.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Какво мислите вие?

Здравейте!Какво мислите да предложа на едно момиче на 14 февруари?Така се съвпаднаха работите, че дойде Свети Валенти, та мислите ли, че е удачно да и предложа точно на 14?Според мен е много интересно и не мисля да пропусна момента

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Дата като всяка друга. Не виждам разлика дали ще предложиш на 14.02, 18.07, или 23.11. Романтиката (ако това целиш) не зависи от датата.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Да 'предложиш' означава да я помолиш да ти стане съпруга. В такъв случай може би моментът ще е добър. Но ти надали имаш предвид брак..
    Ти си реши. Аз лично не го обичам тоя празник, прекалено е не- български. Ако и тя мисли като мен, може би ще й е все тая. Но ако й харесват всичките плюшени сърца и рози и многото червено и розово, би се зарадвала много..
    В крайна сметка мога само да ти кажа, че ако иска да е с теб, ще се съгласи когато и да я попиташ. Ако харесва Свети Валентин, шансът ти е по- голям

И аз така мисля,че дата няма значение.Тя ако иска да е с теб,ще приеме и ако беше друга дата.Но е добра идея,да.
    Ще съжалявам пак че те познавам..
    и като луда цяла ти се давам..
    Не се отучих още съм такава.Влече ме този,който ме РАНЯВА..

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Идеята е добра,но както казаха преди мен датата нщма значение

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Викаш ти я планираш тая дата от 1-2 години, пък то случайно се оказало на свети Валентин.
    Егати съвпадението.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Викаш ти я планираш тая дата от 1-2 години, пък то случайно се оказало на свети Валентин.
    Егати съвпадението.
    дай да го питаме за числата от тотото тоя има дарба

Не. Тя ще е пияна, ако празнува Трифон, и отговора й няма да важи.

Мани я тази боза “ Свети Валентин “ .... най-малкото, че не е Български празник! А пък за датата... както казаха другите преди мен, няма значение кога, стига да не чакаш да стане прекалено късно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си