- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Не мога да правя секс....
Проблемът ти се нарича Вагинизъм и е вид сексуална фобия.Наскоро четох една статия,в която са описани сексуалните фобии и една жена разказваше историята си и имаше точно същия проблем.Отишла на лекар,но са и казали,че всичко е на психологична основа..Толкова те е страх и не можеш да се отпуснеш,че вагиналните ти мускули се стягат до такава степен,че няма шанс приятелят ти да проникне в теб.Не се притеснявай,всичко е на психическа основа..просто трябва да се отпуснеш и да преодолееш страха ти и бариерата,която е единствено в главата ти!Успех![]()
Егати![]()
Ъм... а защо не пробваш\те с вибратор или някакъв предмет? Така да се поразшириш... Звучи извратено, но като се вземат предвид обстоятелствата...
all day... all night... what the fuck?!
за тва се търтиш на 14 години и на 17 няма да му мислиш![]()
Exorcism !
Както се каза явно всичко е от психиката и според мен е нужно да се консултираш с някой.
Но все пак ми хрумна нещо, което е много рядко срещано.Доколкото разбрах не си ходила на гинеколог нали така?! Тогава имам няколко въпроса: 1-пръстите изцяло ли са влизали или до 2-3 см, 2-членът изобщо ли не е успявал да проникне или прониква малко и достига все едно до стена, 3-имаш ли менструация. Тези въпроси ти ги задавам, защото има жени, които се раждат с вродена липса на влагалище.
Друг вариант- възможно ли е да имаш прекалено плътен химен?
"в стена" уби меПървоначално написано от sexyisfunny
А сигурна ли си че се опитва да го вкарва там дет трябване че има много опций но знае ли човек има сякакви индивиди.
или пича няма опит и неможе оцели дупката или раотата е мн зле 1во да пробва с 1 пръст после със 2 по сле да ти го вкара... или да пробва с презерватив или лубрикант ддз такъв проблем за 1ви път чувам да си девсвена да искаш да правиш секс и да немогат да ти го вкарат сичко си е до техника има си начин за тая работа.... почти същатата работа е както със аналния секс...Първоначално написано от sexyisfunny
Без подпис без дата
напрао ти го слагам в устата...
1.исцяло влизаха 2 пръстаПървоначално написано от _butterfly_
2.изобщо не влиза члена
3.имам менструация от 5 години вече
4. отвори ме веднъж с пръсти, веднъж имах кръв
Обичам те, когато сутрин ти отвориш очите си Обичам те, когато ме прегърнеш и в мечтите си.Обичам те, когато целувам устните ти нежни.Обичам те, даже когато кажеш да сме небрежни.Обичам те, когато хванеш ръката ми гореща.Обичам те, повече от първата ни среща.Обичам те, когато си до мене и си засмяна.Обичам те, даже когато си мъничко пияна.Обичам те, както ти обичаш всяко сладко.Обичам те, когато ти говориш ми накратко.Обичам те, когато в момента труден си до мен.Обичам те, повече от най-слънчевия ден.Обичам те, когато всичко правиш със чувство.Обичам те, като музиката, като това изкуство.....
Виж за първи път чувам човек с проблем като твоя.Според мен най-добре да отидеш и да се консултираш с лекар-гинеколог![]()
Женските сълзи са много красиви и нежни,когато са потекли за някой скъп човек..Очите са най-искрени и те никога не лъжат,така ли поне веднъж не се осмели да погледнеш в моите и да видиш болката и тъгата в тях :]
Значи не си девствена,а не може да влезе,защото няма достатъчно смазка.Трябва ти може би повече време и стимул.Френска любов правите ли ?Първоначално написано от sexyisfunny
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Тясна и притеснителна, а той неопитен. Пак ми е трудно да повярвам, ама...
Виж, цялата работа е като да ти бият инжекция. "Ама то не боли, няма да се притесняваш, само боц и край." Топваш леко главата, и бам целия с ташаците... повече проблеми няма да имаш.
Овациите обира типа, и ти давам към 95% гаранция, че е бил девствен.
Temet Nosce
벨야카
Лично мнение: не си била възбудена достатъчно; имаш подсъзнателни страхове и не си вярвала достатъчно на партньора си. Момчето не те е подготвил добре. Ако мъжа не може да те възбуди както трябва, купи си вибратор и пробвай с него![]()
И аз мисля, че в това е проблема. Просто като тръгне да прониква с член се стягаш инстинктивно и за това не може да проникне в теб.Първоначално написано от coolness
Освен с пръсти пробвала ли си с друг предмет?
Ако не си, пробвай. Виж дали принципно си "тясна", или само когато приятелят ти се опитва с член.
Ако установиш че проблема е само когато използва член, мисля че лесно ще успееш да го преодолееш.
1) Известно време го правете само с дилдо, вибратор или друг предмет с подходящ размер и форма, така че да свикнеш.
2) Почнете да го правите без ти да гледаш (завързани очи, кучешка поза и т.н.)
3) Когато свикнеш така, и нещата почнат да се получават, нека да ти вкара члена си, но без ти да знаеш.
Идеята ми е (ако се окаже наистина вагинизъм), да започнете от най малкото което можеш да вкараш и малко по малко да свикваш. А когато свикнеш да го правите, без да знеш какво ти вкарва, лесно ще замените дилдото с член
Пожелавам ти успех!
И ни информирай за прогреса си![]()
ами да... то друг избор имаме ли освен френска да си правимПървоначално написано от LadyV
Обичам те, когато сутрин ти отвориш очите си Обичам те, когато ме прегърнеш и в мечтите си.Обичам те, когато целувам устните ти нежни.Обичам те, даже когато кажеш да сме небрежни.Обичам те, когато хванеш ръката ми гореща.Обичам те, повече от първата ни среща.Обичам те, когато си до мене и си засмяна.Обичам те, даже когато си мъничко пияна.Обичам те, както ти обичаш всяко сладко.Обичам те, когато ти говориш ми накратко.Обичам те, когато в момента труден си до мен.Обичам те, повече от най-слънчевия ден.Обичам те, когато всичко правиш със чувство.Обичам те, като музиката, като това изкуство.....
аз пък мисля че не е вагинизъм, наистина като кажа че не ме е страх не ме е страх .... идейте са ти мн добри но късно приятеля ми го няма вече... отказа сеПървоначално написано от Ronnan
немога да натварвам хората да ме успокояват и да ми решават мойте забававни проблеми странни който ме е срам да споделя очи в очи на някой
В интерес на истината незнам какво да си мисля за него..... защото не изглеждаше притеснителен и самоуверен беше .... но пък от друга страна първите пъти когато се пробвахме на него все му падаше или пък му стане и като сложи презервтива му пада след време туй премина.... и в началото уж в него беше проблема ... после когато всичко нормално при него при мене не бешеПървоначално написано от umri
Стига с тези пръсти бе, идиоти. Ама буквално. Вие съвсем изтрещяхте да ви е*а. Разни модераторчета и псевдо е*ачи дават съвет на девствено момиче да си бърка с пръсти. Може ли да сте такива кретени бе?
Момиче, слушай ме. Твоето момче ще дойде, рано или късно. Секс за една вечер не опитвай, когато си девствена. Не мисли, че като си на тези години някой ще ти се смее, че не си го правила. Запази перфектният момент за себе си и не го пропускай, а просто го "хвани". Преживяването е страхотно.
П.С. Уж модератори, а явно първият път ви е бил с пръстчета,а?
кретени.
Заболя ме главата да се опитвам да прочета некадърно написаните ти коментари (само на първите две страници).
Трябва да бъдеш много благодарна на хората, които все пак ти изчетоха коментарите, в които повтаряш едно и също, и все пак се опитаха да ти помогнат.
Обречена си да не правиш секс,това е.
Постоянното повтаряне на \"Не ме е страх\" е притеснително,защото е нужно да го кажеш само веднъж,повтаряш ли го,или е на подсъзнателно ниво или самата ни не се възбуждаш психически.
Ако си наистина тясна и проблемът ти продължи доста време(не знам на колко години си в момента) до примерно 20..,направи си операция на влагалището да те разширят.