- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Съвет..
От вчера имам приятелка, но не знам какво да правя. Нито съм имал преди, нито съм се целувал, а тя знае как, та ме е страх да не се изложа. Какво да направя, къде да я водя.. хелп плс!
За целувката не се притеснявай. Тя ще се получи от самосебеси.
А за това къде да я водиш.. кафета, клубове има страшно много. А най-хубаво е да я изведеш на разходка сред природата.. само двамата.![]()
*сън*
Не я питай къде й се ходи, ми я води някъде.
Прекалено честото питане прави тъпо впечатление, все едно нищо не можеш да измислиш сам. Опитай се някак да водиш във връзката.
Е, питай я от време на време дали тя има някакви идеи да отидете някъде, но като цяло измисляй ти и я завеждай.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Целувката ще се получи от самосебе си,както ти казаха преди мене.
Заведи я примерно в парка на някоя пейка,нека седне в теб.
Или пък на кино един до друг..
Всичко от самосебе си ще дойде за целувката. Иначе, клубчета, кафета, паркчета а-у .. и такаУспех :P
I guess you're too afraid to show your feelings...
За целувката наистина не се притеснявай..
А къде да ходите - решете заедно..Не е задължително единия да избира.. Просто вижте и изберете място според настроението ви..Кафенета,сладкарници,ки но.. Или просто на разходка сред природата..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Първо без паника!Води я там,където знаеш,че често ходи и много обичаа да ходи там или на място,където много иска да отиде,но не е ходила.Измисли нещо-би трябвало да я познаваш-какво харесва,интересите й.Ако си пада по спорта може да я заведеш на мач,според това какъв спорт харесва.Подарявай й сладки малки подаръчета...
Женските сълзи са много красиви и нежни,когато са потекли за някой скъп човек..Очите са най-искрени и те никога не лъжат,така ли поне веднъж не се осмели да погледнеш в моите и да видиш болката и тъгата в тях :]