На 17 години съм и имам проблем. Имах сериозен приятел, с когото преди 4 месеца празнувахме 2 години заедно. Обичах го, държах на него, но проблемът е, че не мога да... правя секс.Опитвали сме много пъти, безброй много, през тези 2 години. Девствена съм, той не е ! Това е първият ми сериозен приятел и бях сигурна че искам да е той наистина исках но никога не се получи носкоро скъсъхме ... то време беше, момчето неможе да ме чака винаги, макар че това не беше главната причина.Минаха вече няколко месеца и сега имам връзка с друго момче, но ме е страх да опитам с него, не знам как ще реагира той на това дали ще се получи или и с него така ще стане, незнам с кой да споделя ,не мога да утида на лекар за такова нещо, а и знам какво ще ми кажат ,че се дължи на психиката, но мен не ме е страх.. Дори го исках много още от начало и ако тогава съм грешала добре, но мина много време и сега мога да кажа че наистина го искам Чувствам се натоварена, виновна, скапва ми се цялото настроение.
Някоя от вас има ли подобен проблем? Знаете ли някакъв изход от този случай, защото вече се побърквам?