.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Hybrid View

Фен
    Град
    Sofiq

За коса руса въпрос

Така ами.. преди седмица се обезцветих с блондор ии дори си има още не точно кафеви , но средно - тъмно руси кичури косата ми .. а аз искам да е доста светла на някои кичури е на други е както обесних по горе.. та въпроса ми е може ли след някъде още 2 седмици да я нима с гарниер Е0 води се изрусител обаче.. мерси ако някой може да помогне

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Драстична смяна на цвета - само в салон!
    Сама най-много да се окипазиш.

Ако все пак решиш да продължиш да се мацаш соло, погледни опаковката на боята - отзад има картинки, показващи какъв нюанс що-годе трябва да се получи при нанасяне върху тъмно руса или светло кестенява коса.
    Много светло руса няма да стане от първия път, освен ако не я обезцветиш наистина силно... но всеки фризьор ще те посъветва да не го правиш, защото изтощава много.
    Можеш да докараш нещо такова или в най-добрия случай такова. При следващото боядисване ще стане по-светла. И така, докато не си харесаш нюанс и не започнеш да си правиш само корените.
    all day... all night... what the fuck?!

Фен
    Град
    Sofiq
    амии това е че аз в момента съм нещо като второто.. което ти даде

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Е, значи трябва да стане.
    all day... all night... what the fuck?!

Фен
    Град
    Sofiq
    мене ме притеснява по скоро дали няма съвсем да ми стане бяла косата.. или дали има опасност да изгори.. ама мерси все пак

Супер фен Аватара на Shia
    Palette Deluxe Blonde 100 със син изрусител,боядисаи се два пъти и ще си много руса

Фен
    Град
    Sofiq
    и няма да има проблем че преди това е обезцветена ?

Guest
    тоя блондор е тооолкова вреден аз съм руса ама преди време исках по руса и мим бяха съсипали косата с него !!!

Фен
    Град
    Sofiq
    ами да вреден е обаче мойта коса явно е доста издържлива та нямам никакви поражения.. обаче за това питам дали с гарниер Е0 ... ще има, защото нали е изрусител аа след блондор.. и това ми е въпроса де

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си