Цитирай Първоначално написано от anonimchetou
Sorry ама просто не издържах!!! Ти малоумна ли си ?! Как така пръстите влизат, а члена не?! Ти ебавка ли си правиш бе момиче? Няма такава опция да не влиза. Просто може би като тръгне да ти го вкарва и като те заболи малко и се стряскаш и до там.Аз друг вариант не виждам !!! Просто няма как да сте пробвали всякакви начини и да не става. Няма как да ме убедиш !!! Лубриканти, алкохоли дада.. Дори и на психическа основа да е вероятно просто влагалищните ти мускули се стягат , но въпреки тва пак би могъл да влезе член !! Имам чувството ,че не знаеш за кво говориш изобщо..
Моляте не ме обеждавай кое може и кое неможе при положение че както виждам дори не си чувала за такава ситуация..... и има много такива и ако е на психичека основа ако ще да те мъчат да те изнасилят не става..... и как така пръстите влизат члена не ами члена е доста по голям от 2 пръста .. ето така.И ето че има такава опция да не влиза... Икато тръгне да ми го вкарава не влиза колко пъти да каже ако беше болка се щях да я преудолея 1 път за всичкото това време просто не иска... немога да го обясня все едно бута в стена дор леко не влиза и със сила сме пробвали... няма как да те убедя ??? ами дори не искам и на мене ми се иска да не е истина но е и аз какво мога да направя като в край на сметка аз съм девствената ... той би трябвало д азнае как да работи с тесни момичета... най вероятно имам няква трявма туй е то ...