз си ги харесвам![]()
току що си го смятах ... излиза 95Ана 16 съм... мисля, че е добре :д
ако ти ги изсму4а ще станат малки споксПървоначално написано от Black_Fyed_Peas
![]()
Искам секс до скъсссссване XD
Загорял си май май, а?Първоначално написано от sexobeaat
Струва ми се, че единственото, което ще изсмучеш, е пръста си, когато заспиш.
сигурна ли си, че е А, това е младежка номерация А, но за около 12-14 годишни момичета в повечето случаи. И 95 е невъзможно , а и да е А. числата се мерят под гърдите. Ако си с 95, поне С трябва да сиПървоначално написано от PROVOCATIVE
Значи, гръдната ми е 95, а подгръдната - 77... гледах някаква таблица одеве, и излезе, че е АПървоначално написано от MedSestrata
![]()
Не знам...
Искам да видя сутиен, който се води 90 А...това ще е най-скандалния сутиен![]()
![]()
![]()
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
77 значи 80 , но ако наистина е А такъв сутиен мисля, че не съществува. Най-малкото по магазините е 70 ВПървоначално написано от PROVOCATIVE
http://margobg.com/size/ ето от тук го смятах![]()
Таблиците са толкова неверни, единственият начин е в магазин и да пробваш различни, според този сайт трябва да нося 95![]()
което е абсурдно, тъй като нося 80,85 в зависимост от модела. Не се доверявай на таблици. Всичко е супер индивидуално.
Много ги знам размерите на сутиените. Приятелката ми май е B и са перфектни.
Първоначално написано от dream1707
My life is every moment of my life. It is not a culmination of the past.
85 B