Цитирай Първоначално написано от LadyV
Цитирай Първоначално написано от sexyisfunny
Цитирай Първоначално написано от LadyV
Е,толкова ли не се сетихте да се напиете? Алкохолът отпуска и още по-добре,ако не помниш дали те е боляло първият път.

Няма не мога,има не искам! Много добре знам, какво е да се бориш със страховете си.Най-елементарното е да говориш с психолог.Няма нищо срамно.

Трябва да преодолееш тази психическа преграда,а това става с говорене и действия.А не като търсиш решение в форум,защото никой нищо няма да ти каже.Нито те познаваме,нито можем да ти помогнем по този начин.
Така само игнорираш още повече проблема.

Освен това си имаш семейство, в което щом има проблем трябва да се обсъжда. Най-малкото поне с майка ти.Защото може и тя да е имала такива проблеми. Нейно задължение е да ти помага,щом имаш такива спънки.И това е сериозно,но не се плаши.

Страхът е единственият ти враг.
a бе не ме е страх бе хора защо не разбирате че няма пречка и мислиш ли че през тези 2 години не сме се напивали не веднъж пак не става не ме е страх ... и дори не го мисля в такива моменти отдавам се напълно на момента но не ставааааааа
Поясни!Как така не става? Какво ти казват гинеколозите?
психика това казват... ясно че е психика но от какво съм се исплашила явно е че съм стресната но просто не знам от какво, и как не става ми с пръсти става влизат 2 пръста но с член не става направо избива на агресия после то става банално всеки път едно и също нещо никакаф напредак незнам изобщо как е издържало момчето