- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Велоаргометър ?
Ще отслабна ли бързо в бедрата и дупето с велоаргометър и диета ? И по колко време да карам на ден и на коя степен ?
Съдбата помага на смелите !
степента я увеличаваш постепенно
Карай всеки ден (започни с 10 минути и увеличавай )
След около месец ще има видим ефект![]()
Лично при мене има ефект.
Започнах с 40-50 минути, на 1-ва и 2-ра степен.
В момента постепенно ги увеличавам, а също така и времето.
Няма нужда времето да се увеличава повече от 40 минути - това е идеалната тренировка.
Аз тренирах по 30 минути. Първо 5 минути въртиш бавно, загряваш. Степен - 2-3 (моят уред имаше 10 степени).
20 минути бързо, правейки различни упражнения - примерно да си вдигнеш дупето от седалката, да се наведеш напред, да направиш 20 такива, после пак да седнеш... Накрая отново 5 минути бавно.
Не е задължително степента на загрявката да е различна от тази на основната част, но ако тялото ти понеже да понесе натоварването, давай.
Ако те болят коленете, значи не правиш нещо както трябва.![]()
Би трябвало да отслабнеш, а дори и да се стегнеш в краката и дупето.Иначе първо върти по около 10-15 минути и после свиквай по повече.Аз например имам у нас велоаргометър и понякога по цял час съм седяла без да стана....
Мале как искам такова![]()
Съжалявам, че не мога да ти отговоря и че ще попитам в темата ти нещо. Значи аз имам бягаща пътека, но не е електрическа, а я задвижваш сам. Някой има ли такава вкъщи и за колко време ще има ефект? Карам отначало на 3та степен, а най-накрая на 7ма (общо са 7) всеки път различно, но винаги около 30 минути ..
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Айде да менкаме..аз имам колело ама искам пътека![]()
40 мин е перф трен..аз карам на 4та степен за сега![]()
а ако карам сутрин и вечер по 40 мин и спазвам хр режим горе долу след колко време ще има ефект ?
мисля, че 3 кг месечно е гарантирано, така беше при мене резултата от колело 1 ч дневно, но всеки организъм е различно, може да смъкваш по-бързо от мене, зависи и от хр. режим
Ще се скапеш, ако всеки ден караш по 80 мин.Първоначално написано от DesSsi
Кардио-то се прави 3-4 пъти (най-много) седмично. Можеш да го редуваш със силови тренировки, ако толкова държиш да правиш нещо.
Вкъщи имам Велоергометър-в интерес на истината помага,ноо принципно не се препоръчва повече от 40 минути,предостатъчни саМоят въпрос е за степените-аз въртя само на първа и втора,защото ми бяха споделили,че на по-големите степени се правят мускули на бедрата,искам да попитам дали има нещо вярно или без проблем мога да въртя и на по-висока степен?
Женските сълзи са много красиви и нежни,когато са потекли за някой скъп човек..Очите са най-искрени и те никога не лъжат,така ли поне веднъж не се осмели да погледнеш в моите и да видиш болката и тъгата в тях :]
^ и аз така знам, затова най -много 4та степен .
Аз пък винаги си карам на втора степен.![]()
Не съм направила мускули , а съм свалила мазнини.
Сега вече тренирам по-рядко 2-3 пъти седмично , но преди когато целях да отслабна тренирах всеки ден по 30-40 мин. и в съчетание с хратителен режим свалих около 10 кг. за 3 месеца.
Не са много , но важното е , че бяха мазнини.![]()
To infinity and beyond.
това случайно да не е онзи режим за който спомена с ябълка и кисело мляко или е друг(здравословен), питам от любопитствоПървоначално написано от Infinity
![]()
Нее.Той беше след това, когато за съжеление бях прекалено вманиачена на тема хранене.
Режима , който спазвах точно по това време беше доста здравословен, подобен на този , който спазвам в момента.![]()
To infinity and beyond.