- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- промяна..
Мммм и така...мисля да си направя някакви кичури:
ПЛОВДИВ
оправи си линка
Hostis Honori Invidia
Оправих ги/извинявам се ,че бяха грешни...
ПЛОВДИВ
Като за начало, промени грима си, казах ти в една тема доста отдавна...
Кафяв опушен грим ще ти отива, но този цвят - не...
Опитах се,но не можах...![]()
Мисля,че ще ти отиват кичури,но не много светли,а нещо като тъмно кафяво русо.
![]()
OMG Повече не се опитвай
Според мен ще ти отиват по-тъмни кичури ,аз мога да работя с фотошоп ,но сега нямам -иначе бих![]()
![]()
Ебаси яките кичури!Първоначално написано от ggb
![]()
![]()
По-добре си смени грима както мен казаха, купи си хубави сенки и ги нанасяй по-наситено. Имах едни детски гримове на времето и седяха точно по този начин. Не съм добра с Фотошоп но се надявам някой да ти помогне..
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Добре разбрах за грима.т.
амии надявам се някой да направи по тъмни кичуриза да видя дали ще ми отива..искам много да се науча да работя с фотошоп,но нямам излишни нерви..някой ако иска да обясни как точно се работи,иии да не ви занимавам по-вече и да си правяя експерименти с цетовете
ПЛОВДИВ
^ами ако не сега, кога по дяволите...(сори ама не се сдържах)...
коооолко безброй теми има за бои за коса, за кичури и т.н. !
Абе млади сте бе...вие кво като станете на по 50-60 ли ще експериментирате...?
Не мисля, че кичури ще ти отиват.
И да... подчертавай си очите по-добре и се погрижи за косата си.
Най-добре отиди при добър фризьор, който си разбира наистина от работата и се остави в ръцете му, аз така направих и сега съм повече от доволна.
+1Първоначално написано от MegiBoOm
Направи си бели кичури, много ще ти отиват :P
![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
еми не знам,мисля че няма да ми отиват
ако може първо с фотошоп и ако се харесам тогава ще ходяяя да ми ги правят и може би ще се пострижа на етажи
ПЛОВДИВ
^ мссс
ПЛОВДИВ
ъмм защо като начало не дадеш една нормална снимка в лице? на която наистина да ти се вижда лицето а не да си в профил,с физиономии и т.н. на етажи може би... ама за кичури не мисля че ще ти стоят добре..зависи от цвета ама все пак..
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
вс снимки са ми по един и същ начин етоо примери все пак'
ПЛОВДИВ
Т'ва ме закла...Първоначално написано от ggb
![]()
Ще ти отиват все някакви, ама ходи на фризьор. Ще е добре да си промениш и прическата, защото косата ти изглежда изтощена и е без обем. Според мен начинът, по който ти стоят кичурите, си зависи и прическата, така че ако ще правиш нещо, прави го като хората.
Винаги ме е кефило да видя на кестенява коса няколко различни цвята кичури, но близки по нюанс. Примерно 2-3 вида по-светло кестеняво и тук-там някой с червеникав отенък (но не яркочервено или рижаво). Изглежда така, все едно е лято и слънцето огрява косата ти. Много е красиво. Можеш да се направиш и на етажи с асиметричен бретон. Много ще ти отива според мен![]()
абсолютно същото си мислех и азПървоначално написано от PinkPan7her
))))
Доообре мс момичета,и все пак чакам някой с фотошоп да ми направи косата на кичури иии най накрая да преценя..защото ако отида и ме направи на коза трябва да се гръмна![]()
ПЛОВДИВ
Т'ва си беше малко грубичко ама е истинаПървоначално написано от dead_princess
![]()