- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите вие?
Здравейте!Какво мислите да предложа на едно момиче на 14 февруари?Така се съвпаднаха работите, че дойде Свети Валенти, та мислите ли, че е удачно да и предложа точно на 14?Според мен е много интересно и не мисля да пропусна момента![]()
Дата като всяка друга. Не виждам разлика дали ще предложиш на 14.02, 18.07, или 23.11. Романтиката (ако това целиш) не зависи от датата.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Да 'предложиш' означава да я помолиш да ти стане съпруга. В такъв случай може би моментът ще е добър. Но ти надали имаш предвид брак..
Ти си реши. Аз лично не го обичам тоя празник, прекалено е не- български. Ако и тя мисли като мен, може би ще й е все тая. Но ако й харесват всичките плюшени сърца и рози и многото червено и розово, би се зарадвала много..
В крайна сметка мога само да ти кажа, че ако иска да е с теб, ще се съгласи когато и да я попиташ. Ако харесва Свети Валентин, шансът ти е по- голям![]()
И аз така мисля,че дата няма значение.Тя ако иска да е с теб,ще приеме и ако беше друга дата.Но е добра идея,да.![]()
Ще съжалявам пак че те познавам..
и като луда цяла ти се давам..
Не се отучих още съм такава.Влече ме този,който ме РАНЯВА..
Идеята е добра,но както казаха преди мен датата нщма значение
Викаш ти я планираш тая дата от 1-2 години, пък то случайно се оказало на свети Валентин.
Егати съвпадението.
дай да го питаме за числата от тотото тоя има дарбаПървоначално написано от w0sh
![]()
Не. Тя ще е пияна, ако празнува Трифон, и отговора й няма да важи.