- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Още се сещам за него, а не искам..
So Heres My Story...
Здравейте, Аз съм Десислава на 17 години. Реших да пиша тук, хем да си излея душата, хем и да чуя компетентно мнение.
С приятеля ми се разделяхме и събирахме 2 години наред. Окончателно прекратихме отношенията си през август. Накрая вече се карахме всеки ден, загубихме доверие един в друг и бях много нещастна. В момента съм много по-спокойна и използвам периода, за да натрупам сили за следваща връзка. На този етап обаче мисля да си дам още някоя и друга годинка свободен живот. Сега не се съобразявам с никога, а ако ми хареса някой сладур, действам с него, но с УГРИЗЕНИЕ... Постоянно мисля за бившия, привързана съм към него, не може да се каже, че още го обичам, но ми липсва, липсват ми ласките му, целувките му - това, че знам, че не до мен ме подлудява. Искам да го чуя - видя, а няма как, защото той е на 19 и учи в София, а аз съм в Габрово. Спряхме всякакъв контакт (не обичам скайп, но ..) дори и там сме се блокирали, номерът му съм изтрила.
Трябва да се мъча да го забравя знам, че ще е много трудно, но докато не отмине не мисля да си търся сериозен приятел, смятам да наблегна над приятелите си и над ученето.. Все пак 12-ти клас..![]()
![]()
![]()
От любовта не успях да взема нищо...
..но тя ми взе всичко...
Хубаво си се насочила към ученето.
Поздравявам те за това ти решение.
Но ти въпреки,това дали си обвързана или не,пак си свободна.
Важно е как се чувстваш,a не дали си с гадже или сама.
Всичко е въпрос на психика.
![]()
Според мен ти просто си свикнала да си с него. Все пак сте били заедно 2 години - хубави или лоши. От там и угризенията. Навикът да се съобразяваш с гаджето и със статуса "обвързана" ти пречи да се насладиш на преоткритата си свобода.
И съм напълно съгласна с VaMpiRKaTaaa - с или без партньор човек е свободен ако иска да е такъв. Връзката не е окови, освен ако сама не си я направиш такава.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Няма начин как да не си спомняш бившия. При абсолютно всеки човек е така... Предполагам, че ще си заблудиш ума с ученето, но все нещо ще има какво да ти напомня за него. Примерно мястото където сте седели, ваши снимки и т.н. Ще мине колкото и време да се иска.. няма къде да отиде..
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥