Цитирай Първоначално написано от unstoppable01
Ми аз не виждам как пръстите ще влизат, а члена му не... Също така не мога да си обясня как така няма болка? Еми значи приятеля ти изобщо не е пробал да натисне по-силно... не знам доста странно не мисля, че си виновна ти а той... и не мисля, че има нещо срамно в това което става с теб. Ако вярваш достатъчно на сегашния си приятел му разкажи и пробвайте може пък с него да се получи. Не знам пробвайте и дано стане!
Хора разберете ме вече ме е срам, някой хора дори сигурно не вярват на тупата тема и си мислят че сме двама некъдърници.. но всичко както при всики хора.. един ден утиваме у тях целуваме се натискаме се реших че го искам почнах да го сабличам той мене орална любов ми направи... качи се нагоре опита да го вкара на стана притесни се падна му оная работа... скапа му се настроението и до там и там нататак все така не влизаше и после пробвахме 20000 пъти и по едно време си я карахме само на орална той на мене аз на него и това е но иначе винаги започвахме с пробването не се получава и това е .. но реших ще утида на психолог и това е

и аз немога да си обясня мисля че той е виновен аз все пак немога да контролирам оная му работа как да си я сложи правилно